Põhjamaade kirjanike atlas: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
SandraDee (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
SandraDee (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
[[Rootsi]] televisiooni ja avaliku teenuse pakkujad teistes [[Põhjamaades]] on käivitanud veebiteenuse meedialõikude ja kirjanike sidemetega. Põhjamaade kirjanike atlases on esitatud sadakond kirjanikku koos tekstide, piltide ja filmiklippidega televisiooni arhiivist. Kirjanike suhted teineteisega näitavad: kes on keda inspireerinud ning mil moel? Kes töötasid koos ning kes on keda millegi eest kritiseerinud?
'''Põhjamaade kirjanike''' atlas on [[Rootsi]] televisiooni ja teiste [[Põhjamaade]] avalike teenuste pakkujate käivitanud veebiteenus meedialõikude ja kirjanike sidemetega. Põhjamaade kirjanike atlases on esitatud sadakond kirjanikku koos tekstide, piltide ja filmiklippidega televisiooni arhiivist. Kirjanike suhted teineteisega näitavad: kes on keda inspireerinud ning mil moel? Kes töötasid koos ning kes on keda millegi eest kritiseerinud?





Redaktsioon: 29. aprill 2011, kell 22:51

Põhjamaade kirjanike atlas on Rootsi televisiooni ja teiste Põhjamaade avalike teenuste pakkujate käivitanud veebiteenus meedialõikude ja kirjanike sidemetega. Põhjamaade kirjanike atlases on esitatud sadakond kirjanikku koos tekstide, piltide ja filmiklippidega televisiooni arhiivist. Kirjanike suhted teineteisega näitavad: kes on keda inspireerinud ning mil moel? Kes töötasid koos ning kes on keda millegi eest kritiseerinud?




Viited

http://www.minabibliotek.se/default.aspx?id=105322