Käijate maailmakarikavõistlused: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Käijate maailmakarikavõistlused''' (''IAAF World Race Walking Cup'') on rahvusvahelise [[kergejõustik]]uliidi [[IAAF]]-i korraldatav [[Käimine (kergejõustik)|käimisvõistlus]]. Esimene karikavõistlus käijatele toimus [[1961]]. aastal ja see toimub iga kahe aasta järel paarisaastatel. Naised liitusid võistlutega [[1979]]. aastal.
'''Käijate maailmakarikavõistlused''' (''IAAF World Race Walking Cup'') on rahvusvahelise [[kergejõustik|kergejõustikuliidu]] [[IAAF]] korraldatav [[Käimine (kergejõustik)|käimisvõistlus]]. Esimene karikavõistlus käijatele toimus [[1961]]. aastal ja see toimub iga kahe aasta järel paarisaastatel. Naised võtavad maailmakarikavõistlustest osa alates [[1979]]. aastast.
== Välislingid ==
== Välislingid ==

Redaktsioon: 27. aprill 2015, kell 14:51

Käijate maailmakarikavõistlused (IAAF World Race Walking Cup) on rahvusvahelise kergejõustikuliidu IAAF korraldatav käimisvõistlus. Esimene karikavõistlus käijatele toimus 1961. aastal ja see toimub iga kahe aasta järel paarisaastatel. Naised võtavad maailmakarikavõistlustest osa alates 1979. aastast.

Välislingid