Eesti krediidiasutuste loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Eesti krediidiasutuste loend on Eestis tegutsevate ja tegutsenud krediidiasutustepankade, hoiu-laenuühistute jne loend.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

B[muuda | muuda lähteteksti]

  • Balti Ühispank (endine) (29. august 1991, ühendati 1993. aastal koos Põhja-Eesti Aktsiapangaga Põhja-Eesti Pangaks).
  • Bigbank

C[muuda | muuda lähteteksti]

D[muuda | muuda lähteteksti]

E[muuda | muuda lähteteksti]

F[muuda | muuda lähteteksti]

H[muuda | muuda lähteteksti]

I[muuda | muuda lähteteksti]

J[muuda | muuda lähteteksti]

K[muuda | muuda lähteteksti]

L[muuda | muuda lähteteksti]

M[muuda | muuda lähteteksti]

N[muuda | muuda lähteteksti]

O[muuda | muuda lähteteksti]

P[muuda | muuda lähteteksti]

R[muuda | muuda lähteteksti]

S[muuda | muuda lähteteksti]

T[muuda | muuda lähteteksti]

U[muuda | muuda lähteteksti]

V[muuda | muuda lähteteksti]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Eesti Kommertspank sulges uksed., Postimees (1886-1944), nr. 14, 15 jaanuar 1931
  2. Eesti Tööstuspank, 1959-1996, The National Archives of Estonia
  3. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  4. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  5. INKO Balti Pank lõpetab tegevuse, www.postimees.ee, 2. september 1997
  6. Tallinnan opas, YLEISEN SANOMALEHTITOIMISTON (G. PAJUN) KUSTANTAMA TALLINN, HARJU TANAV 43. TEL. 444-21. R. Tohver & Ko trükk, Tallinna», 1937., lk 7
  7. Põhja-Eesti Hoiu-laenuühistu
  8. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  9. Pangahoone Raplas Tallinna t.12 kultuurimälestiste riiklikus registris (vaadatud 19.07.2021)
  10. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  11. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  12. Tallinnan opas, YLEISEN SANOMALEHTITOIMISTON (G. PAJUN) KUSTANTAMA TALLINN, HARJU TANAV 43. TEL. 444-21. R. Tohver & Ko trükk, Tallinna», 1937., lk 7
  13. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  14. Tallinna Kaupmeeste Diskonto ja Laenu Panga põhikiri, Riigi Teataja, nr. 45-46, 27 märts 1920
  15. Panga asutajad: Ivan Jegorow, Nikolai Koljo, Paul Winter, August Nüchtern, Walfried Schneider.
  16. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  17. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918
  18. Tallinnan opas, YLEISEN SANOMALEHTITOIMISTON (G. PAJUN) KUSTANTAMA TALLINN, HARJU TANAV 43. TEL. 444-21. R. Tohver & Ko trükk, Tallinna», 1937., lk 7
  19. Ajutise Valitsuse koosolekul 25. nov on järgmised Tallinna rahaasutused oma Esitajate kaudu Ajutisele Valitsusele nõusolemist avaldanud Eesti Wabariigi 5% lühiaegseid võlakohustusi omandada, Postimees (1886-1944), nr. 226, 27 november 1918

Välislingid[muuda | muuda lähteteksti]