Maneeži tänav: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
PResümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Maneeži tänav''' on tänav [[Tallinn]]as. Maneeži tänav asub kesklinnas. Tänav asub [[Gonsiori tänav]]a ja [[Narva maantee (Tallinn)|Narva maantee]] vahel.
'''Maneeži tänav''' on tänav [[Tallinn]]as [[kesklinna linnaosa]]s.


Maneeži tänav on võrdlemisi lühike, 230 meetrit, ja kulgeb põhjast lõunasse. Ta asub [[Gonsiori tänav]]a ja [[Narva maantee (Tallinn)|Narva maantee]] vahel. Rohkemate tänavatega tal ühist ristmikku pole. Tänava alguses ja lõpus on [[foor]]iga [[ristmik]].
Tegemist on võrdlemisi lühikese tänavaga. Tänav on avatud autodele liiklemiseks. Tänavalt sõidavad läbi [[2 (Tallinna trammiliin)|2. trammiliin]] ning [[4 (Tallinna trammiliin)|4. trammiliin]].


Tänav on avatud autodele liiklemiseks, {{kas|kuid ühesuunalisena, lõunast põhja}}. Autoliiklus tänaval on üsna hõre.


Tänavalt sõidavad läbi [[2 (Tallinna trammiliin)|2. trammiliin]] ning [[4 (Tallinna trammiliin)|4. trammiliin]]. Maneeži tänav on kesklinnast [[Lasnamäe]]le viiva trammiliini kõige põhjapoolsem osa. Kuni [[2006]]. aastani asus tänaval Maneeži trammipeatus, kuid see likvideeriti seoses Narva maanteele Hobujaama trammipeatuse rajamisega.
== Kaart ==
[[Pilt:Maneeži_kesklinn.PNG]]


[[Kategooria:Tallinna tänavad]]
[[Kategooria:Tallinna tänavad]]

Redaktsioon: 5. november 2009, kell 17:55

Maneeži tänav on tänav Tallinnas kesklinna linnaosas.

Maneeži tänav on võrdlemisi lühike, 230 meetrit, ja kulgeb põhjast lõunasse. Ta asub Gonsiori tänava ja Narva maantee vahel. Rohkemate tänavatega tal ühist ristmikku pole. Tänava alguses ja lõpus on fooriga ristmik.

Tänav on avatud autodele liiklemiseks, kuid ühesuunalisena, lõunast põhja[küsitav]. Autoliiklus tänaval on üsna hõre.

Tänavalt sõidavad läbi 2. trammiliin ning 4. trammiliin. Maneeži tänav on kesklinnast Lasnamäele viiva trammiliini kõige põhjapoolsem osa. Kuni 2006. aastani asus tänaval Maneeži trammipeatus, kuid see likvideeriti seoses Narva maanteele Hobujaama trammipeatuse rajamisega.