Eesti keelde tõlkijate loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud eesti keelde tõlkijaid.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

Vahur Aabrams - Ülev Aaloe - Epp Aareleid - Kai Aareleid - Raul Aav - Johannes Aavik - Ilotar Aavisto - Silvia Airik-Priuhka - Arvo Alas - Askur Alas - Heli Allik - Jüri Allik - Mari Allik - Artur Alliksaar - Betti Alver - Natalie Alver - Ella Andersons - August Annist - Amar Annus - Agnes Antik - Leo Anvelt - Ott Arder - Linda Ariva - Tõnis Arnover - Tõnis Arro - Aleksander Aspel - Ene Asu-Õunas

B[muuda | muuda lähteteksti]

Erkki Bahovski - Juta Bedia - Vladimir Beekman - Jaan Bergmann - Bruno Betlem - Asta Blumenfeld - Vivian Bohl

E[muuda | muuda lähteteksti]

Andres Ehin - Kristiina Ehin - Allan Eichenbaum - Veronika Einberg - Karl Einer - Julius Elango - Helmi Eller - Aama Elwe-Oja - Aulis-Leif Erikson - Andry Ervald - Kattri Ezzoubi

G[muuda | muuda lähteteksti]

Mats Grant - Reet Grosberg - Andres Gross - Artur Gross

H[muuda | muuda lähteteksti]

Anna Haava - Juhan Habicht - Ants Haljamaa - Tatjana Hallap - Tiiu Hallap - Jaakko Hallas - Katrin Hallas - Eugen Hange - August Hanko - Urve Hanko - Ester Heinaste - Valli Helde - Tiina Hellamaa - Mart Helme - Rein Helme - Edvin Hiedel - Lembe Hiedel - Toomas Hiio - Erni Hiir - Tiito Himma - Hels Hinrikson - Jaak Hion - Arthur Hone - Laine Hone - Toomas Huik - Aadu Hurt

I[muuda | muuda lähteteksti]

Ivo Ago Iliste - Harry Ingelman

J[muuda | muuda lähteteksti]

Andres Jaaksoo - Kadri Jaanits - Mari Jesmin - Riina Jesmin - Olev Jõgi - Lennart-Hans Jürgenson - Marika Jürgenson - Vilma Jürisalu - Helvi Jürisson - Mihkel Jürna - Helju Jüssi

K[muuda | muuda lähteteksti]

Hanna Kaal - Ain Kaalep - Maarja Kaaristo - Boris Kabur - Kaisa Kaer - Krista Kaer - Mihkel Kaevats - Juhan Kahk - Martin Kala - Amiran Kaladze - Martti Kalda - Kätlin Kaldmaa - Krõõt Kaljusto - Kalev Kalkun - Maria Kall - Toomas Kall - Teet Kallas - Anne Kalling - Mart Kalvet - Madis Kanarbik - Jaan Kangilaski - Maarja Kangro - Kristjan Jaak Kangur - Sigrid Kangur - Jaan Kaplinski - Nora Kaplinski - Marit Karelson - Ruth Karemäe - Doris Kareva - Maret Kark - Kalle Kasemaa - Leili-Maria Kask - Katrin Kaugver - Jan Kaus - Anneli Kavald - Paul Kees - Sirje Keevallik - Helgi Kelle - Heiti Kender - Kaur Kender - Ragne Kepler - Agnes Kerge - Joonas Kiik - Katrin Kiik - Sirje Kiin - Irja Kiisküla - Mats Kirsel - Ann Kitsnik - Lauri Kitsnik - Kerstti Kittus - Rainer Kivi - Paavo Kivine - Mario Kivistik - Salme Klaos - Richard Kleis - Johann Koell - Eva Koff - Indrek Koff - Jürnas Kokla - Konstantin Kokla - Tiiu Kokla - Kaspar Kolk - Liidia Kompus - Hannes Korjus - Merilin Kotta - Tiia Krass - Külli Kressa - Virve Krimm - Helga Kross - Jaan Kross - Hasso Krull - Pille Kruus - Valdek Kruuspere - Helja-Amanda Kukk - Mart Kuldkepp - Oskar Kuningas - Aita Kurfeldt - Kalle Kurg - Astrid Kurismaa - Aleksander Kurtna - Ülo Kurvits - Eela Kuusküll - Kalevi Kvell - Friedrich Kõlli - Maret Käbin - Jaan Kärner - Kalle Käsper

L[muuda | muuda lähteteksti]

Aino Laagus - Marek Laane - Tiina Laats - Meri-Liis Laherand - Leo Laks - Anne Lange - Margus Lattik - Ülle Laumets - Marian Laving - Tõnis Leemets - Lauri Leesi - Adelaida Lemberg - Marju Lepajõe - Harald Lepik - Jaan Leppik - Tanel Lepsoo - Pärt Lias - Ruth Lias - Katre Ligi - Lembit Liivak - Sander Liivak - Anne Lill - Johann Lill - Helgi Limberg - Bernhard Linde - Hendrik Lindepuu - Kati Lindström - Ruth Ling - Lore Listra - Helgi Loik - Mihkel Loodus - Leida Loone - Maria-Kristiina Lotman - Piret Lotman - Rebekka Lotman - Hans Luik - Liina Lukas - Elvi Lumet - Eva Luts - Andres Luure - Triin Lõbus - Aivo Lõhmus - Krista Läänemets - Märt Läänemets - Maie Lüüs

M[muuda | muuda lähteteksti]

Endel Mallene - Carl Eduard Malm - Vidadi Mamedov - Risto Marjapuu - Jüri Markus - Ilona Martson - Piret Marvet - Vilma Matsov - Heli Mattisen - Mare Mauer - Georg Meri - Voldemar Metsamärt - Jüri Metsar - Leo Metsar - Linda Metslang - Helle-Iris Michelson - Hanna Miller - Krista Mits - Ants Murakin - Mari Murdvee - Ann Must - Kalle Muuli - Mihkel Mõisnik - Marin Mõttus - Linnart Mäll - Indrek Männiste - Leelo Märjamaa-Reintal - Bruno Mölder - Heli Mägar - Kaur Mägi

N[muuda | muuda lähteteksti]

Olga Nael - Ellen Niit - Dagmar Normet - Maret Nukke - Lea Nurkse - Helga Nõu

O[muuda | muuda lähteteksti]

Kirsti Oidekivi - Edgar Oissar - Jüri Ojamaa - Liisi Ojamaa - Ott Ojamaa - Ott Ojamets - Gustav Adolph Oldekop - Ellen Oll - Ants Oras - Margus Ott

P[muuda | muuda lähteteksti]

Marge Paal - Ants Paikre - Triinu Pakk-Allmann - Meelike Palli - Oliver Parrest - Immanuel Pau - Merike Pau - Toomas Paul - Marje Pedajas - Heino Pedusaar - Piret Peiker - Aino Pervik - Juta Peterson - Üllar Peterson - Carolina Pihelgas - Jüri Piik - Lauri Pilter - Aare Pilv - Maia Planhof - Ülar Ploom - Ketlin Priilinn - Kajar Pruul - Ehte Puhang - Mart Pukits - Ilmar Pung - Moritz Maximilian Põdder - Neeme Põder - Ursula Põks - Vahur-Paul Põldma - Asta Põldmäe - Janika Päll - Malle Pärn - Jaan Pärnamäe - Jüri Pärni - Aino Pärsimägi - Marin Pärtel - Maarja Pärtna - Konstantin Päts - Piret Pääsuke

R[muuda | muuda lähteteksti]

Aleksander Raid - Bibi Raid - Harald Rajamets - Henno Rajandi - Lia-Astrid Rajandi - Tiina Randus - Tiina Randviir - Silver Rattasepp - Urmas Rattus - Rein Raud - Valda Raud - Aive Raudkivi - Andres Raudsepp - Jüri Raudsepp - Nora Kaplinski (Raudsepp) - Piret Raudsepp - Arnold Ravel - Ilme Rebane - Kristiina Rebane - Katrin Reimus - Kaarina Rein - Juta Reiska - Karl Reitav - Tiiu Relve - Lembit Remmelgas - Margit Rennebaum - Marju Riisikamp - Merike Riives - Ralf Rond (Jaan Kurn) - Arthur Roose - Jaan Ross - Johanna Ross - Kristiina Ross - Paul-Eerik Rummo - Siret Rutiku - Jaak Rähesoo - Adolf Rühka

S[muuda | muuda lähteteksti]

Anti Saar - Nils Bernhard Sachris - Heete Sahkai - Ita Saks - Vello Salo - Elmar Salumaa - Piret Saluri - Rein Saluri - Anu Saluäär - Otto Samma - August Sang - Joel Sang - Vladimir Sazonov - Peeter Sauter - Riina Schutting - Toomas Schvak - Johann Benjamin Sczibalski - Johannes Seilenthal - Jüri Selirand - Leevi Selliov - Johannes Semper - Henrik Sepamaa (Heinrich Seppik) - Aleks Sepp - Rein Sepp - Viktor Sepp - Ly Seppel - Maarja Siiner - Kärt Siirak - Marta Sillaots - Heikki Silvet - Johannes Silvet - Mark Sinisoo - Triin Sinissaar - Aleksander Sipelgas - Kira Sipjagina - Mati Sirkel - Agu Sisask - Kaia Sisask - Erkki Sivonen - Andrei Sokolov - Inta Soms - Mati Soomre - Allar Sooneste - Eve Sooneste - Enn Soosaar - Sven-Erik Soosaar - Ene-Reet Soovik - Anu Sooäär - Tiiu Speek - Sergei Stadnikov - Dagmar Stock - Hermann Stock - Valvi Strikaitienė - Mihhail Suigusaar - Hans Susi - Karin Suursalu

Z[muuda | muuda lähteteksti]

Mare Zaneva

T[muuda | muuda lähteteksti]

Triin Tael - Kai Tafenau - Margis Talijärv - Juhan Talve - Jüri Talvet - Malle Talvet - Katre Talviste - Aksel Tamm - Epp Tamm - Johan Tamm - Triinu Tamm - Eve-Reet Tammet - Marike Tammet - Anton Hansen Tammsaare - Mari Tarvas - Rita Tasa - Taavi Tatsi - Eerik Teder - Olavi Teppan - Kerti Tergem - Hardi Tiidus - Tiina Tiiman - Küllike Tohver - Nelli Toiger - Leena Tomasberg - Ralf TomingToivo Tomson - Andrus Tool - Leon Toom(ru) - Liidia Toom - Aino Toomaspoeg - Tiina Toomet - Sigrid Tooming - Liina Tordik - Ülo Torpats - Mats Traat - Victoria Traat - Kuldar Traks - Elias Treeman - Aleksander-Harald Trilljärv - Silvia Tui - Armand Tungal - Rein Turu - Mari Tuulik - Igor Tõnurist

U[muuda | muuda lähteteksti]

Haljand Udam - Ülle Udam - Udo Uibo - Kristina Uluots - Marie Under - Jaan Unt - Kersti Unt - Marja Unt - Uno Ussisoo

V[muuda | muuda lähteteksti]

Debora Vaarandi - Kai Vaarandi - Ain Vagula - Lauri Vahtre - Eha Vain - Edla Valdna - Valner Valme - Arvo Valton - Kai Vare - Aet Varik - Maiga Varik - Kai VassiljevaMuia Veetamm - Ingrid Velbaum-Staub - Eva Velsker - Ilmar Vene - Siim Veskimees - Viktor Veskimäe - Kaarel Veskis - Enn Vetemaa - Votele Viidemann - Kristi Viiding - Linda Viiding - Paul Viiding - Tiina Viil - Livia Viitol - Valeeria Villandi - Peeter Villmann - Linda Vilmre - Ago Vilo - Tamara Vilsone - Adrian Virginius - Krista Vogelberg - Omar Volmer - Ivo Volt - Hilja Välipõllu - Märt Väljataga

Õ[muuda | muuda lähteteksti]

Tõnu Õnnepalu

W[muuda | muuda lähteteksti]

Franz Heinrich Wilberg