Infotehnoloogia: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Addbot (arutelu | kaastöö)
P Robot: muudetud 76 intervikilinki, mis on nüüd andmekogus Wikidata
Addbot (arutelu | kaastöö)
P Robot: muudetud 1 intervikilink(i), mis on nüüd andmekogus Wikidata
10. rida: 10. rida:
[[hy:Տեղեկատվական տեխնոլոգիա]]
[[hy:Տեղեկատվական տեխնոլոգիա]]
[[kk:Ақпараттық технология]]
[[kk:Ақпараттық технология]]
[[hu:Informatika]]

Redaktsioon: 2. juuni 2013, kell 08:35

IT (inglise keelest - Information Technology) on defineeritud Information Technology Association of America (ITAA) poolt, mis tähendab "Uuringute kavandamist, arendamist, rakendamist, toetamist või juhtimist arvutipõhistele infosüsteemidele, eriti tarkvararakendustele ja arvuti riistvarale". See käsitleb elektrooniliste arvutite kasutust ja arvutitarkvara konverteerimist, et säilitada, kaitsta, töödelda, edastada ja turvaliselt alla laadida informatsiooni.

Tänapäeval, teave infotehnoloogiast on suurenenud ja hõlmab mitmeid aspekte arvutustehnikast ja tehnoloogiast. Mõiste on muutunud väga äratuntavaks. Infotehnoloogia valdkond võib olla päris suur, hõlmates paljusid valdkondi. IT-asjatundjad sooritada erinevaid ülesandeid, mis ulatuvad keeruliste arvutivõrkude projekteerimisse ja andmebaasidesse.

Kui arvuti ja sidetehnoloogia on omavahel ühendatud, on tulemuseks infotehnoloogia või "Infotech". Infotehnoloogia (IT) on üldine mõiste, mis kirjeldab mis tahes tehnoloogiat, mis aitab toota, töödelda, säilitada, edastada ja /või levitada teavet. Mall:Link FA Mall:Link FA