Õiglaste allee: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Vikker (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
Vikker (arutelu | kaastöö)
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Õiglaste allee''' on paik [[Iisrael]]is Yad Vashemi muuseumis, kus iga inimese mälestus, kes riskis omaenda ja oma lähedaste eluga, et päästa juute holokausti käest, on jäädvustatud nimelise puu näol ja mälestustahvlil. Ainukeste eestlastena on seal jäädustatud [[Uku Masing]]u ja [[Eha Masing]]u mälestus, kes varjasid saksa okupatsiooni ajal [[Isidor Levin]]it.
'''Õiglaste allee''' on paik [[Iisrael]]is [[Yad Vashem]]i muuseumis, kus iga inimese mälestus, kes riskis omaenda ja oma lähedaste eluga, et päästa juute holokausti käest, on jäädvustatud nimelise puu ja mälestustahvli näol. Eestlastest on seal ainsana jäädvustatud [[Uku Masing]] ja [[Eha Masing]], kes varjasid saksa okupatsiooni ajal [[Isidor Levin]]it.


== Välislingid ==
== Välislingid ==
*[http://www.yadvashem.org/ Yad Vashemi ametlik legekülg]
*[http://www.yadvashem.org/ Yad Vashemi ametlik legekülg]
*[http://www1.yadvashem.org.il/righteous_new/commemorative_sites.html/ Õiglaste allee fotodel]

Redaktsioon: 19. mai 2009, kell 09:46

Õiglaste allee on paik Iisraelis Yad Vashemi muuseumis, kus iga inimese mälestus, kes riskis omaenda ja oma lähedaste eluga, et päästa juute holokausti käest, on jäädvustatud nimelise puu ja mälestustahvli näol. Eestlastest on seal ainsana jäädvustatud Uku Masing ja Eha Masing, kes varjasid saksa okupatsiooni ajal Isidor Levinit.

Välislingid