Eesti Maaülikooli põllumajandus- ja keskkonnainstituut: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
linke
4. rida: 4. rida:


==Teaduslik kaader==
==Teaduslik kaader==
Instituudi tuuma moodustavad tipprühmad Eesti bioloogia varasematest juhtivatest instituutides — [[Zooloogia ja Botaanika Instituut|Zooloogia ja Botaanika Instituudist]] ja [[Eksperimentaalbioloogia Instituut|Eksperimentaalbioloogia Instituudist]]. Instituudi juhtida on [[Keskkonnamuutustele kohanemise tippkeskus]]. Instituudis töötajaskonnas on ka mitmeid välisprofessoreid ([[Robert Bunce]], [[Henri-Charles Dubourguier]] jt.).
Instituudi tuuma moodustavad tipprühmad Eesti bioloogia varasematest juhtivatest instituutidest — [[Zooloogia ja Botaanika Instituut|Zooloogia ja Botaanika Instituudist]] ja [[Eksperimentaalbioloogia Instituut|Eksperimentaalbioloogia Instituudist]]. Instituudi juhtida on [[Keskkonnamuutustele kohanemise tippkeskus]]. Instituudis töötajaskonnas on ka mitmeid välisprofessoreid ([[Robert Bunce]], [[Henri-Charles Dubourguier]] jt.).


==Instituudi struktuur==
==Instituudi struktuur==

Redaktsioon: 10. märts 2016, kell 22:30

Eesti Maaülikooli Põllumajandus- ja keskkonnainstituut (PKI) on Eesti Maaülikooli instituut.

Instituut loodi 2005. aastal Zooloogia ja Botaanika Instituudile viie suure uurimisrühma (agronoomiateaduskond, Keskkonnakaitse instituut, Eksperimentaalbioloogia Instituut, Polli Aianduse Instituut ning Taimebiotehnoloogia Uurimiskeskus EVIKA) liitmise teel. Moodustunud instituut on Maaülikooli viiest instituudist suurim[viide?].

Teaduslik kaader

Instituudi tuuma moodustavad tipprühmad Eesti bioloogia varasematest juhtivatest instituutidest — Zooloogia ja Botaanika Instituudist ja Eksperimentaalbioloogia Instituudist. Instituudi juhtida on Keskkonnamuutustele kohanemise tippkeskus. Instituudis töötajaskonnas on ka mitmeid välisprofessoreid (Robert Bunce, Henri-Charles Dubourguier jt.).

Instituudi struktuur

Instituudil on 11 osakonda (nende juhatajad 2010):

Samuti kuuluvad instituudi juurde

Direktorid

Välislingid