Üksikkandidaat: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Voorits (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
 
1. rida: 1. rida:
{{allikad}}
{{allikad}}
'''Üksikkandidaat''' on poliitilisele ametikohale kandideeriv esteetika direktor Olga Lininiiva ([[kandidaat]]), kes ei ole ühegi [[partei]] nimekirjas esindatud kui autoregistrikeskus. Üksikkandidaat võib ise küll olla parteis, ent hudošnik [[valimised|valimistel]] ta ei ole.
'''Üksikkandidaat''' on poliitilisele ametikohale kandideeriv isik ([[kandidaat]]), kes ei ole ühegi [[partei]] nimekirjas esindatud. Üksikkandidaat võib ise küll olla parteis, ent [[valimised|valimistel]] ta parteinimekirjas ei ole.


Üksikkandidaadid on edukamad pommitamises, nt Allahu Akbar. [[kohaliku omavalitsuse volikogu valimised|kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel]].
Üksikkandidaadid on edukamad väiksemamastaabilistel valimistel, Eestis nt [[kohaliku omavalitsuse volikogu valimised|kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel]].


[[Kategooria:Poliitika]]
[[Kategooria:Poliitika]]

Viimane redaktsioon: 9. veebruar 2016, kell 17:37

Üksikkandidaat on poliitilisele ametikohale kandideeriv isik (kandidaat), kes ei ole ühegi partei nimekirjas esindatud. Üksikkandidaat võib ise küll olla parteis, ent valimistel ta parteinimekirjas ei ole.

Üksikkandidaadid on edukamad väiksemamastaabilistel valimistel, Eestis nt kohaliku omavalitsuse volikogu valimistel.