Eesti Arboristide Ühing: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Eesti Arboristide Ühing MTÜ''' on [[Eesti]] [[arborist]]ide ehk [[puuhooldus]]e spetsialistide organisatsioon.
'''Eesti Arboristide Ühing MTÜ''' on [[Eesti]] [[arborist]]ide ehk [[puuhooldus]]e spetsialistide organisatsioon.


Ühing asutati juulis [[2008]] ja selle eesmärkideks on väärtustada arboristikutset ning selgitada avalikkusele õigete puuhooldusvõtete vajalikkust.
Ühing asutati juulis [[2008]] ja selle eesmärkideks on väärtustada arboristikutset ning selgitada avalikkusele õigete puuhooldusvõtete vajalikkust. Alates 2012. aastast kuulub ühing Eesti esindajana Euroopa Puuhoolduse Nõukogusse (EAC).


Arboristi kutsetunnistuse on praeguseks (kevad 2011) saanud juba 28 spetsialisti{{lisa viide}}. Arboristiks saab õppida [[Luua Metsanduskool]]is.
Arboristi kutsetunnistuse on praeguseks (sügis 2012) saanud juba 38 spetsialisti. Arboristiks saab õppida [[Luua Metsanduskool]]is.


== Välislingid ==
== Välislingid ==

Redaktsioon: 19. veebruar 2013, kell 23:20

Eesti Arboristide Ühing MTÜ on Eesti arboristide ehk puuhoolduse spetsialistide organisatsioon.

Ühing asutati juulis 2008 ja selle eesmärkideks on väärtustada arboristikutset ning selgitada avalikkusele õigete puuhooldusvõtete vajalikkust. Alates 2012. aastast kuulub ühing Eesti esindajana Euroopa Puuhoolduse Nõukogusse (EAC).

Arboristi kutsetunnistuse on praeguseks (sügis 2012) saanud juba 38 spetsialisti. Arboristiks saab õppida Luua Metsanduskoolis.

Välislingid