Sihtasutus Innove: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Sihtasutus Innove''' (kuni 27.12.2011 Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove) on [[sihtasutus]], mille eesmärk on haridus- ja arendusprogrammide ning -projektide ja [[Euroopa Liit|Euroopa Liidu]] struktuuritoetuste rakendamine Eestis.
'''Sihtasutus Innove''' (kuni 27.12.2011 Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove) on [[sihtasutus]], mille eesmärk on elukestva õppe arendustegevuste koordineerimine ning vastavate programmide- ja projektide ning [[Euroopa Liit|Euroopa Liidu]] struktuuritoetuste sihipärane ja efektiivne rakendamine Eestis.


Innove loodi Vabariigi Valitsuse korraldusega [[8. juuli]]l [[2003]] ning on registreeritud 3. novembril 2003 mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris.
Innove loodi Vabariigi Valitsuse korraldusega [[8. juuli]]l [[2003]] ning on registreeritud 3. novembril 2003 mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris.

Redaktsioon: 1. veebruar 2013, kell 12:24

Sihtasutus Innove (kuni 27.12.2011 Elukestva Õppe Arendamise Sihtasutus Innove) on sihtasutus, mille eesmärk on elukestva õppe arendustegevuste koordineerimine ning vastavate programmide- ja projektide ning Euroopa Liidu struktuuritoetuste sihipärane ja efektiivne rakendamine Eestis.

Innove loodi Vabariigi Valitsuse korraldusega 8. juulil 2003 ning on registreeritud 3. novembril 2003 mittetulundusühingute ja sihtasutuste registris.

Osaliselt 1. jaanuarist 2012 ning täielikult 1. augustist 2012 anti senise Riikliku Eksami- ja Kvalifikatsioonikeskuse tegevused üle Innovele.

Sihtasutuse põhieesmärk on elukestva õppe arendustegevuste koordineerimine ning vastavate programmide- ja projektide ning Euroopa Liidu struktuuritoetuste sihipärane ja efektiivne rakendamine.

Sihtasutuse tegevus

  • täidab struktuuritoetuste rakendusüksuse ülesandeid;
  • korraldab kvalifikatsioonide ja õppekavade väljatöötamist ning rakendamist eelkõige üld- ja kutsehariduse valdkonnas;
  • loob võimalused muukeelse elanikkonna lõimumiseks ja toetab sellekohaseid lõimumisprotsesse;
  • korraldab karjääriteenuste väljatöötamist ja rakendamist;
  • valmistab ette, koordineerib ja rakendab programme ning projekte elukestva õppe ja keele valdkonnas;
  • korraldab koolitusi, teste ning haridusalase informatsiooni kogumist, analüüsimist ja levitamist;
  • loob õppimisvõimalused vastavalt väljastatud koolituslubadele ja asutab selleks sihtasutuse asutustena erakoole ning korraldab nende tegevust, samuti korraldab huviharidust. Erakooli kui sihtasutuse asutuse töökorraldus sätestatakse vastavas erakooli põhikirjas;
  • korraldab muid Sihtasutuse eesmärgi täitmiseks vajalikke tegevusi.

Välislingid