PocketBook International: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Span x (arutelu | kaastöö)
Uus lehekülg: '{{Ettevõte | nimi = PocketBook International | logo = 200px|PB NewLogo | tüüp = Eraettevõte | asutamisaeg = 2007 | peak...'
 
P Fix URL prefix
34. rida: 34. rida:
== Välislingid ==
== Välislingid ==
{{Commonskat}}
{{Commonskat}}
*[http://http://www.pocketbook-int.com/ PocketBook koduleht]
*[http://www.pocketbook-int.com/ PocketBook koduleht]

Redaktsioon: 15. november 2013, kell 21:02

PocketBook International
PB NewLogo
Tüüp Eraettevõte
Asutatud 2007
Peakorter Šveits, Lugano
Tooted E-tindi tehnoloogiat kasutavate lugejate, multimeedia lugerite ja Android-põhiste tahvelarvutite tootja
Käive 110 mln dollarit (2012)
Töötajaid 230 (juuli 2013)

PocketBook on suuruselt 4 [1]. E-tindi tehnoloogial (elektrooniline paber) põhinevate esmaklassi e-raamatu lugerite kui ka multimeedia lugerite ja Android -põhiste tahvelarvutite ülemaailmne tootja.

Ettevõte rajati 2007. a. Peakorter asub Luganos (Šveits).

Ettevõtte missioon ja filosoofia

PocketBook täiustab ennast pidevalt, et vastata täielikult kaasaegse elustiili nõuetele. Ettevõtte eksperdid töötavad hoolikalt väikseimagi detaili kallal, et pakkuda ajaga kaasaskäivale tarbijale võrreldamatut toote kasutamise kogemust. PocketBooki eesmärgiks on toota ainult parimaid tooteid, mis tõstavad elukvaliteeti.

Arendus ja tootmine

PocketBooki riist- ja tarkvara arendamise eest vastutab ettevõte Obreey Products [1], mis on osaks PocketBook Grupist. Seadmed pannakse kokku Foxconnis [2] (Wisky,Yitoa) ja teistes tehastes.

Klienditeenindus

Iga PocketBooki seade läbib kolmekordse kontrolli ettevõtte PocketBook Technology Co., Ltd (Shenzhen, Hiina) kvaliteedi tagamise büroo ekspertide poolt. Seadmete hooldust, garantiiteenindust ja garantiijärgset hooldust pakuvad 130 PocketBooki hoolduspartnerit üle kogu maailma. Kõigi PocketBooki seadmete garantiiperiood on 24 kuud.

Müügigeograafia

Ettevõtte tooteid müüakse 24 riigis – kõikjal Euroopas ja SRÜ-s. 2012. a. sisenes PocketBook uutele turgudele: Slovakkiasse, Poolasse, Leetu, Lätisse ja Ungarisse. 2012. a. detsembri seisuga on PocketBook müünud 1 500 000 seadet.

Viited

Välislingid