Keskkonnaagentuur: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{vikinda}}


'''Keskkonnaagentuur (KAUR)''' on Keskkonnaministeeriumi hallatav riigiasutus, mis on loodud Eesti Meteoroloogia- ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) ja Keskkonnateabe Keskuse tegevuse ümberkorraldamisel. Keskkonnaagentuur alustas tegevust 1. juunil 2013. Keskkonnaagentuuri olulisemad tegevused on riikliku keskkonnaseire tegemine ja korraldamine, ilmaprognoosi ja hoiatuste koostamine, hinnangute andmine keskkonnaseisundi ja seda mõjutavate tegurite kohta, asjaomaste andmekogude pidamine ja Eesti keskkonnaseisundi kohta aruandluse esitamine.
'''Keskkonnaagentuur (KAUR)''' on [[Keskkonnaministeerium|Keskkonnaministeeriumi]] hallatav riigiasutus, mis on loodud [[Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut|Eesti Meteoroloogia- ja Hüdroloogia Instituudi]] (EMHI) ja [[Keskkonnateabe Keskus|Keskkonnateabe Keskuse]] tegevuse ümberkorraldamisel. Keskkonnaagentuur alustas tegevust 1. juunil [[2013]]. Keskkonnaagentuuri olulisemad tegevused on riikliku [[keskkonnaseire]] tegemine ja korraldamine, [[ilmaprognoos|ilmaprognoosi]] ja hoiatuste koostamine, hinnangute andmine keskkonnaseisundi ja seda mõjutavate tegurite kohta, asjaomaste andmekogude pidamine ja Eesti keskkonnaseisundi kohta aruandluse esitamine.

Kodulehekülg : http://www.keskkonnaagentuur.ee
==Välislingid==
* http://www.keskkonnaagentuur.ee


[[Kategooria:Keskkonnaministeerium]]
[[Kategooria:Keskkonnaministeerium]]

Redaktsioon: 27. oktoober 2013, kell 11:03

Keskkonnaagentuur (KAUR) on Keskkonnaministeeriumi hallatav riigiasutus, mis on loodud Eesti Meteoroloogia- ja Hüdroloogia Instituudi (EMHI) ja Keskkonnateabe Keskuse tegevuse ümberkorraldamisel. Keskkonnaagentuur alustas tegevust 1. juunil 2013. Keskkonnaagentuuri olulisemad tegevused on riikliku keskkonnaseire tegemine ja korraldamine, ilmaprognoosi ja hoiatuste koostamine, hinnangute andmine keskkonnaseisundi ja seda mõjutavate tegurite kohta, asjaomaste andmekogude pidamine ja Eesti keskkonnaseisundi kohta aruandluse esitamine.

Välislingid