Riigimetsa Majandamise Keskus: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
P kribu
P link using AWB
1. rida: 1. rida:
'''Riigimetsa Majandamise Keskus''' ('''RMK''') on [[keskkonnaministeerium]]i valitsemisalas tegutsev [[Eesti]] ainus [[riigitulundusasutus]]. RMK ülesanne on [[riigimets]]a majandamine. RMK loodi [[1. jaanuar]]il [[1999]] endiste riigimetskondade, [[puukool]]ide, koolituskeskuste, jahialade ning [[Metsamajanduse Ökonoomika- ja Infokeskus]]e õigusjärglasena.
'''Riigimetsa Majandamise Keskus''' ('''RMK''') on [[keskkonnaministeerium]]i valitsemisalas tegutsev [[Eesti]] ainus [[riigitulundusasutus]]. RMK ülesanne on [[riigimets]]a [[majandamine]]. RMK loodi [[1. jaanuar]]il [[1999]] endiste riigimetskondade, [[puukool]]ide, koolituskeskuste, jahialade ning [[Metsamajanduse Ökonoomika- ja Infokeskus]]e õigusjärglasena.


==Välislingid==
==Välislingid==

Redaktsioon: 13. august 2012, kell 09:55

Riigimetsa Majandamise Keskus (RMK) on keskkonnaministeeriumi valitsemisalas tegutsev Eesti ainus riigitulundusasutus. RMK ülesanne on riigimetsa majandamine. RMK loodi 1. jaanuaril 1999 endiste riigimetskondade, puukoolide, koolituskeskuste, jahialade ning Metsamajanduse Ökonoomika- ja Infokeskuse õigusjärglasena.

Välislingid