Deux-Sèvres'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Deux-Sèvres'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Argenton-l'Église, Thouars, Niort ja Saint-Maixent-l'École on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Bressuire[muuda | muuda lähteteksti]

Argenton-les-Vallées' kanton

  1. Argenton-l'Église 79 014
  2. Argenton-les-Vallées 79 013
  3. Bouillé-Loretz 79 043
  4. Bouillé-Saint-Paul 79 044
  5. Le Breuil-sous-Argenton 79 053
  6. Cersay 79 063
  7. La Coudre 79 099
  8. Étusson 79 113
  9. Genneton 79 132
  10. Massais 79 168
  11. Moutiers-sous-Argenton 79 187
  12. Saint-Aubin-du-Plain 79 238
  13. Saint-Maurice-la-Fougereuse 79 280
  14. Ulcot 79 333
  15. Voulmentin 79 242

Bressuire kanton

  1. Boismé 79 038
  2. Bressuire 79 049
  3. Chiché 79 088
  4. Faye-l'Abbesse 79 116

Cerizay kanton

  1. Bretignolles 79 050
  2. Cerizay 79 062
  3. Cirières 79 091
  4. Combrand 79 096
  5. Courlay 79 103
  6. La Forêt-sur-Sèvre 79 123
  7. Montravers 79 183
  8. Le Pin 79 210
  9. Saint-André-sur-Sèvre 79 236
  10. Saint-Jouin-de-Milly 79 261

Mauléon kanton

  1. Mauléon 79 079
  2. Nueil-les-Aubiers 79 195
  3. La Petite-Boissière 79 207
  4. Saint-Amand-sur-Sèvre 79 235
  5. Saint-Pierre-des-Échaubrognes 79 289

Saint-Varent kanton

  1. La Chapelle-Gaudin 79 072
  2. Coulonges-Thouarsais 79 102
  3. Geay 79 131
  4. Glénay 79 134
  5. Luché-Thouarsais 79 159
  6. Luzay 79 161
  7. Pierrefitte 79 209
  8. Sainte-Gemme 79 250
  9. Saint-Varent 79 299

Thouars 1. kanton

  1. Brie 79 054
  2. Missé 79 178
  3. Oiron 79 196
  4. Pas-de-Jeu 79 203
  5. Saint-Cyr-la-Lande 79 244
  6. Saint-Jacques-de-Thouars 79 258
  7. Saint-Jean-de-Thouars 79 259
  8. Saint-Léger-de-Montbrun 79 265
  9. Saint-Martin-de-Mâcon 79 274
  10. Taizé 79 321
  11. Thouars 79 329
  12. Tourtenay 79 331

Thouars 2. kanton

  1. Argenton-l'Église 79 014
  2. Brion-près-Thouet 79 056
  3. Louzy 79 157
  4. Mauzé-Thouarsais 79 171
  5. Sainte-Radegonde 79 292
  6. Sainte-Verge 79 300
  7. Saint-Martin-de-Sanzay 79 277
  8. Thouars 79 329

Niort[muuda | muuda lähteteksti]

Beauvoir-sur-Niort'i kanton

  1. Beauvoir-sur-Niort 79 031
  2. Belleville 79 033
  3. Boisserolles 79 039
  4. La Foye-Monjault 79 127
  5. Granzay-Gript 79 137
  6. Marigny 79 166
  7. Prissé-la-Charrière 79 078
  8. Saint-Étienne-la-Cigogne 79 247
  9. Thorigny-sur-le-Mignon 79 328

Brioux-sur-Boutonne'i kanton

  1. Asnières-en-Poitou 79 015
  2. Brieuil-sur-Chizé 79 055
  3. Brioux-sur-Boutonne 79 057
  4. Chérigné 79 085
  5. Chizé 79 090
  6. Ensigné 79 111
  7. Les Fosses 79 126
  8. Juillé 79 142
  9. Luché-sur-Brioux 79 158
  10. Lusseray 79 160
  11. Paizay-le-Chapt 79 198
  12. Périgné 79 204
  13. Secondigné-sur-Belle 79 310
  14. Séligné 79 312
  15. Vernoux-sur-Boutonne 79 343
  16. Le Vert 79 346
  17. Villefollet 79 348
  18. Villiers-en-Bois 79 350
  19. Villiers-sur-Chizé 79 352

Celles-sur-Belle'i kanton

  1. Aigonnay 79 004
  2. Beaussais-Vitré 79 030
  3. Celles-sur-Belle 79 061
  4. Fressines 79 129
  5. Mougon 79 185
  6. Prailles 79 217
  7. Sainte-Blandine 79 240
  8. Saint-Médard 79 282
  9. Thorigné 79 327

Champdeniers-Saint-Denis' kanton

  1. Champdeniers-Saint-Denis 79 066
  2. La Chapelle-Bâton 79 070
  3. Cours 79 104
  4. Germond-Rouvre 79 133
  5. Pamplie 79 200
  6. Saint-Christophe-sur-Roc 79 241
  7. Sainte-Ouenne 79 284
  8. Surin 79 320
  9. Xaintray 79 357

Chef-Boutonne'i kanton

  1. Ardilleux 79 011
  2. Aubigné 79 018
  3. La Bataille 79 027
  4. Bouin 79 045
  5. Chef-Boutonne 79 083
  6. Couture-d'Argenson 79 106
  7. Crézières 79 107
  8. Fontenille-Saint-Martin-d'Entraigues 79 122
  9. Gournay-Loizé 79 136
  10. Hanc 79 140
  11. Loubigné 79 153
  12. Loubillé 79 154
  13. Pioussay 79 211
  14. Tillou 79 330
  15. Villemain 79 349

Coulonges-sur-l'Autize'i kanton

  1. Ardin 79 012
  2. Béceleuf 79 032
  3. Le Beugnon 79 035
  4. Le Busseau 79 059
  5. La Chapelle-Thireuil 79 077
  6. Coulonges-sur-l'Autize 79 101
  7. Faye-sur-Ardin 79 117
  8. Fenioux 79 119
  9. Puihardy 79 223
  10. Saint-Laurs 79 263
  11. Saint-Maixent-de-Beugné 79 269
  12. Saint-Pompain 79 290
  13. Scillé 79 309
  14. Villiers-en-Plaine 79 351

Frontenay-Rohan-Rohani kanton

  1. Amuré 79 009
  2. Arçais 79 010
  3. Bessines 79 034
  4. Épannes 79 112
  5. Frontenay-Rohan-Rohan 79 130
  6. Saint-Symphorien 79 298
  7. Sansais 79 304
  8. Vallans 79 335
  9. Le Vanneau-Irleau 79 337

Lezay kanton

  1. Chenay 79 084
  2. Chey 79 087
  3. Lezay 79 148
  4. Messé 79 177
  5. Rom 79 230
  6. Saint-Coutant 79 243
  7. Sainte-Soline 79 297
  8. Sepvret 79 313
  9. Vançais 79 336
  10. Vanzay 79 338

Mauzé-sur-le-Mignoni kanton

  1. Le Bourdet 79 046
  2. Mauzé-sur-le-Mignon 79 170
  3. Priaires 79 219
  4. Prin-Deyrançon 79 220
  5. La Rochénard 79 229
  6. Saint-Georges-de-Rex 79 254
  7. Saint-Hilaire-la-Palud 79 257
  8. Usseau 79 334

Melle'i kanton

  1. Chail 79 064
  2. Maisonnay 79 164
  3. Mazières-sur-Béronne 79 173
  4. Melle 79 174
  5. Paizay-le-Tort 79 199
  6. Pouffonds 79 214
  7. Saint-Génard 79 251
  8. Saint-Léger-de-la-Martinière 79 264
  9. Saint-Martin-lès-Melle 79 279
  10. Saint-Romans-lès-Melle 79 295
  11. Saint-Vincent-la-Châtre 79 301
  12. Sompt 79 314

La Mothe-Saint-Héray kanton

  1. Avon 79 023
  2. Bougon 79 042
  3. La Couarde 79 098
  4. Exoudun 79 115
  5. La Mothe-Saint-Héray 79 184
  6. Pamproux 79 201
  7. Salles 79 303
  8. Soudan 79 316

Niort-Ida kanton

  1. Niort 79 191

Niort-Lääne kanton

  1. Coulon 79 100
  2. Magné 79 162
  3. Niort 79 191

Niort-Põhja kanton

  1. Chauray 79 081
  2. Échiré 79 109
  3. Niort 79 191
  4. Saint-Gelais 79 249
  5. Saint-Maxire 79 281
  6. Saint-Rémy 79 293
  7. Sciecq 79 308

Prahecq'i kanton

  1. Aiffres 79 003
  2. Brûlain 79 058
  3. Fors 79 125
  4. Juscorps 79 144
  5. Prahecq 79 216
  6. Saint-Martin-de-Bernegoue 79 273
  7. Saint-Romans-des-Champs 79 294
  8. Vouillé 79 355

Saint-Maixent-l'École 1. kanton

  1. Augé 79 020
  2. Azay-le-Brûlé 79 024
  3. Cherveux 79 086
  4. La Crèche 79 048
  5. François 79 128
  6. Saint-Maixent-l'École 79 270
  7. Saivres 79 302

Saint-Maixent-l'École 2. kanton

  1. Exireuil 79 114
  2. Nanteuil 79 189
  3. Romans 79 231
  4. Sainte-Eanne 79 246
  5. Sainte-Néomaye 79 283
  6. Saint-Maixent-l'École 79 270
  7. Saint-Martin-de-Saint-Maixent 79 276
  8. Souvigné 79 319

Sauzé-Vaussais' kanton

  1. Les Alleuds 79 006
  2. Caunay 79 060
  3. La Chapelle-Pouilloux 79 074
  4. Clussais-la-Pommeraie 79 095
  5. Limalonges 79 150
  6. Lorigné 79 152
  7. Mairé-Levescault 79 163
  8. Melleran 79 175
  9. Montalembert 79 180
  10. Pers 79 205
  11. Pliboux 79 212
  12. Sauzé-Vaussais 79 307

Parthenay[muuda | muuda lähteteksti]

Airvault' kanton

  1. Airvault 79 005
  2. Availles-Thouarsais 79 022
  3. Boussais 79 047
  4. Irais 79 141
  5. Marnes 79 167
  6. Saint-Généroux 79 252
  7. Saint-Jouin-de-Marnes 79 260

Mazières-en-Gâtine'i kanton

  1. Beaulieu-sous-Parthenay 79 029
  2. La Boissière-en-Gâtine 79 040
  3. Clavé 79 092
  4. Les Groseillers 79 139
  5. Mazières-en-Gâtine 79 172
  6. Saint-Georges-de-Noisné 79 253
  7. Saint-Lin 79 267
  8. Saint-Marc-la-Lande 79 271
  9. Saint-Pardoux 79 285
  10. Soutiers 79 318
  11. Verruyes 79 345
  12. Vouhé 79 354

Ménigoute'i kanton

  1. Chantecorps 79 068
  2. Coutières 79 105
  3. Fomperron 79 121
  4. Les Forges 79 124
  5. Ménigoute 79 176
  6. Reffannes 79 225
  7. Saint-Germier 79 256
  8. Saint-Martin-du-Fouilloux 79 278
  9. Vasles 79 339
  10. Vausseroux 79 340
  11. Vautebis 79 341

Moncoutant'i kanton

  1. L'Absie 79 001
  2. Le Breuil-Bernard 79 051
  3. Chanteloup 79 069
  4. La Chapelle-Saint-Étienne 79 075
  5. La Chapelle-Saint-Laurent 79 076
  6. Clessé 79 094
  7. Largeasse 79 147
  8. Moncoutant 79 179
  9. Moutiers-sous-Chantemerle 79 188
  10. Pugny 79 222
  11. Saint-Paul-en-Gâtine 79 286
  12. Trayes 79 332

Parthenay kanton

  1. Adilly 79 002
  2. Amailloux 79 008
  3. La Chapelle-Bertrand 79 071
  4. Châtillon-sur-Thouet 79 080
  5. Fénery 79 118
  6. Lageon 79 145
  7. Parthenay 79 202
  8. Pompaire 79 213
  9. Saint-Germain-de-Longue-Chaume 79 255
  10. Le Tallud 79 322
  11. Viennay 79 347

Saint-Loup-Lamairé kanton

  1. Assais-les-Jumeaux 79 016
  2. Le Chillou 79 089
  3. Gourgé 79 135
  4. Louin 79 156
  5. Maisontiers 79 165
  6. Saint-Loup-Lamairé 79 268
  7. Tessonnière 79 325

Secondigny kanton

  1. Allonne 79 007
  2. Azay-sur-Thouet 79 025
  3. Neuvy-Bouin 79 190
  4. Pougne-Hérisson 79 215
  5. Le Retail 79 226
  6. Saint-Aubin-le-Cloud 79 239
  7. Secondigny 79 311
  8. Vernoux-en-Gâtine 79 342

Thénezay' kanton

  1. Aubigny 79 019
  2. Doux 79 108
  3. La Ferrière-en-Parthenay 79 120
  4. Lhoumois 79 149
  5. Oroux 79 197
  6. La Peyratte 79 208
  7. Pressigny 79 218
  8. Saurais 79 306
  9. Thénezay 79 326