Liis Remmel: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Liis Lass''' (sündinud [[2. aprill]]il [[1989]] [[Põltsamaa]]l) on [[eesti]] näitleja.
'''Liis Lass''' (sündinud [[2. aprill]]il [[1989]] [[Põltsamaa]]l) on [[eesti]] näitleja.


Lass lõpetab [[2012]]. aastal [[Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia]] [[Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikool|lavakunstikooli]] 25. lennu. Ta osaleb 25. lennu bakalaureuselavastuses, milleks on [[Peter Barnes]]'i "Jumala narride vennaskond".<ref>[http://www.lavakas.ee/index.x?sisu=0&mida=179 Info "Jumala narride vennaskonna" kohta lavakas.ee-st]</ref> Peale selle on Lass koos kursusekaaslase [[Pääru Oja]]ga osalenud lühifilmis "Jope".
Lass lõpetab [[2012]]. aastal [[Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia]] [[Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikool|lavakunstikooli]] 25. lennu. Ta osaleb 25. lennu bakalaureuselavastuses, milleks on [[Peter Barnes]]'i "Jumala narride vennaskond".<ref>[http://www.lavakas.ee/index.x?sisu=0&mida=179 Info "Jumala narride vennaskonna" kohta lavakas.ee-st]</ref> Peale selle on Lass koos kursusekaaslase [[Pääru Oja]]ga osalenud lühifilmides "Kes siis teab" ja "Jope".


==Viide==
==Viide==

Redaktsioon: 16. märts 2011, kell 01:55

Liis Lass (sündinud 2. aprillil 1989 Põltsamaal) on eesti näitleja.

Lass lõpetab 2012. aastal Eesti Muusika- ja Teatriakadeemia lavakunstikooli 25. lennu. Ta osaleb 25. lennu bakalaureuselavastuses, milleks on Peter Barnes'i "Jumala narride vennaskond".[1] Peale selle on Lass koos kursusekaaslase Pääru Ojaga osalenud lühifilmides "Kes siis teab" ja "Jope".

Viide

Välislingid