Ashley Tisdale: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Luckas-bot (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
9. rida: 9. rida:
8-aastaselt sai ta peaosa [[Broadway]] muusikalis "[[Hüljatud]]". Järgnesid uued rollid ja 12-aastaselt esines ta juba USA presidendile [[Bill Clinton]]ile.
8-aastaselt sai ta peaosa [[Broadway]] muusikalis "[[Hüljatud]]". Järgnesid uued rollid ja 12-aastaselt esines ta juba USA presidendile [[Bill Clinton]]ile.


Oma esimese suure filmirolli sai Ashley [[2005]]. aastal Maddie Fitzpatricuna Disney seriaalis "''The Suite Life Of Zack And Cody''". Järgnesid rollid Sharpay Evansina High School Musicali filmides. Ta tegi muusikaajalugu, kui ta ilmus Billboard Hot 100 edetabelisse lauludega "What I've Been Looking For" ja "Bop to the Top", mis tegi temast esimese naisartisti, kes debüteeris tabelis korraga kahe lauluga. Pärast [[Emmy]] auhinna väärilist esinemist High School Musicalis alustas ta soolokarjääri ning 6. veebruaril 2007 ilmus ta esimene album "Headstrong". Album debüteeris 5. kohale U.S.chartis, müüdes üle 64 000 koopiat oma esimesel nädalal ning hiljem sertifikeerus kuldseks. Ashleyl on kõrvalosa Disney multikas Phineas and Ferb. Praegu Tisdale promob oma teist albumit Guilty Pleasure, mis peaks ilmuma terves maailmas 16. juunil ja Põhja-Àmeerikas 28.juulil. Tisdale osaleb ka 31. juulil esilinnastuvas filmis Aliens in the Atic.
Oma esimese suure filmirolli sai Ashley [[2005]]. aastal Maddie Fitzpatricuna Disney seriaalis "''The Suite Life Of Zack And Cody''". Järgnesid rollid Sharpay Evansina High School Musicali filmides. Ta tegi muusikaajalugu, kui ta ilmus Billboard Hot 100 edetabelisse lauludega "What I've Been Looking For" ja "Bop to the Top", mis tegi temast esimese naisartisti, kes debüteeris tabelis korraga kahe lauluga. Pärast [[Emmy]] auhinna väärilist esinemist High School Musicalis alustas ta soolokarjääri ning 6. veebruaril 2007 ilmus ta esimene album "Headstrong". Album debüteeris 5. kohale U.S.chartis, müüdes üle 64 000 koopiat oma esimesel nädalal ning hiljem sertifikeerus kuldseks. Ashleyl on kõrvalosa Disney multikas Phineas and Ferb. Praegu Tisdale promob oma teist albumit Guilty Pleasure, mis peaks ilmuma terves maailmas 16. juunil ja Põhja-Àmeerikas 28.juulil. Tisdale osaleb ka 31. juulil esilinnastuvas filmis "Aliens in the Attic".


==Diskograafia==
==Diskograafia==

Redaktsioon: 6. detsember 2010, kell 20:07

Ashley Michelle Tisdale (sündinud 2. juulil 1985 New Jersey) on USA näitleja ja laulja, metsosopran.

Ashley Tisdale'i isa Mike on ehitusettevõtja, vanem õde Jennifer on samuti näitleja ja modell.

Alates kolmandast eluaastast on Ashley mänginud reklaamides, kokku rohkem kui sajas reklaamis. Kogu selle aja on tema mänedžer olnud Bill Perlman.

8-aastaselt sai ta peaosa Broadway muusikalis "Hüljatud". Järgnesid uued rollid ja 12-aastaselt esines ta juba USA presidendile Bill Clintonile.

Oma esimese suure filmirolli sai Ashley 2005. aastal Maddie Fitzpatricuna Disney seriaalis "The Suite Life Of Zack And Cody". Järgnesid rollid Sharpay Evansina High School Musicali filmides. Ta tegi muusikaajalugu, kui ta ilmus Billboard Hot 100 edetabelisse lauludega "What I've Been Looking For" ja "Bop to the Top", mis tegi temast esimese naisartisti, kes debüteeris tabelis korraga kahe lauluga. Pärast Emmy auhinna väärilist esinemist High School Musicalis alustas ta soolokarjääri ning 6. veebruaril 2007 ilmus ta esimene album "Headstrong". Album debüteeris 5. kohale U.S.chartis, müüdes üle 64 000 koopiat oma esimesel nädalal ning hiljem sertifikeerus kuldseks. Ashleyl on kõrvalosa Disney multikas Phineas and Ferb. Praegu Tisdale promob oma teist albumit Guilty Pleasure, mis peaks ilmuma terves maailmas 16. juunil ja Põhja-Àmeerikas 28.juulil. Tisdale osaleb ka 31. juulil esilinnastuvas filmis "Aliens in the Attic".

Diskograafia

Singlid

  • "Kiss the Girl"
  • "Last Christmas"
  • "Be Good to Me"
  • "Goin' Crazy"
  • "He Said She Said"
  • "Not Like That"
  • "Suddenly"
  • "So Much for You"
  • "Don't Touch"
  • "I'm Back"
  • "Over It"
  • "It's Alright It's Ok"
  • "Crank It Up"