Elu veinimõisas: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Epp (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{ToimetaAeg|kuu=märts|aasta=2015}}
{{toimeta}}{{keeletoimeta}}
{{keeletoimeta}}
'''"Elu Veinimõisas"''' on [[TV3]] telesaade. See räägib lauljatest , kes lähevad Prantsusmaale Veinimõisasse nädalaks ajaks. Nad peavad tegema seal tööd näiteks veinitünne veeretama kivisid õigesse kohta viima, viinamarju korjama ja nii edasi. aga samas saavad nad seal hästi süüa kolm korda päevas. Hommikusöögi lõunasöögi ja õhtusöögi.Aga kuna nad on lauljad siis na peavad ka nädala eelviimasel päeval kõik esitama laulu ükskõik mis keeles ja lauljad võivad teha ka koostööd näiteks üks mängib kitarri ja teine laulab.
'''"Elu veinimõisas"''' on [[TV3]] tõsielusari. See räägib lauljatest, kes lähevad nädalaks Prantsusmaale Veinimõisasse. Nad peavad tegema seal tööd näiteks veinitünne veeretama kivisid õigesse kohta viima, viinamarju korjama ja nii edasi. aga samas saavad nad seal hästi süüa kolm korda päevas. Hommikusöögi lõunasöögi ja õhtusöögi.Aga kuna nad on lauljad siis na peavad ka nädala eelviimasel päeval kõik esitama laulu ükskõik mis keeles ja lauljad võivad teha ka koostööd näiteks üks mängib kitarri ja teine laulab.

[[Kategooria:TV3]]
[[Kategooria:Eesti tõsielusarjad]]

Redaktsioon: 30. märts 2015, kell 05:31

"Elu veinimõisas" on TV3 tõsielusari. See räägib lauljatest, kes lähevad nädalaks Prantsusmaale Veinimõisasse. Nad peavad tegema seal tööd näiteks veinitünne veeretama kivisid õigesse kohta viima, viinamarju korjama ja nii edasi. aga samas saavad nad seal hästi süüa kolm korda päevas. Hommikusöögi lõunasöögi ja õhtusöögi.Aga kuna nad on lauljad siis na peavad ka nädala eelviimasel päeval kõik esitama laulu ükskõik mis keeles ja lauljad võivad teha ka koostööd näiteks üks mängib kitarri ja teine laulab.