Kasutaja arutelu:Ohpuu: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
21. rida: 21. rida:


Tere Ott, sa ka vahepeal vikipeedia üles leidnud. Kalev.
Tere Ott, sa ka vahepeal vikipeedia üles leidnud. Kalev.

----
Tere Ohpuu,
Küsin Sult abi natuke Vikipeediat mitte puudutava teema kohta.
Olen märganud, et Sa oled teinud palju muudatusi [[Kaitseliit|Kaitseliidu]] kohta. Eeldan, et oled ka ise liige, või vähemalt tead nii mõndagi selle kohta. Kavatsen ise liituda Tallinna [[Lääne malevkond|Lääne malevkonnaga]], kodulehelt leidsin 10 punkti kuidas liituda: 1) Täida SOOVIAVALDUS, SOOVIAVALDUSE LISA ja Lisa nr 2 (blanketid olemas). 2) Hangi oma tervisliku seisundi kohta PEREARSTI TÕEND; PDF-formaadis (blankett olemas). 3)Tee ISIKUT TÕENDAVA DOKUMENDI KOOPIA. 4) Kirjuta valmis oma ELULUGU. 5)Lase endast teha 3 FOTOT. 6) Tee koopia HARIDUSE JA/VÕI AKADEEMILIST KRAADI tõendavast dokumendist. 7) Tee koopia TEENISTUST KAITSEVÄES JA VANDE ANDMIST kinnitavast dokumendist (olemasolul) 8) Tee koopia viimasena saadud AUASTME käskkirjast/tunnistusest (olemasolul) 9) Oota POLITSEIKONTROLLI tulemust. 10) Leia maleva liikmete hulgast endale KAKS SOOVITAJAT.
Olen ise 16, seega vajan vist ka vanema luba. Aga oskad Sa mulle selgitada, mida on veel vaja liitumiseks. Nõmme malevkonnaga liitumiseks oli vaja 3 soovitajat, siin 2. Kas soovitajad võivad olla ükskõik, kus malevkonnas või peavad olema samas, kuhu ise tahan liiuda? Ja mis on nt Politseikotroll. [[Kasutaja:Pelmeen10|Pelmeen10]] 15. aprill 2010, kell 18:00 (EEST)

Redaktsioon: 15. aprill 2010, kell 18:00

Tere tulemast Vikipeediasse, Ohpuu! Andres 7. august 2006, kell 11:16 (UTC)

Vikipeedias on kokku lepitud, et kasutame KNABi nimekujusid. Enne kui parandad, kontrolli sealt järgi. --Metsavend 11. september 2006, kell 09:39 (UTC)

Paar näpunäidet vikilinkide kohta. Kui paned vikilingid, siis pane kuskile (kõige parem, kui inglise vikisse) ka link eesti vikisse (inglise vikis tavaliselt saksa ja kreeka vahele). Ühest kohast piisab, botid panevad mujale. Inglise vikist kopeeri samas järjekorras vikilingid siia ning lisa inglise vikilink (tavaliselt kreeka ja hispaania vahele). See, mis välja tuleb, peab olema tähestiku järjekorras. Aga kui peaksid eksima, pole hullu, botid panevad paika. Andres 21. september 2006, kell 18:43 (UTC)


Seadsin Sind üles administraatorikandidaadiks. Palun teata leheküljel Vikipeedia:Administraatorikandidaadid, kas oled nõus kandideerima. Andres 27. september 2006, kell 23:06 (UTC)

Oled nüüd administraator. Andres 6. oktoober 2006, kell 12:58 (UTC)


Vaatan, et oled teinud rida artikleid Karl Ristikivi romaanide pealkirjade järgi. Mitmed need pealkirjad on, paraku, üldnimed (Sigtuna väravad) või ka teiste autorite teoste pealkirjad (Nõiduse õpilane). Peaks vist ymber nimetama, näiteks Nõiduse õpilane (Ristikivi), et eristada seda J. W. Goethe samanimelisest ballaadist ja Paul Ducas samanimelisest muusikateosest. Ka Sigtuna linna väravatest võib omaette artikkel tulla. Isegi lohe hammastest, kes teab. Parimate soovidega, --Lulu 1. veebruar 2007, kell 10:55 (UTC)

Kui ümber nimetada, siis varasema pealkirja alla peab jääma täpsustusleht, kus on ka teisi tähendusi kirjas, või artikkel millegi muu kohta koos täpsustusmärkusega. Kui puuduvad lingid, kus peetakse silmas midagi muud, siis ei ole ümbernimetamisega kiiret. Andres 1. veebruar 2007, kell 11:02 (UTC)
Sigtuna väravatest ja konkureerivatest "Nõiduse õpilastest" võid ju köntartiklid teha ja lingid vastavalt ymber seada, kui kohe joonelt mõistad midagi lyhidat ja ylevaatlikku sinna kirja panna. need Ristikivi-köndid enne järgmist nädalat igatahes minu poolest täienema ei hakka, mine tea, kas siiski. aga oht on õhus, ilmselt kyll "Põleva lipu" & "Rooma päeviku" poolt, kuid "Nõiduse õpilane" on nii keskne, et talle on vaja ysna palju viidata. Ohpuu 1. veebruar 2007, kell 11:39 (UTC)
Õnnitlen sõna köntartikkel puhul. Olen pikalt juurelnud kuidas stub võiks korralikult kõlada. Võiks tolle Lohewikis kuidagi kasutusele võtta. --Irve 2. märts 2010, kell 07:51 (UTC)
Sigtuna väravad - kunagise Rootsi pealinna Sigtuna linnaväravad, mille kroonikate andmetel olevat 1187. a sõjakäigul pärast linna maha põletamist kaasa viinud eestlastest viikingid. Legendi järgi müüsid eestlased Sigtuna sõjasaagi novgorodlastele ning väravad kaunistavat nüüd Novgorodi püha Sofia katedraali; tegelikult on seal asuvad pronksist uksed ilmselt toodud otse Magdeburgi meistritelt 1150. a paiku.

Kas viitsid uurida enda arvutist või lähiringkonnast, ehk leiad Uku Masingu mõne vabalt kasutatava foto ja riputad selle commonsisse? suwa 21. august 2007, kell 07:20 (UTC)

Tere Ott, sa ka vahepeal vikipeedia üles leidnud. Kalev.


Tere Ohpuu, Küsin Sult abi natuke Vikipeediat mitte puudutava teema kohta. Olen märganud, et Sa oled teinud palju muudatusi Kaitseliidu kohta. Eeldan, et oled ka ise liige, või vähemalt tead nii mõndagi selle kohta. Kavatsen ise liituda Tallinna Lääne malevkonnaga, kodulehelt leidsin 10 punkti kuidas liituda: 1) Täida SOOVIAVALDUS, SOOVIAVALDUSE LISA ja Lisa nr 2 (blanketid olemas). 2) Hangi oma tervisliku seisundi kohta PEREARSTI TÕEND; PDF-formaadis (blankett olemas). 3)Tee ISIKUT TÕENDAVA DOKUMENDI KOOPIA. 4) Kirjuta valmis oma ELULUGU. 5)Lase endast teha 3 FOTOT. 6) Tee koopia HARIDUSE JA/VÕI AKADEEMILIST KRAADI tõendavast dokumendist. 7) Tee koopia TEENISTUST KAITSEVÄES JA VANDE ANDMIST kinnitavast dokumendist (olemasolul) 8) Tee koopia viimasena saadud AUASTME käskkirjast/tunnistusest (olemasolul) 9) Oota POLITSEIKONTROLLI tulemust. 10) Leia maleva liikmete hulgast endale KAKS SOOVITAJAT. Olen ise 16, seega vajan vist ka vanema luba. Aga oskad Sa mulle selgitada, mida on veel vaja liitumiseks. Nõmme malevkonnaga liitumiseks oli vaja 3 soovitajat, siin 2. Kas soovitajad võivad olla ükskõik, kus malevkonnas või peavad olema samas, kuhu ise tahan liiuda? Ja mis on nt Politseikotroll. Pelmeen10 15. aprill 2010, kell 18:00 (EEST)[vasta]