Pant: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
P Tühistati kasutaja 82.131.70.81 (arutelu) tehtud muudatused ning pöörduti tagasi viimasele muudatusele, mille tegi Andres
12. rida: 12. rida:


[[Kategooria:Asjaõigus]]
[[Kategooria:Asjaõigus]]


E-pant internetis - WWW.E-PANT24.EE - Kõige kiirem ja mugavam E-Pant Eestis

E-pant24.ee pandimaja pakub kiiret, mugavat ja usaldusväärset rahalaenu teenust mis kombineerituna kiirest IT lahendustest ja laenutagatisest pakub turvalist võimalust oma kiireloomuliste rahamurede murdmiseks ning seda võlavabalt!

E-pant24.ee väärtustab kliendi pandivara ning soovi korral portaalis ei avalikustata!

Panditud eseme laenuperioodi on võimalik pikendada ning laenu tagasimaksmise korral tagastatakse panditud ese laenutaotlejale koheselt.

E-pant24.ee-st võetud laenu puhul ei jää Teie pangakontole mingit märget kiirlaenu saamise kohta (mis muidu tulevikus võib ohtu seada Teie liisingu/laenu saamise muudest finatsasutustest).

E-pant24 on 100% võlavaba, mis tähendab, et kui laenu ei suudeta tagastada siis viimase variandina jääb panditud ese laenu katteks ning mingeid kohustusi laenusaajale ei jää.

Lisainfo www.e-pant24.ee

Redaktsioon: 24. jaanuar 2010, kell 13:05

Pant ehk pandiõigus on piiratud asjaõigus, mille alusel isikul, kelle kasuks pant on seatud, on õigus pandiga tagatud nõude rahuldamisele panditud vara arvel, kui nõuet ei ole kohaselt täidetud. Eesti õiguses reguleerib pandiõigust asjaõigusseaduse 8. peatükk.

Pandiõigus jaguneb:

Pantida saab ka õigusi. Sellisel juhul kohaldatakse pandile käsipandi sätteid.