Cantali departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Cantali departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Aurillac ja Saint-Flour on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Aurillac[muuda | muuda lähteteksti]

Arpajon-sur-Cère'i kanton

  1. Arpajon-sur-Cère 15 012
  2. Labrousse 15 085
  3. Prunet 15 156
  4. Teissières-lès-Bouliès 15 234
  5. Vézac 15 255
  6. Vezels-Roussy 15 257

Aurillaci 1. kanton

  1. Aurillac 15 014

Aurillaci 2. kanton

  1. Aurillac 15 014
  2. Saint-Paul-des-Landes 15 204
  3. Sansac-de-Marmiesse 15 221
  4. Ytrac 15 267

Aurillaci 3. kanton

  1. Aurillac 15 014

Aurillaci 4. kanton

  1. Aurillac 15 014
  2. Giou-de-Mamou 15 074
  3. Laroquevieille 15 095
  4. Lascelle 15 096
  5. Mandailles-Saint-Julien 15 113
  6. Marmanhac 15 118
  7. Saint-Cirgues-de-Jordanne 15 178
  8. Saint-Simon 15 215
  9. Velzic 15 252
  10. Yolet 15 266

Jussaci kanton

  1. Crandelles 15 056
  2. Jussac 15 083
  3. Naucelles 15 140
  4. Reilhac 15 160
  5. Teissières-de-Cornet 15 233

Laroquebrou kanton

  1. Arnac 15 011
  2. Ayrens 15 016
  3. Cros-de-Montvert 15 057
  4. Glénat 15 076
  5. Lacapelle-Viescamp 15 088
  6. Laroquebrou 15 094
  7. Montvert 15 135
  8. Nieudan 15 143
  9. Rouffiac 15 165
  10. Saint-Étienne-Cantalès 15 182
  11. Saint-Gérons 15 189
  12. Saint-Santin-Cantalès 15 211
  13. Saint-Victor 15 217
  14. Siran 15 228

Maurs'i kanton

  1. Boisset 15 021
  2. Fournoulès 15 071
  3. Leynhac 15 104
  4. Maurs 15 122
  5. Montmurat 15 133
  6. Mourjou 15 136
  7. Quézac 15 157
  8. Rouziers 15 167
  9. Saint-Antoine 15 172
  10. Saint-Constant 15 181
  11. Saint-Étienne-de-Maurs 15 184
  12. Saint-Julien-de-Toursac 15 194
  13. Saint-Santin-de-Maurs 15 212
  14. Le Trioulou 15 242

Montsalvy kanton

  1. Calvinet 15 027
  2. Cassaniouze 15 029
  3. Junhac 15 082
  4. Labesserette 15 084
  5. Lacapelle-del-Fraisse 15 087
  6. Ladinhac 15 089
  7. Lafeuillade-en-Vézie 15 090
  8. Lapeyrugue 15 093
  9. Leucamp 15 103
  10. Montsalvy 15 134
  11. Sansac-Veinazès 15 222
  12. Sénezergues 15 226
  13. Vieillevie 15 260

Saint-Cernini kanton

  1. Besse 15 269
  2. Freix-Anglards 15 072
  3. Girgols 15 075
  4. Saint-Cernin 15 175
  5. Saint-Cirgues-de-Malbert 15 179
  6. Saint-Illide 15 191
  7. Tournemire 15 238

Saint-Mamet-la-Salvetat' kanton

  1. Cayrols 15 030
  2. Marcolès 15 117
  3. Omps 15 144
  4. Parlan 15 147
  5. Pers 15 150
  6. Roannes-Saint-Mary 15 163
  7. Le Rouget 15 268
  8. Roumégoux 15 166
  9. Saint-Mamet-la-Salvetat 15 196
  10. Saint-Saury 15 214
  11. La Ségalassière 15 224
  12. Vitrac 15 264

Vic-sur-Cère'i kanton

  1. Badailhac 15 017
  2. Carlat 15 028
  3. Cros-de-Ronesque 15 058
  4. Jou-sous-Monjou 15 081
  5. Pailherols 15 146
  6. Polminhac 15 154
  7. Raulhac 15 159
  8. Saint-Clément 15 180
  9. Saint-Étienne-de-Carlat 15 183
  10. Saint-Jacques-des-Blats 15 192
  11. Thiézac 15 236
  12. Vic-sur-Cère 15 258

Mauriac[muuda | muuda lähteteksti]

Champs-sur-Tarentaine-Marchali kanton

  1. Beaulieu 15 020
  2. Champs-sur-Tarentaine-Marchal 15 038
  3. Lanobre 15 092
  4. Trémouille 15 240

Mauriaci kanton

  1. Arches 15 010
  2. Auzers 15 015
  3. Chalvignac 15 036
  4. Drugeac 15 063
  5. Jaleyrac 15 079
  6. Mauriac 15 120
  7. Méallet 15 123
  8. Moussages 15 137
  9. Salins 15 220
  10. Sourniac 15 230
  11. Le Vigean 15 261

Pleaux' kanton

  1. Ally 15 003
  2. Barriac-les-Bosquets 15 018
  3. Brageac 15 024
  4. Chaussenac 15 046
  5. Escorailles 15 064
  6. Pleaux 15 153
  7. Sainte-Eulalie 15 186
  8. Saint-Martin-Cantalès 15 200

Riom-ès-Montagnes'i kanton

  1. Apchon 15 009
  2. Collandres 15 052
  3. Menet 15 124
  4. Riom-ès-Montagnes 15 162
  5. Saint-Étienne-de-Chomeil 15 185
  6. Saint-Hippolyte 15 190
  7. Trizac 15 243
  8. Valette 15 246

Saignes'i kanton

  1. Antignac 15 008
  2. Bassignac 15 019
  3. Champagnac 15 037
  4. Madic 15 111
  5. La Monselie 15 128
  6. Le Monteil 15 131
  7. Saignes 15 169
  8. Saint-Pierre 15 206
  9. Sauvat 15 223
  10. Vebret 15 250
  11. Veyrières 15 254
  12. Ydes 15 265

Salers'i kanton

  1. Anglards-de-Salers 15 006
  2. Le Falgoux 15 066
  3. Le Fau 15 067
  4. Fontanges 15 070
  5. Saint-Bonnet-de-Salers 15 174
  6. Saint-Chamant 15 176
  7. Saint-Martin-Valmeroux 15 202
  8. Saint-Paul-de-Salers 15 205
  9. Saint-Projet-de-Salers 15 208
  10. Saint-Vincent-de-Salers 15 218
  11. Salers 15 219
  12. Le Vaulmier 15 249

Saint-Flour[muuda | muuda lähteteksti]

Allanche'i kanton

  1. Allanche 15 001
  2. Charmensac 15 043
  3. Joursac 15 080
  4. Landeyrat 15 091
  5. Peyrusse 15 151
  6. Pradiers 15 155
  7. Sainte-Anastasie 15 171
  8. Saint-Saturnin 15 213
  9. Ségur-les-Villas 15 225
  10. Vernols 15 253
  11. Vèze 15 256

Chaudes-Aigues'i kanton

  1. Anterrieux 15 007
  2. Chaudes-Aigues 15 045
  3. Deux-Verges 15 060
  4. Espinasse 15 065
  5. Fridefont 15 073
  6. Jabrun 15 078
  7. Lieutadès 15 106
  8. Maurines 15 121
  9. Saint-Martial 15 199
  10. Saint-Rémy-de-Chaudes-Aigues 15 209
  11. Saint-Urcize 15 216
  12. La Trinitat 15 241

Condat' kanton

  1. Chanterelle 15 040
  2. Condat 15 054
  3. Lugarde 15 110
  4. Marcenat 15 114
  5. Marchastel 15 116
  6. Montboudif 15 129
  7. Montgreleix 15 132
  8. Saint-Amandin 15 170
  9. Saint-Bonnet-de-Condat 15 173

Massiaci kanton

  1. Auriac-l'Église 15 013
  2. Bonnac 15 022
  3. La Chapelle-Laurent 15 042
  4. Ferrières-Saint-Mary 15 069
  5. Laurie 15 098
  6. Leyvaux 15 105
  7. Massiac 15 119
  8. Molèdes 15 126
  9. Molompize 15 127
  10. Saint-Mary-le-Plain 15 203
  11. Saint-Poncy 15 207
  12. Valjouze 15 247

Murat' kanton

  1. Albepierre-Bredons 15 025
  2. Celles 15 031
  3. Chalinargues 15 035
  4. La Chapelle-d'Alagnon 15 041
  5. Chastel-sur-Murat 15 044
  6. Chavagnac 15 047
  7. Cheylade 15 049
  8. Le Claux 15 050
  9. Dienne 15 061
  10. Laveissenet 15 100
  11. Laveissière 15 101
  12. Lavigerie 15 102
  13. Murat 15 138
  14. Neussargues-Moissac 15 141
  15. Virargues 15 263

Pierrefort'i kanton

  1. Brezons 15 026
  2. Cézens 15 033
  3. Gourdièges 15 077
  4. Lacapelle-Barrès 15 086
  5. Malbo 15 112
  6. Narnhac 15 139
  7. Oradour 15 145
  8. Paulhenc 15 149
  9. Pierrefort 15 152
  10. Sainte-Marie 15 198
  11. Saint-Martin-sous-Vigouroux 15 201

Ruynes-en-Margeride'i kanton

  1. Celoux 15 032
  2. Chaliers 15 034
  3. Chazelles 15 048
  4. Clavières 15 051
  5. Faverolles 15 068
  6. Lorcières 15 107
  7. Loubaresse 15 108
  8. Rageade 15 158
  9. Ruynes-en-Margeride 15 168
  10. Saint-Just 15 195
  11. Saint-Marc 15 197
  12. Soulages 15 229
  13. Védrines-Saint-Loup 15 251

Saint-Flour-Lõuna kanton

  1. Alleuze 15 002
  2. Cussac 15 059
  3. Lavastrie 15 099
  4. Neuvéglise 15 142
  5. Paulhac 15 148
  6. Saint-Flour 15 187
  7. Sériers 15 227
  8. Tanavelle 15 232
  9. Les Ternes 15 235
  10. Ussel 15 244
  11. Valuéjols 15 248
  12. Villedieu 15 262

Saint-Flour-Põhja kanton

  1. Andelat 15 004
  2. Anglards-de-Saint-Flour 15 005
  3. Coltines 15 053
  4. Coren 15 055
  5. Lastic 15 097
  6. Mentières 15 125
  7. Montchamp 15 130
  8. Rézentières 15 161
  9. Roffiac 15 164
  10. Saint-Flour 15 187
  11. Saint-Georges 15 188
  12. Talizat 15 231
  13. Tiviers 15 237
  14. Vabres 15 245
  15. Vieillespesse 15 259