Arutelu:SS: erinevus redaktsioonide vahel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Akra (arutelu | kaastöö)
P Lehekülg "Arutelu:Schutzstaffel" teisaldatud pealkirja "Arutelu:SS" alla
Resümee puudub
12. rida: 12. rida:


::Selle artikli pealkiri peaks olema [[SS]] nagu ta ka kunagi oli. Siis oleks võimalik siia kirjutada kogu SS'i ajaloolise arengu lahti.[[Kasutaja:Akra|Akra]] 5. juuni 2008, kell 20:06 (UTC)
::Selle artikli pealkiri peaks olema [[SS]] nagu ta ka kunagi oli. Siis oleks võimalik siia kirjutada kogu SS'i ajaloolise arengu lahti.[[Kasutaja:Akra|Akra]] 5. juuni 2008, kell 20:06 (UTC)

>olid kaasosalised Holokaustis.<
Kaasosalised pettuse loomises? Nonsens.

Redaktsioon: 25. juuli 2008, kell 21:17

Mina paneks küll pealkirjaks SS. Andres 17. mai 2008, kell 16:44 (UTC)

Eesti keeles nimetatakse teda ju "SS". Andres 4. juuni 2008, kell 10:41 (UTC)

SS on ilmselgelt parem pealkiri: ma ei usu, et keegi vikipedia otsingumootorisse Schutzstaffel kirjutaks. --Kyng 4. juuni 2008, kell 11:38 (UTC)

Arvan, et artiklid Relva-SS ja SS-korpus tuleks sammuti selle artikliga liita. By the way: kuidas artiklite liitmiseks esitamine üldse käib? --Kyng 4. juuni 2008, kell 11:40 (UTC)

Relva-SSi tuleb eraldi käsitleda, põhimõttelise vahe tõttu, lisada SS artikli lõppu "Vaata ka" link. SS-korpus liita on täiesti mõttetu. See oli väeosa.
Enne kui midagi millegagi liitma hakata tuleks endale selgeks teha mida need asjad nimetused, mõited jne ikka tähendavad ja kust on välja kasvanud. Kuigi kõik kannavad tunnust SS ei ole asi sugugi nii lihtne, et paneme aga ühte patta ja korras. Tegemist on eri põhimõtetega organisatsioonidega. Näiteks Relva-SS'i kuulumine ei andnud mingit eelist ega ka otsest võimalust tegeliku SS'i astumisel. Asja konksuks nende asjde juures on tihtipeale Himlerile allumine ja kuna allus Himlerile siis ka SS. Eestis formeeritud väeosad (julgestuspataljonid piirikaitserügemendid politseipataljonid) olid ju kõik Himleri hingekirjas. Seega allusid SS'ile ja olid komandeeritud Wehrmachti.Akra 5. juuni 2008, kell 20:06 (UTC)
Selle artikli pealkiri peaks olema SS nagu ta ka kunagi oli. Siis oleks võimalik siia kirjutada kogu SS'i ajaloolise arengu lahti.Akra 5. juuni 2008, kell 20:06 (UTC)

>olid kaasosalised Holokaustis.< Kaasosalised pettuse loomises? Nonsens.