Ehitusseadus: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Lisatud info Ehitusseadustikust, kuna senine ehitusseadus ei kehti enam.
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Ehitusseadus''' sätestab nõuded [[ehitis]]tele, [[ehitusmaterjal]]idele ja -toodetele ning ehitusprojektidele ja ehitiste mõõdistusprojektidele, samuti ehitiste projekteerimise, ehitamise ja kasutamise ning ehitiste arvestuse alused ja korra ning riikliku järelevalve ja [[ehitusjärelevalve]] korralduse põhimõtted.
'''Ehitusseadus''' oli Eesti seadus, mis sätestas nõuded [[ehitis]]tele, [[ehitusmaterjal]]idele ja -toodetele ning ehitusprojektidele ja ehitiste mõõdistusprojektidele, samuti ehitiste projekteerimise, ehitamise ja kasutamise ning ehitiste arvestuse alused ja korra ning riikliku järelevalve ja [[ehitusjärelevalve]] korralduse põhimõtted.


Enne ehitusseadust kehtis Eesti Vabariigis 1995–2003 planeerimis- ja ehitusseadus, mis seejärel jagati ehitusseaduseks ja [[planeerimisseadus]]eks.
Enne ehitusseadust kehtis Eesti Vabariigis 1995–2003 planeerimis- ja ehitusseadus, mis seejärel jagati ehitusseaduseks ja [[planeerimisseadus]]eks.

Redaktsioon: 6. juuli 2016, kell 11:34

Ehitusseadus oli Eesti seadus, mis sätestas nõuded ehitistele, ehitusmaterjalidele ja -toodetele ning ehitusprojektidele ja ehitiste mõõdistusprojektidele, samuti ehitiste projekteerimise, ehitamise ja kasutamise ning ehitiste arvestuse alused ja korra ning riikliku järelevalve ja ehitusjärelevalve korralduse põhimõtted.

Enne ehitusseadust kehtis Eesti Vabariigis 1995–2003 planeerimis- ja ehitusseadus, mis seejärel jagati ehitusseaduseks ja planeerimisseaduseks.

Alates 01.07.2015 asendas senise ehitusseaduse uus ehitusseadustik.

Välislingid