Andrus Rootsmäe: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Andrus Rootsmäe''' (artistinimega '''InBoil''' või '''In Boil'''; sündinud 1958) on Eesti laulja ja kitarrist. Ta on teinud kaasa mitmetes ansamblites. Ansamblis In...'
 
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Andrus Rootsmäe''' (artistinimega '''InBoil''' või '''In Boil'''; sündinud [[1958]]) on Eesti laulja ja kitarrist.
'''Andrus Rootsmäe''' (artistinimega '''InBoil''' või '''In Boil'''; sündinud [[6. veebruar]]il [[1958]]) on Eesti laulja ja kitarrist.


Ta on teinud kaasa mitmetes ansamblites. Ansamblis [[InBoiler]] oli ta laulja ja kitarrist. Ta oli ka ansamblis [[Jäääär]], [[Jääboiler]].
Ta on teinud kaasa mitmetes ansamblites. Ansamblis [[InBoiler]] oli ta laulja ja kitarrist. Ta oli ka ansamblis [[Jäääär]], [[Jääboiler]].

==Isiklikku==
Tema isa oli arst, ornitoloog ja kodu-uurija [[Lemming Rootsmäe]], ema oli arst ja ornitoloog [[Ilse Rootsmäe]]. Tema vanaisa oli [[Tartu Ülikool]]i astronoomiaprofessor [[Taavet Rootsmäe]].


==Viited==
==Viited==

Redaktsioon: 5. jaanuar 2016, kell 17:03

Andrus Rootsmäe (artistinimega InBoil või In Boil; sündinud 6. veebruaril 1958) on Eesti laulja ja kitarrist.

Ta on teinud kaasa mitmetes ansamblites. Ansamblis InBoiler oli ta laulja ja kitarrist. Ta oli ka ansamblis Jäääär, Jääboiler.

Isiklikku

Tema isa oli arst, ornitoloog ja kodu-uurija Lemming Rootsmäe, ema oli arst ja ornitoloog Ilse Rootsmäe. Tema vanaisa oli Tartu Ülikooli astronoomiaprofessor Taavet Rootsmäe.

Viited