Jan Važinski: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Uus lehekülg: ''''Jan Važinski''' (sündinud 10. augustil 1964 Tallinnas) on Eesti jalgpallitreener ja endine jalgpallur. Ta alustas jalgpalliga 1973. aastal [[Tallinna S...'
 
PResümee puudub
3. rida: 3. rida:
Ta alustas jalgpalliga 1973. aastal [[Tallinna SK Dvigatel]]is ja Oktoobri rajooni Spordikoolis. Tema esimene treener oli Josep Katsev.
Ta alustas jalgpalliga 1973. aastal [[Tallinna SK Dvigatel]]is ja Oktoobri rajooni Spordikoolis. Tema esimene treener oli Josep Katsev.


Važinski on mängijana mänginud keskkaitsja ja keskpoolkaitsjana aastatel 1980–1988 [[SK Dvigatel]]is ja [[FC Norma Tallinn]]as. Ta on olnud nii [[Tallinna Jalgpallikool]]i, [[JK Tallinna Sadam|Tallinna Sadama]], [[Lelle SK]] ja [[JK Tulevik Viljandi|JK Tuleviku]] treener. Samuti on ta treenerina töötanud ka [[Eesti U-18 jalgpallikoondis]]e, [[FC Kuressaare]], [[Eesti U-17 jalgpallikoondis]]e ja [[FC Flora Rakvere]] peatreenerina.
Važinski on mängijana mänginud keskkaitsja ja keskpoolkaitsjana aastatel 1980–1988 [[SK Dvigatel]]is ja [[FC Norma Tallinn]]as. Ta on olnud nii [[Tallinna Jalgpallikool]]i, [[JK Tallinna Sadam|Tallinna Sadama]], [[Lelle SK]] ja [[JK Tulevik Viljandi|JK Tuleviku]] treener. Samuti on ta treenerina töötanud ka [[Eesti U-18 jalgpallikoondis]]e, [[FC Kuressaare]], [[Eesti U-17 jalgpallikoondis]]e ja [[FC Flora Rakvere]] treenerina.


==Välislingid==
==Välislingid==

Redaktsioon: 25. veebruar 2011, kell 18:21

Jan Važinski (sündinud 10. augustil 1964 Tallinnas) on Eesti jalgpallitreener ja endine jalgpallur.

Ta alustas jalgpalliga 1973. aastal Tallinna SK Dvigatelis ja Oktoobri rajooni Spordikoolis. Tema esimene treener oli Josep Katsev.

Važinski on mängijana mänginud keskkaitsja ja keskpoolkaitsjana aastatel 1980–1988 SK Dvigatelis ja FC Norma Tallinnas. Ta on olnud nii Tallinna Jalgpallikooli, Tallinna Sadama, Lelle SK ja JK Tuleviku treener. Samuti on ta treenerina töötanud ka Eesti U-18 jalgpallikoondise, FC Kuressaare, Eesti U-17 jalgpallikoondise ja FC Flora Rakvere treenerina.

Välislingid