Tartu Jaan Poska Gümnaasium: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
Resümee puudub
17. rida: 17. rida:
ja veebidisaini on võimalik õppida eraldi kursustena.
ja veebidisaini on võimalik õppida eraldi kursustena.


Kooli direktor on [[Helmer Jõgi]]<ref>[http://www.tartupostimees.ee/?id=399727 Helmer Jõgi asub Poska gümnaasiumi juhtima], Tartu Postimees, 9. märts 2011</ref>
Kooli direktor on [[Helmer Jõgi]]<ref>[http://www.tartupostimees.ee/?id=399727 Helmer Jõgi asub Poska gümnaasiumi juhtima], Tartu Postimees, 9. märts 2011</ref>.


==Viited==
==Viited==

Redaktsioon: 6. aprill 2011, kell 23:27

Tartu Jaan Poska Gümnaasium on uus gümnaasium Tartus, mis moodustatakse Tartu Mart Reiniku Gümnaasiumi gümnaasiumiastme baasil.[1] Ta hakkab augustist 2011 tegutsema hoones aadressil Vanemuise 35.

Jaan Poska Gümnaasium alustab uuest õppeaastast ajaloolises Tartu rahu majas, Vanemuise 35.

Koolis saab õppida süvendatult reaalaineid, humanitaar- ja sotsiaalaineid. Koolis on rakendatud perioodõpe ja kursuste süsteem.

Õpilasel on võimalik oma õpingute kava koostamisel teha valikud enam kui 40 valikkursuse hulgast: ainevaldkondi siduvad tehnoloogia kursused, huvitavad praktikumid loodus- ja reaalainetes, samas tavapärased psühholoogia, loogika, filosoofia ja joonestamise kursused.

Koolis on suurepärased võimalused võõrkeelte õppimiseks: lisaks esimesele ja teisele võõrkeelele saab valida ka kolmanda võõrkeele prantsuse, soome, rootsi, saksa, vene ning ladina keele seast.

Kogu õpet toetab laialdane IKT kasutamine. Informaatikat, programmeerimist ja veebidisaini on võimalik õppida eraldi kursustena.

Kooli direktor on Helmer Jõgi[2].

Viited

  1. Tartu Reiniku kool otsustati poolitada, Tartu Postimees, 8. juuli 2010
  2. Helmer Jõgi asub Poska gümnaasiumi juhtima, Tartu Postimees, 9. märts 2011