Eesti Arboristide Ühing: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Epp (arutelu | kaastöö)
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Eesti Arboristide Ühing''' on [[Eesti]] [[arborist]]ide organisatsioon. Ühing asutati juulis [[2008]]. Ühingu põhieesmärk on hea seista [[puu]]de nõuetekohase ja ohutu hooldamise, aga ka arboristikoolituse arendamise eest.
{{vikinda}}
Juulis 2008 asutati Eesti Arboristide Ühing. Ühingu põhieesmärgiks on hea seista puude nõuetekohase ja ohutu hooldamise, aga ka arboristikoolituse arendamise eest.


Arboristi kutseeksamit on Eestis seni korraldatud ühel korral: novembris 2007. Hetkel on Eestis 9 kutseeksami sooritanud [[arborist]]i. Tulevikus võib kutsetunnistuse olemasolu saada eeltingimuseks osalemisel hankekonkurssidel.
Arboristi kutseeksamit on Eestis seni korraldatud ühel korral: novembris [[2007]]. Sügisel 2008 on Eestis 9 kutseeksami sooritanud arboristi. Tulevikus võib kutsetunnistuse olemasolu saada hankekonkurssidel osalemise eeltingimuseks.

[[Kategooria:Organisatsioonid]]

Redaktsioon: 30. september 2008, kell 23:06

Eesti Arboristide Ühing on Eesti arboristide organisatsioon. Ühing asutati juulis 2008. Ühingu põhieesmärk on hea seista puude nõuetekohase ja ohutu hooldamise, aga ka arboristikoolituse arendamise eest.

Arboristi kutseeksamit on Eestis seni korraldatud ühel korral: novembris 2007. Sügisel 2008 on Eestis 9 kutseeksami sooritanud arboristi. Tulevikus võib kutsetunnistuse olemasolu saada hankekonkurssidel osalemise eeltingimuseks.