Auhind: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Ahsoous (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Epp (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
{{vaidlustatud}}
{{vaidlustatud}}{{keeletoimeta}}{{mahakirjutatud|allikas=EKSS}}
'''Auhind''' on mingite saavutuste (nt spordivõistlusel) eest [[tunnustus]]eks antud (mälestus)ese, rahasumma, tunnistus, [[aumärk]] vms<ref name="EKSS"/>. Mõistega ''auhind'' langeb suuresti kokku '''''autasu''''' (argikeeles neid sageli ei eristata), mida antakse välja eriti hinnatavate saavutuste või teenete eest<ref name="EKSS"/>. Rahalist auhinda nimetatakse ka '''preemiaks<ref name="EKSS"/>'''.
'''Auhind''' on mingite saavutuste (nt spordivõistlusel) eest [[tunnustus]]eks antud (mälestus)ese, rahasumma, tunnistus, [[aumärk]] vms<ref name="EKSS"/>. Mõistega ''auhind'' langeb suuresti kokku '''''autasu''''' (argikeeles neid sageli ei eristata){{lisa viide}}, mida antakse välja eriti hinnatavate saavutuste või teenete eest<ref name="EKSS"/>. Rahalist auhinda nimetatakse ka '''preemiaks<ref name="EKSS"/>'''.


==Vaata ka==
==Vaata ka==

Redaktsioon: 5. september 2013, kell 16:06

Hoiatus! Võimalik autoriõiguste rikkumine!
Kui on olemas/saadud luba teksti kasutamiseks litsentsi CC BY-SA 3.0 tingimustel, siis edasta aadressile permissions-etättwikimedia.org kiri, milles autor kinnitab, et on nõus teksti kasutamisega selle litsentsi tingimustel.

Võimalikuks lahenduseks on ka teksti ümbersõnastamine, sest faktid ei ole autoriõigustega kaitstud.

  Teksti allikas: EKSS

Auhind on mingite saavutuste (nt spordivõistlusel) eest tunnustuseks antud (mälestus)ese, rahasumma, tunnistus, aumärk vms[1]. Mõistega auhind langeb suuresti kokku autasu (argikeeles neid sageli ei eristata)[viide?], mida antakse välja eriti hinnatavate saavutuste või teenete eest[1]. Rahalist auhinda nimetatakse ka preemiaks[1].

Vaata ka

Viited

  1. 1,0 1,1 1,2 Eesti kirjakeele seletussõnaraamat, 2009. [1] (vaadatud 05.09.2013)