Thomas Godoj: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
MaarjaN (arutelu | kaastöö)
Uus lehekülg: Thomas Godoj (sünninimega Tomasz Godoj; sündinud 6. märts 1978 Poolas) on poola-saksa pop-rock laulja. Ta võitis viienda hooaja Deutschland sucht den Superstari. ...
(Erinevus puudub)

Redaktsioon: 23. jaanuar 2009, kell 20:57

Thomas Godoj (sünninimega Tomasz Godoj; sündinud 6. märts 1978 Poolas) on poola-saksa pop-rock laulja. Ta võitis viienda hooaja Deutschland sucht den Superstari.

Elu

Godoj sündis 1978 Rybnik’is Poolas, vanemad on Danuta ja Eugen Godoj. Aastal 1988 kolis ta vanemate ja õe Hannaga Saksamaale Recklinghausen’isse. Ülikooliõpingute ajal hakkas teda huvitama muusika ja ta mängis kohalikes bändides, näiteks Cure of Souls, Fluxkompensator, Tonk! Ja WINK. Peale DSDS saadet sai ta jälle kokku oma ekstüdruksõbra Jenniferiga. Nende tütar Lynn Jennifer Godoj sündis 3. jaanuaril 2009.

DSDS

2007 aasta suvel osales Thomas viienda hooaja Deutschland sucht den Superstari Berliini eelvoorus. Kohtunikele meeldis ta rockistiil ja nad hääletasid ta edasi järgmisse vooru. Iga nädal esines Thomas Saksamaale, kuni jõudis Top 2. Godoj võitis finaalvõistluse 62,2%. Iganädalastel võistlustel sai ta kogu aeg enim vaatajahääli.

Diskograafia

Albumid

  • Plan A! (4. juuli 2008)

Singlid

  • Love Is You (2008)
  • Helden Gesucht (2008)