Matilde di Canossa: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Makecat-bot (arutelu | kaastöö)
P r2.7.3) (Robot: lisatud cs:Matylda Toskánská
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
[[Pilt:Matilde di Canossa.jpg|pisi|Matilde di Canossa, fragment maalist]]
[[Pilt:Matilde di Canossa.jpg|pisi|Matilde di Canossa, fragment maalist]]
'''Matilde di Canossa''' (itaalia keeles ''Matilde'', ladina keeles ''Mathildis''; märts [[1046]] [[Mantova]] – [[24. juuli]] [[1115]] [[Bondeno di Roncore]]) oli [[Toskaana]] markkrahvinna, tuntud ka Suure krahvinna ja Toskaana Matildena. Oli [[investituuritüli]] ajal paavst [[Gregorius VII]] poolel. Üks vähestest keskaja naistest, kes tegeles ka sõjapidamisega.
'''Matilde di Canossa''' (itaalia keeles ''Matilde'', ladina keeles ''Matilda'', ''Mathilda''; märts [[1046]] [[Mantova]] – [[24. juuli]] [[1115]] [[Bondeno di Roncore]]) oli [[Toskaana]] markkrahvinna, tuntud ka Suure krahvinna ja Toskaana Matildena. Oli [[investituuritüli]] ajal paavst [[Gregorius VII]] poolel. Üks vähestest keskaja naistest, kes tegeles ka sõjapidamisega.


{{JÄRJESTA:Canossa, Matilde di'}}
{{JÄRJESTA:Canossa, Matilde di'}}

Redaktsioon: 25. jaanuar 2013, kell 17:50

Matilde di Canossa, fragment maalist

Matilde di Canossa (itaalia keeles Matilde, ladina keeles Matilda, Mathilda; märts 1046 Mantova24. juuli 1115 Bondeno di Roncore) oli Toskaana markkrahvinna, tuntud ka Suure krahvinna ja Toskaana Matildena. Oli investituuritüli ajal paavst Gregorius VII poolel. Üks vähestest keskaja naistest, kes tegeles ka sõjapidamisega.