Kliimamuutuse leevendamine: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
P Tühistati kasutaja 99.181.142.225 (arutelu) tehtud muudatused ja pöörduti tagasi viimasele muudatusele, mille tegi Kruusamägi.
1. rida: 1. rida:
'''Kliimamuutuse leevendamine''' (inglise ''[[:en:climate change mitigation|climate change mitigation]]'') on tegevused, mille eesmärk on [[kasvuhoonegaasid]]e, sh [[süsihappegaas]]i (CO<sub>2</sub>) heitkoguste vähendamine, CO<sub>2</sub> sidumine [[mets]]ade ja [[ookean]]ide elutegevuse kaasabil või CO<sub>2</sub> kogumine allmaareservuaaridesse<ref name="SEI"/>.
'''Kliimamuutuse leevendamine''' (inglise ''climate change mitigation'') on tegevused, mille eesmärk on [[kasvuhoonegaasid]]e, sh [[süsihappegaas]]i (CO<sub>2</sub>) heitkoguste vähendamine, CO<sub>2</sub> sidumine [[mets]]ade ja [[ookean]]ide elutegevuse kaasabil või CO<sub>2</sub> kogumine allmaareservuaaridesse<ref name="SEI"/>.


==Vaata ka==
==Vaata ka==

Redaktsioon: 25. veebruar 2013, kell 05:47

Kliimamuutuse leevendamine (inglise climate change mitigation) on tegevused, mille eesmärk on kasvuhoonegaaside, sh süsihappegaasi (CO2) heitkoguste vähendamine, CO2 sidumine metsade ja ookeanide elutegevuse kaasabil või CO2 kogumine allmaareservuaaridesse[1].

Vaata ka

Viited

  1. Säästva arengu sõnaseletusi. Säästva Eesti Instituut, SEI Tallinn. [1] (vaadatud 11.08.2011)