Hiiumaa Eiffel: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Jaan 22 (arutelu | kaastöö)
Uus lehekülg: 'Hiiumaa"Eiffel" asub Hiiumaal Kõrgessaare vallas Reigi külas.Kõrgust on sellel 31,4 meetrit ehk 1/10 päris Eiffeli tornist. Pärast selle valmimist 2007 aastal seisis torn ainul...'
 
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
Hiiumaa"Eiffel" asub Hiiumaal Kõrgessaare vallas Reigi külas.Kõrgust on sellel 31,4 meetrit ehk 1/10 päris Eiffeli tornist.
Hiiumaa"Eiffel" asub Hiiumaal Kõrgessaare vallas Reigi külas. Kõrgust on sellel 31,4 meetrit ehk 1/10 päris Eiffeli tornist.
Pärast selle valmimist 2007 aastal seisis torn ainult oma sõprade jaoks ligi aasta.2008 aasta aprillis käisid ajakirjanikud külas ja järgmine päev avaldati lugu kõigis eesti tähtsamates interneti ja paberväljaannetes.
Pärast selle valmimist 2007 aastal seisis torn ainult oma sõprade jaoks ligi aasta. 2008 aasta aprillis käisid ajakirjanikud külas ja järgmine päev avaldati lugu kõigis eesti tähtsamates võrgu- ja paberväljaannetes.
Samuti on kohal käinud kõik telekanalid eestist ja ka prantsuse ja venemaa TV-d.
Samuti on kohal käinud kõik telekanalid Eestist ja ka Prantsuse ja Venemaa televisioonid.
Nüüd on igal suvel umbes 30 000 turisti torni külastanud,käivad isegi talvel suure tuisuga.Pärast loo näitamist venemaa uudistesaadetes ja ajalehes Pravda on oodata suvel palju vene turiste,paljud on juba kontakti võtnud ja küsinud luba suvel külla tulla.
Nüüd on igal suvel umbes 30 000 turisti torni külastanud, käiakse isegi talvel suure tuisuga. Pärast loo näitamist Venemaa uudistesaadetes ja ajalehes Pravda on oodata suvel palju vene turiste, paljud on juba kontakti võtnud ja küsinud luba suvel külla tulla.
Hoolimatta ähvardavatest trahvi ja lammutusnõuetest ja hävitavate hinnangute andmisest professorite poolt torni turvalisusse on siiski lootust et tornile saab suveks kasutusloa.
Hoolimatta ähvardavatest trahvi- ja lammutusnõuetest ning hävitavate hinnangute andmisest professorite poolt torni turvalisusse on siiski lootust, et torn saab suveks kasutusloa.
Siis saaksid turistid ametlikult torni külastada ja ka võimud jääksid lõpuks rahule.
Siis saaksid turistid ametlikult torni külastada ja ka võimud jääksid lõpuks rahule.

Kui kedagi huvitab siis rohkem juttu ja pilte http://www.hiiumaaeiffel.ee
== Lingid ==

http://www.hiiumaaeiffel.ee

Redaktsioon: 22. veebruar 2010, kell 00:09

Hiiumaa"Eiffel" asub Hiiumaal Kõrgessaare vallas Reigi külas. Kõrgust on sellel 31,4 meetrit ehk 1/10 päris Eiffeli tornist. Pärast selle valmimist 2007 aastal seisis torn ainult oma sõprade jaoks ligi aasta. 2008 aasta aprillis käisid ajakirjanikud külas ja järgmine päev avaldati lugu kõigis eesti tähtsamates võrgu- ja paberväljaannetes. Samuti on kohal käinud kõik telekanalid Eestist ja ka Prantsuse ja Venemaa televisioonid. Nüüd on igal suvel umbes 30 000 turisti torni külastanud, käiakse isegi talvel suure tuisuga. Pärast loo näitamist Venemaa uudistesaadetes ja ajalehes Pravda on oodata suvel palju vene turiste, paljud on juba kontakti võtnud ja küsinud luba suvel külla tulla. Hoolimatta ähvardavatest trahvi- ja lammutusnõuetest ning hävitavate hinnangute andmisest professorite poolt torni turvalisusse on siiski lootust, et torn saab suveks kasutusloa. Siis saaksid turistid ametlikult torni külastada ja ka võimud jääksid lõpuks rahule.

Lingid

http://www.hiiumaaeiffel.ee