Kasutaja arutelu:Wkentaur: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Hluup (arutelu | kaastöö)
Hluup (arutelu | kaastöö)
→‎Vikitekstid: bot Vikitekstidesse
223. rida: 223. rida:


::Tänan, paistab toimivat. [[Kasutaja:Hluup|Hendrik]] 4. mai 2010, kell 18:35 (EEST)
::Tänan, paistab toimivat. [[Kasutaja:Hluup|Hendrik]] 4. mai 2010, kell 18:35 (EEST)

===Bot===
Tülitan jälle Vikitekstidega. Ma palusin ühel kasutajal inglise Vikitekstidest, et ta aitaks oma botiga mul ühe raamatu leheküljed tuvastatud tekstiga täita. Kas sa oleksid nii lahke ja annaksid talle bot flagi? Link ta palumisele on siin [http://et.wikisource.org/wiki/Vikitekstid:Üldine_arutelu#Bot_request Vikitekstid:Üldine_arutelu#Bot_request] [[Kasutaja:Hluup|Hendrik]] 10. mai 2010, kell 04:19 (EEST)

Redaktsioon: 10. mai 2010, kell 04:19

arhiiv >>



Miks sa biitlite albumine kaanepildid välja võtsid? --Lulu 22. oktoober 2006, kell 13:14 (UTC)

Kuna puudub luba nende kasutamiseks. --WikedKentaur 22. oktoober 2006, kell 14:23 (UTC)

Mida see peaks enesest kujutama?
Kui ma sain õigesti aru, sooviti teostada järgmist...

  1. Kasutusviis
  2. Teostus

Kui on, siis võiks teostuse lõpetada (analoogia põhjel jätkata). --m2s87 29. oktoober 2006, kell 17:12 (UTC)

wikicharts

Aitäh huvitava lingi eest. Proovisin näha seda kasutauses kuid ei osanud üles leida(?) Niipalju kui ma aru sain, töötab see värk vaid igal X-ndal korral (soovituslikult u. iga 600-nda) ja salvstatake vaid siis selle külastuse hetke lk. Sedasi on see minu arust parajalt ..."võlts"(?) siis saadud andmetest ei ole palju tolku Kui ikka õiget kasutatavust näha soovida siis peaks seda ikka n.ö. vanade vahenditega tegema (logi; pixel-image counter) kuid neid nagu aru saada ei ole võimlaik kasutada. Nii et ei ole eriti pooldaval seisukohal, ei anna adekvaatset infot, pigem eksitavat ja teeb teatud kasutajatel arvatavasti ka lehekülge raskemaks (õite pisut arvatavasti (tundub olevat väike koodijupp), kuid sellegi poolest) --TarmoK 19. november 2006, kell 18:46 (UTC)


Sa küsi parem VanemTaolt ise järele, kas üks või teine pilt on tema tehtud. Ta ei pruugi neid KMP-sid tähele panna. Andres 23. november 2006, kell 20:29 (UTC)

Ei usu eriti rääkimisse, aga kui miskit muud üle ei jää, siis tuleb ka seda teha. --WikedKentaur 23. november 2006, kell 20:40 (UTC)
kui ma luban oma pilti kasutada alati, kuid tahan, et mu nimi oleks mainitud, siis missugune litsents pildi üleslaadimisel valida? kas selle litsentsi pilti saab kasutada teistes wikides? avjoska 25. november 2006, kell 21:27 (UTC)
siis ikka kohe Commonsisse laadida. Viitamisnõudega on sealses rippmenüüs näiteks: own work attribution required multilicense. --WikedKentaur 28. november 2006, kell 18:21 (UTC)

Vaatan oled suur osa pilte maha kratsinud juba ,kas sulle ei tundu et veidi nagu kiirustad sellega? Panin Dandaroni lehele sulle omaniku kirja isegi yles selle kohta et ta lubab enda materjale kasutada ,kuid paistad sellest mitte hoolivat.

Paljude piltide puhul ei mäleta kust nad on pärit seega ei saa lisada vastavat selgitust ega allikat , kust pärineb.

See osa mis puutub Burjaatiasse ja Mongooliasse koos illustratiivse matejaliga ,eeldan et saan ka loa neid materjale kasutada kui yhendust vötan ja selgitan milleks see .Ausalt öeldes juba alustasin sellega.

Ja ega mulle neist piltidest ei ole vast nii kasu pean silmas isikliku, olen neid ise ammu uurinud -kasu neile vaid kes seda yles riputatud materjali siin Wikipwdias loevad,nii et pigem on siin selle tegevuse juures ikka teistele enne möeldud kui endale

Veidi enam tähelepanu ja rahuliku suhtumist tuleks vist enam kasuks selle tegevuse juures siin .--VanemTao 28. november 2006, kell 20:50 (UTC)

Mulle jälle tundub, et sa püüad vikit allikinfota piltidega üleujutada. Segadust tekitab ka see, et osadel juhtudel lisad vaba litsentsimärke piltidele millede autor pole seda ise teinud ehk siis lihtsalt veebist kopitud ning "vabaks kuulutatud" pildid. Samas on sul ka korralikult litsentsiga tähistatud ning märkega, et sa ise oled autor pilte. Samuti oled artikleisse lisanud suisa eeskujulikke, põhjalike pildiallkirjadega omi pilte. Niiet pagana raske on sinu kavatsustest aru saada. --WikedKentaur 30. november 2006, kell 19:51 (UTC)

Mulle tundub, et osa kustutamisele esitatud piltidest kujutab VanemTao enda maale.

Kui mõni pilt on internetist võetud, siis ei ole ju suurt vahet, kas panna see artiklisse üles või panna selle asemel viide sellele pildile. Tähtis on originaalpilte mitte ära kustutada. Andres 29. november 2006, kell 01:55 (UTC)

Mulle tundub, et osa kustutamisele esitatud piltidest kujutab VanemTao enda maale. Tunnete vältimiseks ongi vajalik, et pildi üleslaadija lisaks kohe ka allikinfo. Ning kui ta on ise autor siis ei häbeneks märkida, et 'endatehtud' või 'isiklik'... Kui mõni pilt on internetist võetud, siis ei ole ju suurt vahet, kas panna see artiklisse üles või panna selle asemel viide sellele pildile. Sel juhul tuleb ka vaba sisu definitsiooni muuta, nii et see hõlmaks ka 'mõnda internetist võetud pilti'. --WikedKentaur 30. november 2006, kell 19:51 (UTC)



kirjutasin sulle juba Dandaroni piltide kohta.Lisasin sinna ka omaniku kirja et ta on nöus ja lubab kasutada enda materjale.

sa isegi ei loe mis sulle kirjutatakse , rääkimata sellest et sa ka neile kuidagi reageeriksid.

Ära kisu minu pandud pilte maha.Nood on möeldud ikkagi illustratsioonideks ,mitte söömiseks.--VanemTao 30. november 2006, kell 20:12 (UTC)

resümee

Tere! tore et teed hooldustöid, kuid nagu Andreski ühe pildi juures küsis et miks on "kustutamis" märkus pandud, on hea meeles pidada Vikipeedia soovistusi: Vikipeedia:Põhireeglid (eriti punkt 8) kui ära on ununemas. on palju selgem teistel milles põhjus, eriti kui läheks liiga paljuks iga kord arutelusse põhjust kirjutada, mida kustutamise mall iseenesest nõuab --TarmoK 30. november 2006, kell 21:53 (UTC)


Kus siin loogika?

Esitasin konkreetse kysimuse ja sa seletad mulle RTFM mida see veel tähendab? Kui kysisin on loogiline et kirjutaja ei saanud aru , sel juhul antakse tavaliselt , teemat käsitlev selgitus .Nagu mina selgitasin enda seisukohta detailselt. Kysin veel kord ,miks kustutad foto-dokumente mille puhul nende omaniku ja autori luba materjali seda kasutada eestikeelses Wikipedias on olemas?--VanemTao 30. november 2006, kell 22:08 (UTC)

Loogika on siin: kasutusõiguseta märke lisamine > kustutada märke lisamine > allik- ja kasutusõiguseinfo lisamine > kasutusõiguseta ja kustutada märke eemaldamine. --WikedKentaur 3. detsember 2006, kell 15:14 (UTC)

commons

Hi WikedKentaur,

justed dropped in to let let you know tehre are some meesages for you on commons.

commons:user:TeunSpaans 2. detsember 2006, kell 19:36 (UTC)

Enne seda kui sa märgid pildi kustutamiseks tuleks ikka järgi ka küsida - ega mina ka ei jõua jälgida kõiki 60000 lehekülge mis siin vikis on). Praegusel juhul käsitlen sinu käitumist vandalismiaktina. - Ahsoous 18. detsember 2006, kell 19:53 (UTC)

Vabandan tõesti, kuna läksin ilmselt liiale, imho oled sa siin autoriõiguse märketa piltidest puhastamise alal kõva tööd teinud ja kena oleks kui sa seda tööd jätkaksid... minul lihtsalt keesid praegu närvid üle, sest tõesti ma pole toda lehte pea kaks aastat külastanud ja nüüd siis teatad täiesti ootamatult, et vaja nagu kustutada ... vabandan veelkord ning kutsun sind üles oma tööd jätkama - Ahsoous 18. detsember 2006, kell 20:49 (UTC)

CommonsTicker: Ticker Trouble

Hello

As you may have noticed, there have been some problems with CommonsTicker lately:

  • first, the toolserver was down. After it was back up, we had to wait for fresh database dumps.
  • also, many updates where failing because ticker pages where growing too large. Updates that went through half-way somtimes also caused entries to be posted multiple times, making the problem worse.
  • when I tried to improve performance, I introduced a bug that caused the ticker to post trash sometimes. I disabled the ticker again when I was told about it, and I have fixed all effected pages yesterday (I hope I didn't miss any).

To sort this out completely, I have to rewrite parts of CommonsTicker. For now, I will enable the ticker again for most wikis, but not for the ones that where having most trouble - namely de-wikipedia, en-wikinews, eo-wikipedia, es-wikipedia, fr-wikipedia, ja-wikipedia, ru-wikipedia, simple-wikipedia and zh-wikipedia. I'll have to investigate those more closely.

So please keep an eye on CommonsTicker in the next days - if there is any more trouble, please tell me, preferrably on meta:User_talk:Duesentrieb/CommonsTicker.

Regards -- meta:User:Duesentrieb 5. jaanuar 2007, kell 13:40 (UTC)


This message was posted automatically by the CommonsTicker bot. For feedback and discussion, please go to meta:User talk:Duesentrieb/CommonsTicker -- CommonsTicker 5. jaanuar 2007, kell 13:40 (UTC)

CommonsTicker: CommonsTicker, The Next Generation

I am currently testing a new version of CommonsTicker (dubbed CommonsTicker NG) on the german Wikipedia - problems with ticker pages growing too large made a partial rewrite necessary. Most changes are "under the hood", the larges change for users is in the way the ticker page is structured and updated:

CommonsTicker will now create a subpage for each day, and include this as a template on the ticker page. New entries for a given day are added to the respective subpage without modifying existing entries on that subpage. Old subpages (sections) are removed automatically from the main ticker page - per default, 7 sections are kept (days for which there are no entries are not counted). Please check that your ticker page has both start- and end-markers for the region where CommonsTicker should post (see m:User:Duesentrieb/CommonsTicker#Ticker_Page); everything between the markers will be replaced. If the markers are missing, the entire page is replaced.

When I have finished testing CommonsTicker NG, I will activate the new version on the wikis where CommonsTicker is currently disabled due to problems with page size (the large projects I mentioned in the last announcement). When all goes well, I will start to switch other wikis to NG one by one, as seems convenient. If you want the new version soon, or you don't want it yet for some reason, please tell me about it on m:User:Duesentrieb/CommonsTicker#Change_Requests.


This message was posted automatically by the CommonsTicker bot. For feedback and discussion, please go to meta:User talk:Duesentrieb/CommonsTicker -- CommonsTicker 6. veebruar 2007, kell 14:46 (UTC)

Robot

paluks pidurit robotile--Hendrix 15. august 2007, kell 16:34 (UTC)

praegu saab valida peida pisiparandused, siis peidetakse ka see bot. --WikedKentaur 15. august 2007, kell 16:37 (UTC)
tead mis, kui soovid tegeleda progemisega, siis õpi progemine selgeks. Mingi näpuvea pärast ära tee meile ajuloputust. Ma olen tõeliselt tige, et oskamatule inimesele on antud sellised õigused. Ja oma näpuharjutusi tee öösel. Sõnaga - õpi progemise kuldreeglid selgeks.--Hendrix 15. august 2007, kell 16:43 (UTC)
Sellist tooni palun mitte tarvitada. Selgita asjalikult, milles asi. Andres 15. august 2007, kell 17:39 (UTC)

Mis eesmärk oli Krattboti katkiste linkide loendil? Viimasel ajal vist see robot pole palju teinudki... Ave Maria 27. august 2009, kell 09:25 (UTC)

Veidi lihtsustab konkreetsest artiklist katkiste linkide leidmist, piisab kui vaadata 'Lingid siia' alt kas katkiste linkide loend viitab artiklile. --WikedKentaur 27. august 2009, kell 19:28 (UTC)
Olen tähele pannud jah. mis lingid neis artiklites siis katki on? ja kuidas on plaan neid katkiseid linke parandada? Ave Maria 28. august 2009, kell 06:14 (UTC)
Loetelus toodud lingid ei tööta, mittetöötavad lingid tuleks artiklis muid parandusi tehes välja tõsta. --WikedKentaur 30. august 2009, kell 06:14 (UTC)

et at Betawiki

Hi WikedKentaur. You have done at lot of translation work on the MediaWiki messages at Betawiki[1]. I was wondering if you were still going to work on them and if we should maybe commit the currently changed messages to Subversion so they will be used everywhere. Please let us know. Cheers! Siebrand 28. august 2007, kell 10:51 (UTC)

Posted note to betawiki, to commit changes. --WikedKentaur 30. august 2007, kell 15:44 (UTC)

Currently 50.89% of the MediaWiki messages and 5.07% of the messages of the extensions used by the Wikimedia Foundation have been localised. Also only 84.25% of the most relevant MediaWiki messages are localised. You have been active on Betawiki, I would like to ask you to help out again. It is not only the et.wikipedia but also Commons that will benefit. Thanks, GerardM 26. märts 2008, kell 23:06 (UTC)

Mallidest

Üldiselt on meeldiv sinuga koostööd teha, kuid kui teed paavstide mallides muudatusi, võta selleks aega ja tee siis need juba kõigi 90 eluloo juures ümber või jäta tegemata, sest kui ühes artiklis on mall ühtmoodi, seal kõrval teises artiklis aga teistmoodi, kuidas siis sinu meetodist aru saada? Pealegi antud malli struktuuri töötasid Andres ja Taivo koos välja, kummal selles suurem osa oli, teavad asjaosalised paremini, nii et võid arusaamatuste lahendamiseks nende poole pöörduda.Kalev.

Jah lingid vajavad kõigis nendes muutmist, teiste isikute artiklitega sarnasteks muutmist. --WikedKentaur 12. september 2007, kell 15:38 (UTC) (muudan teistes ka ära) (loend vs nimetus arutlelu: Kasutaja_arutelu:Suursaadik#.22President.22_v.C3.B5i_.22riigipeade_loend.22)

Olgu nii, kuid olen hetkel tunni vältel Calixtus III kallal, kõik ülejäänud on sinu päralt.Kalev.

Tõlked

Vaatasin, et oled new section tõlkeks pannud uus alajaotus, mille vahetasid uus peatükk vastu välja. Siinset kasutajaliidest tõlkides panin vist mina hiljuti sellise tõlke (uus alajaotus), et asi vähegi eestikeelsem oleks. Kas selle võiks jätta nii või pöörduda üldisesse arutelusse, et küsida, kuidas parem on? --Jaan513 3. aprill 2008, kell 07:18 (UTC)

ainult, et vahetus oli vastupidine. --WikedKentaur 3. aprill 2008, kell 16:34 (UTC)
Siis ma ei väljendanud ennast piisavalt selgelt. Aga kuidas tundub, kas sobib paremini 'uus alajaotus' või 'uus peatükk'? --Jaan513 3. aprill 2008, kell 17:07 (UTC)
Ma ei tea, kas ma tohin sekkuda, aga me ei ole neid asju kunagi nimetanud peatükkideks, vaid ikka alajaotusteks. Andres 3. aprill 2008, kell 17:12 (UTC)
Muidugi tohid. Ma küsisin lihtsalt WikedKentauri arvamust, sest ta muutis oma kasutajalehel ka peatüki alajaotuseks, võib-olla minu MediaWiki:Newsectionsummary muudatusi vaadates. Kui juba sina, Andres, arvad, et see võib nii olla, siis minu hinnangul on kõik korras selle tõlkega :) --Jaan513 3. aprill 2008, kell 17:19 (UTC)
Võib-olla on neid alati alajaotusteks nimetatud, kuid MediaWiki sõnumite loetelus on ka neid, kus section on tõlgitud peatükiks. Ma neid praegu muutma ei hakka, las jäävad. --Jaan513 3. aprill 2008, kell 17:25 (UTC)
Vaatasin ÕS-i ja Silvetit. Neil on teistsugune arvamus. Alajaotuse all mõistetakse tabeli vms jaotuslahtrit ning seda soovitatakse nimetada hoopis jaotiseks. Seda võib nimetada ka alaosaks. Silvetil on vasted "lõik" ja "paragrahv", mis pole sobivad. Ka "peatükk" pole minu meelest sobiv, sest meil pole tegu raamatuga. EKSS aga defineerib alajaotuse nii: "mingi suurema jaotuse v. liigituse alaosa, sellest väiksem liigitusüksus" ning toob näiteks "peatüki alajaotused". Alaosa on ühes tähenduses "suurema jaotuse väiksem osa". Näide: "Õigusakti alaosad on: osa, peatükk, paragrahv, lõik, punkt." Kokkuvõttes tundub mulle siiski, et "alajaotus" on sobiv, sest ka section võib olla erineval hierarhiatasemel. Samuti sobiks "alaosa". Andres 3. aprill 2008, kell 17:35 (UTC)
Paistab, et ÕS eelistab selgelt sõna "alaosa". Nii et vast peaksime siis hoopis selle sõna kasutusele võtma. Ka mulle meeldib see sõna. Andres 3. aprill 2008, kell 17:37 (UTC)

'peatükk' tuleks asendada ka teistes MediaWiki sõnumites, kui on selge kummaga. --WikedKentaur 4. aprill 2008, kell 15:54 (UTC)

CommonsTicker failed to post update: et-wikipedia-org.ticker.wiki.20080616142012.pending

CommonsTicker was unable to post the latest update to the ticker page. This may happen if there is a temporary problem with the servers or the network, or if the page has grown verry big.

If you use "append" mode, please keep the page reasonably short, perhaps by moving old entries that still need attention to a separate page, which could be included in the main ticker page. Note that CommonsTicker will re-try to post the update on the next run.

If you use "replace" mode, please consider requesting a shorter interval (less days) to watch. CommonsTicker will not try to re-post the update, since it will replace the entire page on the next run anyway.

(this is an automated message) -- CommonsTicker 16. juuni 2008, kell 14:21 (UTC)

Betawiki

Hi. With the release of MediaWiki 1.13 coming up, I would like to ask you if you can please translate/correct the most often used messages for et as soon as possible. Thanks! Siebrand 14. juuli 2008, kell 20:18 (UTC)

Blokeerimise tähtaeg

Minu meelest on nii, et kasutajakontosid võib kuritahtliku tegevuse eest igaveseks blokeerida. Andres 27. detsember 2008, kell 20:04 (UTC)

Näiteks Willy on Wheels ja CRAZY FATHER oma kloonidega on väga tülikad vandaalid. Andres 27. detsember 2008, kell 20:06 (UTC)

Kas sodijad jäävad igavesti sodijateks? --WikedKentaur 28. detsember 2008, kell 14:21 (UTC)
Kui peaks juhtuma, et ei jää, siis võtku uus nimi. Andres 28. detsember 2008, kell 16:23 (UTC)

Aitäh logo eest! Andres 29. märts 2009, kell 17:51 (UTC)

Hi WikedKentaur! Sorry for writing in english, but I don't speak a single word in estonian. I' ve asked Mona, who could help me and she gave me your name. I've created location map templates in some wikipedias (last time in cs-wiki) and working with estonian location maps (like that) I detected, that this kind of templates is unknown at et-wiki. Am I right? I think, the location map template is a fine thing and I would to create that template here in et-wiki. Now my questions: would that idea be welcome here and would you help me with translations? --Obersachse 11. mai 2009, kell 09:28 (UTC)

Mall {{Asendikaart}} on olemas aga vajab tõlkimist, palun abi. --Tiuks 11. mai 2009, kell 10:29 (UTC)
Oh, I see! Thank you. The current format is "Mall:Location map countryname", but I saw also "Mall:countryname asendikaart". What is the right one? Which format I have to take, when creating new templates? --Obersachse 11. mai 2009, kell 11:53 (UTC)
All templates, including names and fields in code (left from = sign), are supposed to be in Estonian. We have templates a bit messed up as we have bunch of templates copied from English wiki without copyists having time nor intention to translate and on the other hand, even though considered, we haven't had the initiative nor time resource to deal with deleting these templates either. Would be nice indeed if you find someone with some knowledge on templates here, that helps to translate and all in all have proper templates.--Pikne 11. mai 2009, kell 16:24
That's my problem. I don't know anyone here. If somebody would give me an example, how the templates should look like, I would correct the wrong ones myself. But I need an example. --Obersachse 11. mai 2009, kell 15:34 (UTC)
It's like Tiuks said -- first the translation of {{Asendikaart}} needs to be finished. And what prevents me from translating it, is that I don't understand how this template works. --WikedKentaur 13. mai 2009, kell 16:49 (UTC)
Okay :-( If some day the template will be ready, don't forget about me. --Obersachse 14. mai 2009, kell 04:14 (UTC)

Milleks see kustutamine? Andres 30. mai 2009, kell 14:07 (UTC)

Mediawiki vaikimisi tõlkega identsed või vanenenud sõnumid... --WikedKentaur 30. mai 2009, kell 14:09 (UTC)

Projektid

Tere! Mul on väike (suur) palve. Vaata siia – Kuna sa Vikitekstides ülem ja seal logo ja eestikeelne nimi projektil olemas, siis ehk oskad aidata, nõu anda ja võib-olla kaks logo teha? Pikne 13. august 2009, kell 15:24 (UTC)

Muinsus

Kasuta malli {{kultuurimälestis|ID=}} --Lohusalu 16. jaanuar 2010, kell 09:11 (UTC)

Koordinaadid

Eesti asulate koordinaadid on untsus peale Sinu redigeerimist. Näiteks Kukruse.--Rünno 6. veebruar 2010, kell 18:11 (UTC)

Kas sa näed siin real ka teist — peidetud — lauset? See lause ei tohiks näha olla. --WikedKentaur 6. veebruar 2010, kell 23:36 (UTC)
Ma nägin seal musta värvi numbrite rodu. Aga nüüd on kõik kombes.--Rünno 7. veebruar 2010, kell 16:47 (UTC)

Koordinaatide mall tuleb eesti keelde tõlkida. --Metsavend 13. veebruar 2010, kell 09:44 (UTC)

Vikitekstid

Ma vaatasin, et Sa oled ainukene administraator eesti keelses Vikitekstide projektis. Mul on mulje, et selleks, et see djvu failidega süsteem töötaks ilusasti, peaks veel ühe MediaWiki nimeruumi kuuluva malli en projektist kopeerima. Äkki heidad pilgu peale.

Ma olen siin (Hluup/liivakast (vikitekstides)) midagi ürtanud ning nagu näha puudub mall MediaWiki:Proofreadpage pagenum template en projektis olev vaste on siin en:MediaWiki:Proofreadpage pagenum template.

Võib juhtuda, et see, mis ma praegu ajan on täielik Käo Jaan, sel juhul ütle otse välja. :) Hendrik 3. mai 2010, kell 22:21 (EEST)[vasta]

Kopisin sinna en.viki sisu. --WikedKentaur 4. mai 2010, kell 18:33 (EEST)[vasta]
Tänan, paistab toimivat. Hendrik 4. mai 2010, kell 18:35 (EEST)[vasta]

Bot

Tülitan jälle Vikitekstidega. Ma palusin ühel kasutajal inglise Vikitekstidest, et ta aitaks oma botiga mul ühe raamatu leheküljed tuvastatud tekstiga täita. Kas sa oleksid nii lahke ja annaksid talle bot flagi? Link ta palumisele on siin Vikitekstid:Üldine_arutelu#Bot_request Hendrik 10. mai 2010, kell 04:19 (EEST)[vasta]