Projekteerimistingimused: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Projekteerimistingimused''' kohaliku omavalituse poolt väljastatavad tingimused kinnisasja omanikule või isikule, kelle kasuks on seatud võõral maal ehitise omamist võimaldav asjaõigus, mis määravad arhitektuursed, ehituslikud ja muud projekteerimise lähteandmed ning isikud, kellega projekt tuleb kooskõlastada. Projekteerimistingimused väljastatakse ainult hajaasustusse ehitamiseks kehtiva [[üldplaneering]]u alusel, sest tiheasutusaladel ja detailplaneeringu kohustusega aladel on projekteerimise otseseks aluseks kehtiv [[detailplaneering]].
'''Projekteerimistingimused''' on kohaliku omavalituse poolt väljastatavad tingimused kinnisasja omanikule või isikule, kelle kasuks on seatud võõral maal ehitise omamist võimaldav asjaõigus, mis määravad arhitektuursed, ehituslikud ja muud projekteerimise lähteandmed ning isikud, kellega projekt tuleb kooskõlastada. Projekteerimistingimused väljastatakse ainult hajaasustusse ehitamiseks kehtiva [[üldplaneering]]u alusel, sest tiheasutusaladel ja detailplaneeringu kohustusega aladel on projekteerimise otseseks aluseks kehtiv [[detailplaneering]].


Projekteerimistingimuste alusel valminud projekt on [[Ehitusluba|ehitusloa]] taotlemise aluseks.
Projekteerimistingimuste alusel valminud projekt on [[Ehitusluba|ehitusloa]] taotlemise aluseks.



== Välislingid ==
== Välislingid ==

Redaktsioon: 12. november 2009, kell 01:56

Projekteerimistingimused on kohaliku omavalituse poolt väljastatavad tingimused kinnisasja omanikule või isikule, kelle kasuks on seatud võõral maal ehitise omamist võimaldav asjaõigus, mis määravad arhitektuursed, ehituslikud ja muud projekteerimise lähteandmed ning isikud, kellega projekt tuleb kooskõlastada. Projekteerimistingimused väljastatakse ainult hajaasustusse ehitamiseks kehtiva üldplaneeringu alusel, sest tiheasutusaladel ja detailplaneeringu kohustusega aladel on projekteerimise otseseks aluseks kehtiv detailplaneering.

Projekteerimistingimuste alusel valminud projekt on ehitusloa taotlemise aluseks.

Välislingid