Serblased: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
P Tühistati kasutaja 95.180.123.154 (arutelu) tehtud muudatused ja pöörduti tagasi viimasele muudatusele, mille tegi Andres.
1. rida: 1. rida:
'''Serblased''' on lõunaslaavi rahvas, kelle asualaks on [[Balkani poolsaar]]e kesk- ja lääneosa, põhiliselt [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Bosnia ja Hertsegoviina]] ning mingil määral [[Horvaatia]]. Koguarvu hinnatakse umbes 12 - 13 miljonile.<ref>[http://rs.one.un.org/organizations/12/Serbian%20Diaspora%20and%20Youth,%20June%202011.pdf rs.one.un.org]</ref><ref>[http://web.archive.org/web/20131205032421/http://www.serbianunity.com/serbianunitycongress/pdf/world_of_serbs/Serbs_Around_the_World_by_Region.pdf web.archive.org]</ref> Enamus serblasi on [[õigeusk]]likud.
'''Serblased''' on lõunaslaavi rahvas, kelle asualaks on [[Balkani poolsaar]]e kesk- ja lääneosa, põhiliselt [[Serbia]], [[Montenegro]], [[Bosnia ja Hertsegoviina]] ning mingil määral [[Horvaatia]]. Koguarvu hinnatakse umbes 10,5 miljonile.<ref>[http://www.mfa.gov.rs/sr/index.php/konzularni-poslovi/dijaspora/dijaspora-opste?lang=lat Ministarstvo vanjskih poslova/Ministry of Foreign Affairs of Serbia]</ref> Enamus serblasi on [[õigeusk]]likud.


<gallery>
<gallery>

Redaktsioon: 14. september 2014, kell 10:06

Serblased on lõunaslaavi rahvas, kelle asualaks on Balkani poolsaare kesk- ja lääneosa, põhiliselt Serbia, Montenegro, Bosnia ja Hertsegoviina ning mingil määral Horvaatia. Koguarvu hinnatakse umbes 10,5 miljonile.[1] Enamus serblasi on õigeusklikud.

Viited

Mall:Link FA