David Hasselhoff: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
P Tühistati 195.250.188.107 (arutelu) muudatus ning pöörduti tagasi viimasele muudatusele, mille tegi TXiKiBoT
1. rida: 1. rida:
[[Pilt:DavidHasselhoff 20050926.jpg|thumb]]
[[Pilt:http://tbn1.google.com/images?q=tbn:gryBZWbLYnEGYM:http://static.taume.com/image]]
'''David Michael Hasselhoff''' (sündinud [[17. juuli]]l [[1952]] [[Baltimore]]'is [[Maryland]]is) on [[Ameerika Ühendriigid|Ameerika Ühendriikide]] näitleja, tuntud seriaalidest "[[Knight Rider]]" ja "[[Baywatch]]". Tal on ka päris edukas lauljakarjäär. Nii juhtis ta näiteks looga "Looking for Freedom" singlimüügitabeleid [[Saksamaa]]l, [[Austria]]s ja [[Šveits]]is. ta on ka kõige kõvem mees maailmas.
'''David Michael Hasselhoff''' (sündinud [[17. juuli]]l [[1952]] [[Baltimore]]'is [[Maryland]]is) on [[Ameerika Ühendriigid|Ameerika Ühendriikide]] näitleja, tuntud seriaalidest "[[Knight Rider]]" ja "[[Baywatch]]". Tal on ka päris edukas lauljakarjäär. Nii juhtis ta näiteks looga "Looking for Freedom" singlimüügitabeleid [[Saksamaa]]l, [[Austria]]s ja [[Šveits]]is.


{{DEFAULTSORT:Hasselhoff, David}}
{{DEFAULTSORT:Hasselhoff, David}}

Redaktsioon: 26. jaanuar 2009, kell 11:02

David Michael Hasselhoff (sündinud 17. juulil 1952 Baltimore'is Marylandis) on Ameerika Ühendriikide näitleja, tuntud seriaalidest "Knight Rider" ja "Baywatch". Tal on ka päris edukas lauljakarjäär. Nii juhtis ta näiteks looga "Looking for Freedom" singlimüügitabeleid Saksamaal, Austrias ja Šveitsis.