Don S. Davis: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Scoop (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Scoop (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
25. rida: 25. rida:
==Karjäär==
==Karjäär==


Ta oli ehk kõige paremini tuntud kindral [[George Hammond]]i kehastajana ulmesarjas [[Tähevärav SG-1]] (1997 - 2007) ja enne seda mängides major Garland Briggs`i televisioonisarjas ''Twin Peaks'' (1990–91). Telesarjas [[MacGyver]] oli ta duplant [[Dana Elcar]]ile, sarjas mängis ta kahes osas pisirolle. Tema esimene esinemine ''MacGyveris'' oli tsemendi veoautojuhina osas "Blow Out" ja teine esinemine oli salakütt Wyatt Porterina osas "The Endangered". Ta on ka mänginud [[Dana Scully]] isa sarjas [[X-Files]]. Kanada publikule võib olla Davis tuttav kuulsas lühifilmis nagu [[Heritage Minutes]], kus ta kehastas ülbet Ameerika kullaotsijat, kes sihtis oma relva ratsapolitseiniku [[Sam Steele]] poole. Ta on veel mänginud [[Racine Belles]]'i mänedžeri filmis '' A League of Their Own''.
Ta oli ehk kõige paremini tuntud kindral [[George Hammond]]i kehastajana ulmesarjas [[Tähevärav SG-1]] (1997 - 2007) ja enne seda mängides major Garland Briggs`i televisioonisarjas ''Twin Peaks'' (1990–91). Telesarjas [[MacGyver]] oli ta duplant [[Dana Elcar]]ile, sarjas mängis ta kahes osas pisirolle. Tema esimene esinemine ''MacGyveris'' oli tsemendi veoautojuhina osas "Blow Out" ja teine oli salakütt Wyatt Porterina osas "The Endangered". Ta on ka mänginud [[Dana Scully]] isa sarjas [[X-Files]]. Kanada publikule võib olla Davis tuttav kuulsas lühifilmis nagu [[Heritage Minutes]], kus ta kehastas ülbet Ameerika kullaotsijat, kes sihtis alati oma relva ratsapolitseiniku [[Sam Steele]] poole. Ta on veel mänginud [[Racine Belles]]'i mänedžeri filmis '' A League of Their Own''.





Redaktsioon: 9. juuli 2010, kell 06:11

Don S. Davis
Don S. Davis 2001
Sünninimi Don Sinclair Davis
Sünniaeg 4. august 1942
Sünnikoht Aurora, Missouri, Ameerika
Surmaaeg 29. juuni 2008
Surmakoht Gibsons, BC, Kanada
Amet Näitleja, maalikunstnik
Abikaasa Ruby Fleming-Davis (Juuli 2003 - 29. juuni 2008) (tema surm)

Don Sinclair Davis (4. august 194229. juuni 2008) on Ameerika Ühendriikide näitleja, näitekunstiprofessor, maalikunstnik ja endine Ameerika Ühendriikide Armee kapten.

Karjäär

Ta oli ehk kõige paremini tuntud kindral George Hammondi kehastajana ulmesarjas Tähevärav SG-1 (1997 - 2007) ja enne seda mängides major Garland Briggs`i televisioonisarjas Twin Peaks (1990–91). Telesarjas MacGyver oli ta duplant Dana Elcarile, sarjas mängis ta kahes osas pisirolle. Tema esimene esinemine MacGyveris oli tsemendi veoautojuhina osas "Blow Out" ja teine oli salakütt Wyatt Porterina osas "The Endangered". Ta on ka mänginud Dana Scully isa sarjas X-Files. Kanada publikule võib olla Davis tuttav kuulsas lühifilmis nagu Heritage Minutes, kus ta kehastas ülbet Ameerika kullaotsijat, kes sihtis alati oma relva ratsapolitseiniku Sam Steele poole. Ta on veel mänginud Racine Belles'i mänedžeri filmis A League of Their Own.


Filmograafia

Välislingid