Juri Lotmani stipendium: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Epp (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Juri Lotmani stipendium''' on [[Juri Lotmani Fond]]i<ref>[http://www.ut.ee/lotman/ee/lotmanstippee.htm Juri Lotmani nimelise stipendiumi statuut]</ref> poolt välja antav [[stipendium]] [[Magistrikraad|magistrantidele]] ja [[Doktorikraad|doktorantidele]], mille eesmärgiks on esile tõsta noori [[teadlane|teadlasi]], kes oma uurimustes jätkavad [[Juri Lotman]]i traditsioone [[semiootika]]s ja [[slaavi filoloogia]]s. Stipendium asutati [[2001]]. a. ning seda antakse välja igal aastal J. Lotmani sünniaastapäeval [[28. veebruar]]il.
'''Juri Lotmani stipendium''' on [[Juri Lotmani Fond]]i<ref>[http://www.ut.ee/lotman/ee/lotmanstippee.htm Juri Lotmani nimelise stipendiumi statuut]</ref> poolt välja antav [[stipendium]] [[Magistrikraad|magistrantidele]] ja [[Doktorikraad|doktorantidele]], mille eesmärgiks on esile tõsta noori [[teadlane|teadlasi]], kes oma uurimustes jätkavad [[Juri Lotman]]i traditsioone [[semiootika]]s ja [[slaavi filoloogia]]s. Stipendium asutati [[2001]]. aastal ning seda antakse välja igal aastal Juri Lotmani sünniaastapäeval [[28. veebruar]]il.


==Stipendiumi laureaadid==
==Stipendiumi laureaadid==

Redaktsioon: 1. detsember 2009, kell 11:42

Juri Lotmani stipendium on Juri Lotmani Fondi[1] poolt välja antav stipendium magistrantidele ja doktorantidele, mille eesmärgiks on esile tõsta noori teadlasi, kes oma uurimustes jätkavad Juri Lotmani traditsioone semiootikas ja slaavi filoloogias. Stipendium asutati 2001. aastal ning seda antakse välja igal aastal Juri Lotmani sünniaastapäeval 28. veebruaril.

Stipendiumi laureaadid

2002

2003

2004

2005

2006

2007

2008

2009

Viited

Välislinke