Kasutaja arutelu:Tiuks: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Bix (arutelu | kaastöö)
142. rida: 142. rida:


Inglise vikis on kategooria ''"Seotud etnilised grupid" vajavad kinnitust'' ([[:en:Category:"Related ethnic groups" needing confirmation]]), mis tuleb väljaga "seotud". Kategooriast vabanemiseks on "seotud-c" (c=confirmation). Kas paneb c asemel näiteks OK? --[[Kasutaja:Tiuks|Tiuks]] 18. aprill 2009, kell 01:04 (UTC)
Inglise vikis on kategooria ''"Seotud etnilised grupid" vajavad kinnitust'' ([[:en:Category:"Related ethnic groups" needing confirmation]]), mis tuleb väljaga "seotud". Kategooriast vabanemiseks on "seotud-c" (c=confirmation). Kas paneb c asemel näiteks OK? --[[Kasutaja:Tiuks|Tiuks]] 18. aprill 2009, kell 01:04 (UTC)


Inglise keelses vikis on artiklis Arimaa mall, mis kuvab mängu seisu vastavalt etteantud nuppude kirjeldusele. Ma ei oska seda kuidagi eestikeelsesse vikisse üle tuua. Ma ei saanud ka sealt lihtsalt pilti kopeerida, et oleks näidis Arimaa mängulauast artikli juures. ----

Redaktsioon: 22. aprill 2009, kell 18:04

Tere tulemast Vikipeediasse, Tiuks! Andres 17. august 2007, kell 10:34 (UTC)

Arhiiv

Arhiivid


Arhiiv kuni 20.10.07 20.11.07-11.02.08 11.02.08-31.12.2008

Segadus

Sry tiuks, mul on suhtkoht väga segadus, tahtsin artikli lisada aga välja kukkus korralik pomm:D millest ma enam miskit aru ei saa-I need help!!

Delete minu ebapädevusest tekitatud kahjustused(kui see on võimalik)ning ehk võib alles jääda "kasutaja lehekülg"

1000 vabandust segaduse tekitamise pärast.– Eelneva allkirjata kommentaari kirjutas Decode (arutelukaastöö) .

Ikka juhtub. Administraatorid kustutavad ära, kahjuks mul ei ole neid õigusi. Oma kasutaja lehele võid kirjutada seda, mida vajalikuks pead. Küll tasapisi tulevad kogemused. Allkirjastamiseks kasuta tööriistaribal paremalt 2. nuppu. Jõudu tegutsemiseks! --Tiuks 3. märts 2009, kell 13:31 (UTC)

Kategooria muutmine

Kas saaksid muuta Kategooria:Sigimiselundkond uueks kategooriaks Kategooria:Suguelundkond? --Jaanusele 11. jaanuar 2009, kell 13:09 (UTC)

Tegelikult vist ei ole vaja vastab en:Category:Reproductive system. Lihtsalt sinna kuuluvad kapeale inimeste ka loomad ja peaks vist Kategooria:Paljunemine vms. all ka bioloogia alla ka kuuluma. -- Jaanusele 11. jaanuar 2009, kell 13:28 (UTC)
Nimede suhtes võiks nõu küsida Kasutaja:Dj Capricornilt. Hetkel näen, et puudub kategooria Paljunemine (en:Category:Reproduction) ja alles selle alla saaks lisada õigeid alamkategooriaid. Kategooria Bioloogilised protsessid (en:Category:Biological processes) oleks Kategooria:Bioloogia alamkategooria. --Tiuks 11. jaanuar 2009, kell 14:44 (UTC)
Kategooria osas oleks vahest täpsem Kategooria:Sigimine (paljunemise asemel, mille tähendus on palju laiem). Suguelundkond ja sigimiselundkond on mu meelest võrdväärsed (aga ma pole päris kindel)--Dj Capricorn 11. jaanuar 2009, kell 15:10 (UTC)

Tere-tere. Väga meeldiv, et selline personaalne tervitus kohe. Üritan vaikselt siinse keskkonnaga kohanema hakata (esialgu küll parasjagu keeruline, aga saab hakkama). --ReneP

Me tervitame siin kõiki tulijaid. Jõudu sulle! --Tiuks 18. jaanuar 2009, kell 17:02 (UTC)

Palve

Kui Sa aega leiad, siis ehk oskad tuua ingliskeelsest vikist üle järgmine mall: [1], et seda kasutada näiteks artiklis Neuriit. Tõlke teen vajadusel ise--Dj Capricorn 27. jaanuar 2009, kell 13:25 (UTC)

Kopin ära Mall:Neuron map, et hiljem edasi tegeleda. Mis eestikeelne nimi sobiks sellele? --Tiuks 27. jaanuar 2009, kell 13:46 (UTC)
Nüüd saad vist ise hakkama, sest tõlkida ma seda ei oskagi. --Tiuks 27. jaanuar 2009, kell 13:58 (UTC)
jah, peaks saama. Suured tänud!--Dj Capricorn 27. jaanuar 2009, kell 15:44 (UTC)

Äkki viitsid veel ühe malli inglise wikist üle tuua [2]? Meil on mitmeid artikleid, kuhu seda vaja läheks (näiteks Ubuntu või Windows 98). --Kyng 13. märts 2009, kell 08:02 (UTC)

Võin malli teha aga kas sa aitad tõlkida nagu malliga {{tarkvara}} oli. Hetkel on mul üks mall pooleli ja ei tea kuna on mahti edasi tegeleda. Eestikeelseks nimeks paneks sellele {{OS info}}. --Tiuks 13. märts 2009, kell 19:27 (UTC)
Tõlkida ma võin, aga malli kahjuks ise teha ei oska. --Kyng 14. märts 2009, kell 18:05 (UTC)
See mall kasutab malli {{infokast}} ja seetõttu ei tohi OS mallis vasakulpool võrdusmärki tõlkida, ainult paremalt poolt. Võta lahti 2 lehte (mall ja /doc). Tõlgi väljade kaupa, kõigepealt mallis ja sama sõna õpetuses ehk doc lehe pealt. Kasuta brauseri otsingut sellelt lehelt, siis saab kindel olla, et midagi vahele ei jää. Jõudu tööle! --Tiuks 14. märts 2009, kell 21:57 (UTC)

Bännerid

Me ju leppisime kokku, et arutelulehele bännereid ei pane. Andres 6. veebruar 2009, kell 06:48 (UTC)

Asi on selles, et printimisversioonis ei ole bänner ilus. Seda ütles ka Ahsouus Malli arutelu:VPMUUSIKUD. Nüüd on vikiprojekti teade ikoonina malliga {{Vikiprojekt}} ja "Toimeta" lingist saab kohe redigeerima hakata. Lugeja ei pruugi jõuda artikli lõppu ja see variant on minu arust kõige parem. Meil on mingi sama selles, et kui mediawikil on bänner, siis vikiprojekti ikoon "kaob" sinna ära. Selle murega pöördusin Ahsouusi poole. Kõige parem kui ikoon jääks joone alla.--Tiuks 6. veebruar 2009, kell 09:45 (UTC)
Kas ei ole siis selliseid vahendeid, millega selle malli saab prindiversioonis ära peita?
Arutelulehe kinnipanemine on ikka väga halb. Andres 6. veebruar 2009, kell 12:23 (UTC)
Meie ei saa printimisversiooni muuta. Ainult tarkvarasse lisatud bännereid ei näita. Ma ei ütleks, et see oleks arutelu lehe kinnipanemine kuigi mullegi meeldis bänner artikli lehel rohkem. Tegelikult võiks meie toimetamise mallid läbimõelda ja paigutada ka need ikooniga, sest põhiliselt teevad need ju kategooriaid. Artikli printimisversioon oleks puhtam. --Tiuks 6. veebruar 2009, kell 12:41 (UTC)
See, et prindiversioonis on midagi ebapuhast, ei ole minu arvates piisav argument. Aga võiks ju küsida arendajatelt. Võib-olla on mingi tag, millega saab prindi jaoks peita.
Mis puutub toimetamise mallidesse, siis need peaksidki prindilehel näha olema.
Arutelulehe kinnipanemise all mõtlen seda, et see leht on ette nähtud arutelu jaoks, ja nüüd ma ei teagi, kas seal tegelikult on mingi arutelu. Andres 6. veebruar 2009, kell 14:29 (UTC)
Kas printimisversioon tähendab seda lehte, mis saadakse välja printides? Kas üldse on inimesi, kes peaksid tahtma vikipeediat välja trükkida? Mulle käivad küll näiteks inglise vikis need igasugu projektibännerid ikka väga närvidele, sest need on ju täielik tüng, arutelulehekülg ilma aruteluta. Lisaks olen ma ilmselt nii loll, et ei oska küll näiteks sealt samast Karl Madise bännerilt leida kohta, kust teada saaksin, mida siis selle artikliga tuleks teha. Mina näen ainult hulka segadusse ajavaid linke, mis viivad samadesse kohtadesse. Sama otstarvet täidaks minu meelest imepisike märge. --Epp 6. veebruar 2009, kell 14:55 (UTC)
Veebi kujundust on võimalik näidata erinevalt ekraanil ja väljatrükis. Selleks tuleb kirjutada 2 erinevat stiilifaili (CSS). Antud juhul peab printimise stiilifail bänneri tagid ära peitma. Juttu ja näiteid näeb sellelt lehelt: http://meyerweb.com/eric/articles/webrev/200001.html Samurai 8. veebruar 2009, kell 09:44 (UTC)
Meil ei ole ju inimesi, kes tehniliste asjadega tegelevad. Portaali nimeruumi tehakse juba 2-3 kuud. Banneri viimisest arutelu lehele rääkisin Vikipeedia:Üldine arutelu/Arhiiv14#Vikiprojekti teade ja mitte keegi ei reageerinud. Kus ma veel peaksin sõna võtma? Ma ei viitsi hakata jälle seletama, mida see banner veel teeb. Segadust tekitab hetkel "mida teha" leht, sest neid on topelt, kuna bannerid on nii artikli kui ka arutelu lehtedel. Mina ei ole IT spetsialist, et oskaksin asju "ära peita". Minuarust on arutelu lehel banner kõige väiksem probleem. Kõik jääb alati ette artikli lehel. --Tiuks 6. veebruar 2009, kell 15:13 (UTC)
Minu meelest on sellised vidinad just arutelulehel äärmisel juhul aktsepteeritavad, kuigi ma ei poolda neid. Neid võib vaja olla siis, kui kogukond on väga suur, aga eesti vikis seda probleemi kahjuks ei ole. Artiklitest tuleks nad kindlasti ära koristada. Artikli toimetamiseks on nupp "redigeeri". Siim 6. veebruar 2009, kell 15:25 (UTC)
Olen küll selle malli veendunud vastane aga pigem võiks ta juba artiklis olla kui arutelulehel.--WooteleF 6. veebruar 2009, kell 15:47 (UTC)
No kui artikkel on ühelauseline, siis banner tundub koomilisena kuigi toimetamise info on kohe kättesaadav. Üks varjatud ülesanne on näiteks artiklite arvu nägemine aga tõene pilt saab alles siis kui banner on kõigil artiklitel (esialgu siis muusikutel). Oma arust mõtlesin hea lahenduse välja. Artiklil on ainult toimetamise nupp ja see kes tahab igaksjuhuks välja printida, on hea seda vaadata. Kategooriate rivi teeb printimisversiooni pikaks ja see ei ole ju lugemisel vajalik. Me peame mallide tegemisel kõigega arvestama. Artikli ilusama ilme säilitamiseks pooldan bannerit arutelu lehel. --Tiuks 6. veebruar 2009, kell 18:13 (UTC)

Et asi oleks selge, siis tuletan meelde: ka minu meelest oleks kõige parem, kui seda bännerit üldse ei oleks. Andres 6. veebruar 2009, kell 18:40 (UTC)

Kas ma pean tegema eraldi toimetamismallid, et bannerit ära kaotada. Paneme jälle 2-3 malli artikli algusesse ja oleme samas kohas tagasi. Kergemaks te toimetamist küll teha ei taha, eriti veel valdkonna kaupa. Ainult Siimul on geoloogia (muusikal on ka) toimetamise mall aga miks ei ole teiste kohta. Kogu viki toimetamine on üleüldine ja see ei ole just kõige parem lahendus. --Tiuks 6. veebruar 2009, kell 18:53 (UTC)
Siimu toimetamismall on selleks, et maateaduste alased toimetamist vajavad artiklid üles leiaks. Seal ei ole mingit bännerit, näha on ainult kategooria.
Parem ikka arusaadavad toimetamismallid kui niisugune segane ja keeruline asi. Mis on tarvis toimetada, selle võib ju vajaduse korral lihtsalt arutelulehele kirjutada. Andres 6. veebruar 2009, kell 21:46 (UTC)
Neid ei saa ju üldse võrrelda. Üks asi on 1 toimetamismall, teine asi on mitu malli ühel banneril. Sina ikka pooldad seda, et paneme mitu malli, siis saame aru. Tuhkagi te ei saa. Vikis ainult virisetakse, selle asemel, et aru saada, mida tahetakse öelda. Ahsouus vist lõpetas siin tegutsemise ja mulle tundub, et tuleb sama teha. --Tiuks 7. veebruar 2009, kell 01:39 (UTC)
Kogu see süsteem, mis selle bänneri taga on (huvirühmad jne jne), on liiga keeruline. Näiteks ma ei saanud alguses kaua aega üldse aru, et bänneril on veel mingit infot peale selle, mis esimesena näha on. Link "näita" jättis mind täiesti külmaks, sest ma ei saanud aru, mida mulle näidata tahetakse, ja ma ei vaevunud sinna vajutama. Ma saan aru, et võib-olla Sinu jaoks on see lihtsamast lihtsam ja Sa oled kirjutanud pikki lehekülgi seletuste ja õpetustega, aga selles probleem ongi. Keegi peale Sinu ei viitsi sellesse süveneda. Sina üksinda ajad seda asja juba pikemat aega ja püüad teisi veenda selle vajalikkuses. Aga kuna ülejäänud kasutajad pole seda ilmselgelt omaks võtnud, siis äkki polegi seda vaja. Praegu. Meid on nii vähe. Kui Vikiga tuttavad inimesedki ei viitsi sellesse süveneda, siis ei tee seda ammugi need, kes esimest korda siia satuvad.
Viki on täiesti vabatahtlik. Keegi ei sunni Sind liituma, kaasa töötama või lahkuma. Sinu vaba valik. Võib-olla pole Sinu aeg veel tulnud. Võib-olla me tõesti ei mõista praegu seda, mida Sa teed. Võib-olla ongi kõige õigem võtta mõtlemisaeg ja hiljem vaadata, mis on saanud. Ka mina olen mõnikord tundnud, et pagan, kuidas nad aru ei saa, see asi peaks hoopis niimoodi käima. Aga tuuleveskitega pole mõtet võidelda. Adeliine 7. veebruar 2009, kell 02:49 (UTC)
Vabandust, aga minu meelest on Tiuksi bänneriprojekt olnud algusest peale jabur ja kõigi meie energiat mõttetult raiskav. Olen seda mitmel puhul öelnud ja jõudumööda artikleid tema tekitatud sodist puhastanud. --Andrus Kallastu 7. veebruar 2009, kell 23:58 (UTC)
Nojah, ma pean ka siis igaks juhuks üle kordama, et arvan sama. --Epp 8. veebruar 2009, kell 00:18 (UTC)
Andrus, kui see on jabur, siis mõtle midagi targemat välja. Vikis on toimetamissüsteem olematu. Puhastanud oled ainult ühest uuest artiklist, mis sa ise kirjutasid. Maha tegema olete meistrid aga midagi sama asemele pakkuda ei oska. --Tiuks 8. veebruar 2009, kell 04:16 (UTC)
Minu meelest pole ka asemele midagi tarvis. Andres 8. veebruar 2009, kell 08:58 (UTC)
Ma loodan, et minust valesti aru ei saadud. Mulle samuti need bännerid ja hindamissüsteemid absoluutselt ei meeldi. Lihtsalt kui Tiuks natuke hoogu maha võtaks ja tükk aega järele mõtleks, hakkaks ta võib-olla ise aru saama, et enda meelest kuitahes hea süsteemi pealesurumisel pole mõtet. Adeliine 8. veebruar 2009, kell 14:12 (UTC)
Ma ei tahaks peale suruda, sellel ei ole mõtet. Inimestel peab muutuma mõtlemisviis, et nad näeksid asja tervikuna. Seda ma hetkel ei näe. Mõtlemisülesanne. Kas te näete kuupi ülevalt või alt vaates või näiteks ämblikut.
Vikisse on vaja süsteemi aga seda ei soovita nagu ma aru saan. Väga kahju. Ma mõtlen veel selle asja üle. Kui tahetakse süsteemitut vikit edasi teha, siis ma lõpetan siin tegevuse. --Tiuks 8. veebruar 2009, kell 14:22 (UTC)
Head teed.--WooteleF 8. veebruar 2009, kell 14:30 (UTC)

Banneri jätk

Kuna Vikiprojektis muusikud on toimetamiskategooriad olemas, siis on patt mingi banneri pärast süsteem sinnapaika jätta. Probleem tahab lahendamist ja mõtlen, kuidas võiks siin edasi toimetada. --Tiuks 8. veebruar 2009, kell 19:21 (UTC)

Arutame siis asja edasi. Kuna ma soovin kõiki vikiprojekti artikleid loendada (huvirühmade pärast), siis selleks võiks jääda ikooniga mall (ainult pilt {{vikiprojekt}}). Sellisel juhul mingeid toimetamise malle ei lisata. Sellel artiklil on kõik infokastid olemas ja artikkel on korras. Juhul kui artiklisse on vaja lisada toimetamismalle (meie toimetamismallid on ju kõik bannerid), siis see võiks olla sarnane malliga {{toim}}, mida kohendaks projekti kategooriate järgi. Tegin selle malli sellepärast, et meie üksikuid toimetamismalle ühte malli saada aga seda ei võetud kasutusele. Hetkel ei näita see mall kuupäeva, sest mall {{Checkdate}} oskab lugeda ainult ingliskeelset aega (April 2003 = aprill 2003). Seda malli on võimalik kasutada ka alajaotustes. Kuidas see Teile meeldib? --Tiuks 9. veebruar 2009, kell 12:20 (UTC)

Printimisversioon

Tore, et asjalik vastus ka tuli. Kas meil puuduvad need 2 erinevat stiilifaili (CSS) ja see tuleks meil kirjutada, et printimisversioonis bannerit ära peita?--Tiuks 8. veebruar 2009, kell 12:41 (UTC)
Neid stiilifaile on rohkem kui 2 (suvalise Vikipeedia lehekülje lähtekoodist: <link rel=...>). Vähemalt üks neist on printimise jaoks ja samas administraatorite poolt redigeeritav (MediaWiki:Print.css), aga mina stiilifailidega tegelenud ei ole ega oska midagi lisada. Prinditavas versioonis käitub mall nagu artiklilehel (suuremat osa sellest saab peita), seega ma ei näe probleemi, mille pärast midagi muuta on vaja. Samas, ise printinud pole. Pigem olgu mall artiklilehel kui arutelus, arvan. --Jaan513 8. veebruar 2009, kell 14:34 (UTC)

Object id #...

Millest tuleneb, et [Kategooria:Saksamaa lauljad] näeb artiklite nimede asemel Object id #... ? ––Jaanusele 10. veebruar 2009, kell 18:53 (UTC)

See võis olla tarkvara viga, sest hetkel näen artikli nimesid. Võib olla Jaan513 oskab rohkem selgitada. --Tiuks 11. veebruar 2009, kell 02:30 (UTC)
Praegu mul ka korras, ilmselt ajutine tarkvara viga. --Jaan513 11. veebruar 2009, kell 07:53 (UTC)
Ilmselt toimub see mujal ka Vt. en:Wikipedia:Village pump (technical)#Category behaving weirdly --Jaanusele 11. veebruar 2009, kell 22:24 (UTC)
Jamad siis ka teistes vikides ja mitte ainult meil. Loodame, et üllatused varsti lõpevad. Kaua võib.--Tiuks 11. veebruar 2009, kell 22:30 (UTC)


õ asemel ö-d

Mul vaid 2 täpitähte ongi nimelt - ö ja - ä. kuna puudub eestikeelne klaviatuur.--VanemTao 27. märts 2009, kell 03:05 (UTC)

Kopeeri siis mujalt õ-tähti asemele. Mingisuguste võtetega on võimalik panna ka klaviatuur õ-tähte (või ükskõik millist sümbolit) tegema, aga seda pead itimeeste käest uurima.--WooteleF 27. märts 2009, kell 09:02 (UTC)
Ma ei saa hetkel oma IT-poja käest küsida aga klaviatuuri akna võlus ta kuskilt välja ja sellel sai tähti valida hiireda. Veel on "control panelis" regiooni ja keele valik. Vistas on 3. sakk "keyboards and langues". Kliki "add..." ja vali estonian. XP-l on all töötiistaribal siis noolega ikoon ET. Kui vajad ingliskeelset klaviatuuri, siis vali EN. Nii lihtne see ongi. --Tiuks 27. märts 2009, kell 21:05 (UTC)



proovisin kuidagi vastata: Kasutaja_arutelu:Ahsoous#Mall_joone_alla--Ahsoous 27. märts 2009, kell 23:26 (UTC)

svertpaadimall

Kui on hetk aega, siis ehk viskad pilgu peale: Mall:Svertpaat ja Malli_arutelu:Svertpaat/doc.
Küsimus on, kuidas mahutada pikad sõnasstused normaalselt kasti, n.t need LWL (veeliinipikkus).
Kas muude mallide juures on miski mõistlik lahendus olemas?
suwa 4. aprill 2009, kell 07:38 (UTC)

Sa mõtled vist pikkade sõnastuste all seda, et tähekombinatsiooni link oleks eestikeelne tähendus. Ei ole ju mingit probleemi. Infokastis näitab tähekombinatsiooni aga lingiks on tähendus, nii nagu inglise vikis. Näiteks malli koodiks jääb "loa" ({{{3 looksulu vahel}}}) aga lingiks Laeva üldpikkus ([[Laeva üldpikkus|LOA]]). Mahutamisega ei ole siin mingit probleemi nii, et tõlgi julgelt. --Tiuks 4. aprill 2009, kell 10:07 (UTC)

Abipalve

Tere!

Tahtsin kysida, kuidas oleks v6imalik artikkel Daniel Sepp ymbeskirjutada nii, et tegemist ei oleks reklaamartikliga? Mis on puudu, mis on yle?

Vikipeedia on refereeriv entsüklopeedia ja materjal võetakse teistest allikatest. Noorte artiklid on eriti kriitilise pilgu all. Entsüklopeediasse saamiseks peaks olema silmapaistev tegelane, kellest ajakirjandus kirjutab. Enda kohta kirjutatud artiklid ei ole hea tava. --Tiuks 7. aprill 2009, kell 08:05 (UTC)

Osebergi laevamatus

Tühistasin su muudatuse kuna intervikilingid viisid Osebergi laevale. Sellest oli juttu ka artikli arutelus.--WooteleF 12. aprill 2009, kell 19:55 (UTC)

Vaatasin, et inglise vikis oli eesti viki link ja pilt ka sama. Ma eemaldan siis inglise vikist lingi. --Tiuks 12. aprill 2009, kell 19:57 (UTC)
Kui ma enne vaatasin siis linki veel polnud. Küllap on keegi vahepeal teinud. Aga eemalda jah.--WooteleF 12. aprill 2009, kell 20:08 (UTC)

Mall

Kas saaksid teha meile analoogse malli nagu en:Template:Ethnic group? Meil on küll olemas Mall:Rahvused (paistab olevat kunagi selle inglise oma eeskujul tehtud) aga sellel on vähe erinevaid lahtreid. Võin aidata vajadusel tõlkida.--WooteleF 13. aprill 2009, kell 20:05 (UTC)

Tundub, et pole midagi hullu. Mis me malli nimeks paneme, "rahvuse info" või "etniline grupp"? --Tiuks 13. aprill 2009, kell 20:16 (UTC)
Äkki kasutaks sama nime mis olnud - rahvused või rahvus. Samas sobiks ka etniline grupp.--WooteleF 13. aprill 2009, kell 20:30 (UTC)
Rahvused on hetkel kasutusel ja teeb siis lihtsalt rahvus. Paneb need praegused väljad ka sisse ja pärast teeb vanale mallile ümbersuunamise. --Tiuks 13. aprill 2009, kell 20:34 (UTC)
Malli "Rahvused" on kasutatud vaid ühes artiklis.--WooteleF 14. aprill 2009, kell 15:05 (UTC)
Siis ei ole ju mingit probleemi. Ma teen alguses proovimallis {{X2}} ja siis tõstab ümber vanasse malli. Homme olen koolis aga peale seda üritan ette võtta. --Tiuks 14. aprill 2009, kell 16:55 (UTC)
Hetkel on mall {{X12}} ja mõned read on veel vaja tõlkida. Mõned ingliskeelsed väljad jätsin alles (need, mis topelt olid). Probleem aga tuli lipumallidega. Nimelt kunagi ma rääkisin, et näiteks malli FIN ei tohi teha, sest need on teistes vikides lipumallid en:Template:FIN. Kui seda malli tahetakse kasutada, siis tuleks teha uued lipumallid nagu kategoorias Lipu andmete mallid ja lühendeid esialgu ei saa ümber suunata. Kas võtame malli kasutusse ja hakkame tasapisi riikide malle tegema? --Tiuks 17. aprill 2009, kell 23:52 (UTC)
Mul oli alguses PisiLipu mallis riigikoodid ja siis ei näidanud õieti. Nüüd saab ilma lipumallideta hakkama.

Hetkel on tõlkimata ja ootan tõlkeid:

including those of ancestral descent (Genealoogia link)
Regions with significant populations

Inglise vikis on kategooria "Seotud etnilised grupid" vajavad kinnitust (en:Category:"Related ethnic groups" needing confirmation), mis tuleb väljaga "seotud". Kategooriast vabanemiseks on "seotud-c" (c=confirmation). Kas paneb c asemel näiteks OK? --Tiuks 18. aprill 2009, kell 01:04 (UTC)


Inglise keelses vikis on artiklis Arimaa mall, mis kuvab mängu seisu vastavalt etteantud nuppude kirjeldusele. Ma ei oska seda kuidagi eestikeelsesse vikisse üle tuua. Ma ei saanud ka sealt lihtsalt pilti kopeerida, et oleks näidis Arimaa mängulauast artikli juures. ----