Teal'c: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Addbot (arutelu | kaastöö)
P Robot: muudetud 19 intervikilinki, mis on nüüd andmekogus Wikidata
Resümee puudub
21. rida: 21. rida:
}}
}}


'''Teal'c''' [ˈtiːəlk] on väljamõeldud tegelaskuju Kanada-Ameerika SyFy telekanali sõjaväeulmepõhise televisiooni sarjas ''[[Tähevärav SG-1]]''. Tegelaskuju mängib [[Christopher Judge]], Teal'c on ''Jaffa'' sõdalane planeedilt Chulak. Nagu Jaffal, Teal'c on inimese välimusega, kuid tema kõht on nagu kukkur, mis toimib kui inkubaatorina Goa'uldi vastsete kasvatamiseks. Vastne sümbioot annab tugevama tugevuse, tervise, paranemise ja pikaealisuse; Teal'c on umbes 100 aastat vana ja sarja lõpuks on tema vanusele lisandunud veel 50 aastat. Teal'ci on kõige silmatorkavam omadus on kuldne tätoveering tema otsaesisel, mis on märk sellest, et kord teenis ta süsteemiisanda Apophise esimese peaministrina, see on Jaffade kõrgeim auaste.
'''Teal'c''' [ˈtiːəlk] on väljamõeldud tegelaskuju Kanada-Ameerika SyFy telekanali sõjaväeulmepõhise televisiooni sarjas ''[[Tähevärav SG-1]]''. Tegelaskuju mängib [[Christopher Judge]], Teal'c on [[Jaffa (Tähevärav)|Jaffa]] sõdalane planeedilt [[Chulak]]. Nagu Jaffal, Teal'c on inimese välimusega, kuid tema kõht on nagu kukkur, mis toimib kui inkubaatorina Goa'uldi vastsete kasvatamiseks. Vastne sümbioot annab tugevama tugevuse, tervise, paranemise ja pikaealisuse; Teal'c on umbes 100 aastat vana ja sarja lõpuks on tema vanusele lisandunud veel 50 aastat. Teal'ci on kõige silmatorkavam omadus on kuldne tätoveering tema otsaesisel, mis on märk sellest, et kord teenis ta süsteemiisanda Apophise esimese peaministrina, see on Jaffade kõrgeim auaste.


== Välislingid ==
== Välislingid ==
29. rida: 29. rida:
{{tähevärav}}
{{tähevärav}}


[[Kategooria:Filmikarakterid]]
[[Kategooria:Filmitegelased]]


[[de:Stargate – Kommando SG-1#Teal’c]]
[[de:Stargate – Kommando SG-1#Teal’c]]

Redaktsioon: 20. juuni 2013, kell 13:03

Teal'c
Cristopher Judge Teal´cina.
Liik Jaffa
Koduplaneet Chulak
Amet Endine Apophise esimene peaminister
Perekond Ronac (isa, tapetud),
Drey'auc (naine, tapetud),
Rya'c (peog),
Kar'yn (minia)
Esimene esinemine Tähevärav SG-1
Osatäitja Christopher Judge

Teal'c [ˈtiːəlk] on väljamõeldud tegelaskuju Kanada-Ameerika SyFy telekanali sõjaväeulmepõhise televisiooni sarjas Tähevärav SG-1. Tegelaskuju mängib Christopher Judge, Teal'c on Jaffa sõdalane planeedilt Chulak. Nagu Jaffal, Teal'c on inimese välimusega, kuid tema kõht on nagu kukkur, mis toimib kui inkubaatorina Goa'uldi vastsete kasvatamiseks. Vastne sümbioot annab tugevama tugevuse, tervise, paranemise ja pikaealisuse; Teal'c on umbes 100 aastat vana ja sarja lõpuks on tema vanusele lisandunud veel 50 aastat. Teal'ci on kõige silmatorkavam omadus on kuldne tätoveering tema otsaesisel, mis on märk sellest, et kord teenis ta süsteemiisanda Apophise esimese peaministrina, see on Jaffade kõrgeim auaste.

Välislingid

  • Teal'c Tähevärav wikis
  • Teal'c SyFy kanalil (Tähevärav SG-1)