CUPL: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''CUPL''' (''Universal Compiler for Programmable Logic'') on firma [[Logical Devices, Inc.]] poolt väljaarendatud [[riistvarakirjelduskeel]] ja kompilaator. Esimesed versioonid toimisid operatsioonisüsteemil [[MSDOS]], tänapäeval on CUPL saadaval integreeritud arenduspaketina operatsioonisüsteemile [[Microsoft Windows]] nt. [[Atmel]]-WinCUPL.
'''CUPL''' (''Universal Compiler for Programmable Logic'') on firma [[Logical Devices, Inc.]] poolt väljaarendatud [[riistvarakirjelduskeel]] ja kompilaator. Esimesed versioonid toimisid operatsioonisüsteemil [[MS-DOS]], tänapäeval on CUPL saadaval integreeritud arenduspaketina operatsioonisüsteemile [[Microsoft Windows]] nt. [[Atmel]]-WinCUPL.


== Vaata ka ==
== Vaata ka ==

Redaktsioon: 18. juuni 2012, kell 11:17

CUPL (Universal Compiler for Programmable Logic) on firma Logical Devices, Inc. poolt väljaarendatud riistvarakirjelduskeel ja kompilaator. Esimesed versioonid toimisid operatsioonisüsteemil MS-DOS, tänapäeval on CUPL saadaval integreeritud arenduspaketina operatsioonisüsteemile Microsoft Windows nt. Atmel-WinCUPL.

Vaata ka