Indrek Männiste: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Epp (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
Bml~etwiki (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Indrek Männiste''' (sündinud [[4. veebruar]]il [[1975]]) on eesti [[filosoof]], kes uurib [[analüütiline filosoofia|analüütilise filosoofia]] vahenditega [[akraasia]] (tahtenõrkus, ohjeldamatus) problemaatikat.
'''Indrek Männiste''' (sündinud [[4. veebruar]]il [[1975]]) on eesti [[filosoof]].
Õpib [[Auckland]]i Ülikoolis (Uus-Meremaa) doktorantuuris.


Ta lõpetas [[Tartu Ülikool]]i bakalaureusekraadiga 2002. aastal. 2004. aastal kaitses ta [[Tartu Ülikool]]is magistritöö [http://dspace.utlib.ee/dspace/bitstream/handle/10062/949/Manniste.pdf ''Akraasiaprobleem kaasaegses analüütilises filosoofias: Donald Davidsoni argumentatsioon ja kriitika''], juhendaja [[Tiiu Hallap]], oponent [[Marek Järvik]]. Doktorantuuri läbis ta [[Aucklandi Ülikool]]is Uus-Meremaal, kus ta 2011. aastal kaitses doktoritöö ''Henry Miller and the Philosophy of The Inhuman Artist''. 2011. aastast on ta järeldoktorantuuris Tartu Ülikooli [[Jüri Talvet]]i juhendamisel ning uurib tehnika ontoloogilist staatust [[David Herbert Lawrence]]'i teostes.


==Välislingid==
[https://www.etis.ee/portaal/isikuCV.aspx?TextBoxName=m%C3%A4nniste&PersonVID=40542&lang=et&FromUrl0=isikud.aspx Indrek Männiste] Eesti Teaduse infoportaalis ETIS
[[Kategooria:Eesti filosoofid|Männiste, Indrek]]
[[Kategooria:Eesti filosoofid|Männiste, Indrek]]
[[Kategooria:Sündinud 1975|Männiste, Indrek]]
[[Kategooria:Sündinud 1975|Männiste, Indrek]]

Redaktsioon: 5. september 2011, kell 12:23

Indrek Männiste (sündinud 4. veebruaril 1975) on eesti filosoof.

Ta lõpetas Tartu Ülikooli bakalaureusekraadiga 2002. aastal. 2004. aastal kaitses ta Tartu Ülikoolis magistritöö Akraasiaprobleem kaasaegses analüütilises filosoofias: Donald Davidsoni argumentatsioon ja kriitika, juhendaja Tiiu Hallap, oponent Marek Järvik. Doktorantuuri läbis ta Aucklandi Ülikoolis Uus-Meremaal, kus ta 2011. aastal kaitses doktoritöö Henry Miller and the Philosophy of The Inhuman Artist. 2011. aastast on ta järeldoktorantuuris Tartu Ülikooli Jüri Talveti juhendamisel ning uurib tehnika ontoloogilist staatust David Herbert Lawrence'i teostes.


Välislingid

Indrek Männiste Eesti Teaduse infoportaalis ETIS