Côte-d'Ori departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Côte-d'Ori departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Beaune, Chenôve ja Dijon on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Beaune[muuda | muuda lähteteksti]

Arnay-le-Duc'i kanton

  1. Allerey 21 009
  2. Antigny-la-Ville 21 015
  3. Arnay-le-Duc 21 023
  4. Champignolles 21 140
  5. Clomot 21 181
  6. Culètre 21 216
  7. Cussy-le-Châtel 21 222
  8. Le Fête 21 264
  9. Foissy 21 274
  10. Jouey 21 325
  11. Lacanche 21 334
  12. Longecourt-lès-Culêtre 21 354
  13. Magnien 21 363
  14. Maligny 21 374
  15. Mimeure 21 414
  16. Musigny 21 447
  17. Saint-Pierre-en-Vaux 21 566
  18. Saint-Prix-lès-Arnay 21 567
  19. Viévy 21 683
  20. Voudenay 21 715

Beaune-Lõuna kanton

  1. Beaune 21 054
  2. Bligny-lès-Beaune 21 086
  3. Chevigny-en-Valière 21 170
  4. Chorey-les-Beaune 21 173
  5. Combertault 21 185
  6. Corcelles-les-Arts 21 190
  7. Ébaty 21 236
  8. Ladoix-Serrigny 21 606
  9. Levernois 21 347
  10. Marigny-lès-Reullée 21 387
  11. Merceuil 21 405
  12. Meursanges 21 411
  13. Montagny-lès-Beaune 21 423
  14. Ruffey-lès-Beaune 21 534
  15. Sainte-Marie-la-Blanche 21 558
  16. Tailly 21 616
  17. Vignoles 21 684

Beaune-Põhja kanton

  1. Aloxe-Corton 21 010
  2. Auxey-Duresses 21 037
  3. Beaune 21 054
  4. Bouilland 21 092
  5. Bouze-lès-Beaune 21 099
  6. Échevronne 21 241
  7. Mavilly-Mandelot 21 397
  8. Meloisey 21 401
  9. Meursault 21 412
  10. Monthelie 21 428
  11. Nantoux 21 450
  12. Pernand-Vergelesses 21 480
  13. Pommard 21 492
  14. Savigny-lès-Beaune 21 590
  15. Volnay 21 712

Bligny-sur-Ouche'i kanton

  1. Antheuil 21 014
  2. Aubaine 21 030
  3. Auxant 21 036
  4. Bessey-en-Chaume 21 065
  5. Bessey-la-Cour 21 066
  6. Bligny-sur-Ouche 21 087
  7. La Bussière-sur-Ouche 21 120
  8. Chaudenay-la-Ville 21 155
  9. Chaudenay-le-Château 21 156
  10. Colombier 21 184
  11. Crugey 21 214
  12. Cussy-la-Colonne 21 221
  13. Écutigny 21 243
  14. Lusigny-sur-Ouche 21 360
  15. Montceau-et-Écharnant 21 427
  16. Painblanc 21 476
  17. Saussey 21 588
  18. Thomirey 21 631
  19. Thorey-sur-Ouche 21 634
  20. Veilly 21 660
  21. Veuvey-sur-Ouche 21 673
  22. Vic-des-Prés 21 677

Liernais' kanton

  1. Bard-le-Régulier 21 046
  2. Blanot 21 083
  3. Brazey-en-Morvan 21 102
  4. Censerey 21 124
  5. Diancey 21 229
  6. Liernais 21 349
  7. Manlay 21 375
  8. Marcheseuil 21 379
  9. Ménessaire 21 403
  10. Saint-Martin-de-la-Mer 21 560
  11. Savilly 21 593
  12. Sussey 21 615
  13. Vianges 21 675
  14. Villiers-en-Morvan 21 703

Nolay' kanton

  1. Aubigny-la-Ronce 21 032
  2. Baubigny 21 050
  3. Chassagne-Montrachet 21 150
  4. Cormot-le-Grand 21 195
  5. Corpeau 21 196
  6. Ivry-en-Montagne 21 318
  7. Jours-en-Vaux 21 327
  8. Molinot 21 420
  9. Nolay 21 461
  10. Puligny-Montrachet 21 512
  11. La Rochepot 21 527
  12. Saint-Aubin 21 541
  13. Saint-Romain 21 569
  14. Santenay 21 582
  15. Santosse 21 583
  16. Thury 21 636
  17. Vauchignon 21 658

Nuits-Saint-Georgesi kanton

  1. Agencour 21t 001
  2. Arcenant 21 017
  3. Argilly 21 022
  4. Boncourt-le-Bois 21 088
  5. Chaux 21 162
  6. Comblanchien 21 186
  7. Corgoloin 21 194
  8. Flagey-Echézeaux 21 267
  9. Fussey 21 289
  10. Gerland 21 294
  11. Gilly-lès-Cîteaux 21 297
  12. Magny-lès-Villers 21 368
  13. Marey-lès-Fussey 21 384
  14. Meuilley 21 409
  15. Nuits-Saint-Georges 21 464
  16. Premeaux-Prissey 21 506
  17. Quincey 21 517
  18. Saint-Bernard 21 542
  19. Saint-Nicolas-lès-Cîteaux 21 564
  20. Villars-Fontaine 21 688
  21. Villebichot 21 691
  22. Villers-la-Faye 21 698
  23. Villy-le-Moutier 21 708
  24. Vosne-Romanée 21 714
  25. Vougeot 21 716

Pouilly-en-Auxois' kanton

  1. Arconcey 21 020
  2. Bellenot-sous-Pouilly 21 062
  3. Beurey-Bauguay 21 068
  4. Blancey 21 082
  5. Bouhey 21 091
  6. Chailly-sur-Armançon 21 128
  7. Châteauneuf 21 152
  8. Châtellenot 21 153
  9. Chazilly 21 164
  10. Civry-en-Montagne 21 176
  11. Commarin 21 187
  12. Créancey 21 210
  13. Éguilly 21 244
  14. Essey 21 251
  15. Maconge 21 362
  16. Marcilly-Ogny 21 382
  17. Martrois 21 392
  18. Meilly-sur-Rouvres 21 399
  19. Mont-Saint-Jean 21 441
  20. Pouilly-en-Auxois 21 501
  21. Rouvres-sous-Meilly 21 533
  22. Sainte-Sabine 21 570
  23. Semarey 21 600
  24. Thoisy-le-Désert 21 630
  25. Vandenesse-en-Auxois 21 652

Saint-Jean-de-Losne'i kanton

  1. Aubigny-en-Plaine 21 031
  2. Brazey-en-Plaine 21 103
  3. Charrey-sur-Saône 21 148
  4. Échenon 21 239
  5. Esbarres 21 249
  6. Franxault 21 285
  7. Laperrière-sur-Saône 21 342
  8. Losne 21 356
  9. Magny-lès-Aubigny 21 366
  10. Montagny-lès-Seurre 21 424
  11. Montot 21 440
  12. Saint-Jean-de-Losne 21 554
  13. Saint-Seine-en-Bâche 21 572
  14. Saint-Symphorien-sur-Saône 21 575
  15. Saint-Usage 21 577
  16. Samerey 21 581
  17. Trouhans 21 645

Seurre'i kanton

  1. Auvillars-sur-Saône 21 035
  2. Bagnot 21 042
  3. Bonnencontre 21 089
  4. Bousselange 21 095
  5. Broin 21 112
  6. Chamblanc 21 131
  7. Chivres 21 172
  8. Corberon 21 189
  9. Corgengoux 21 193
  10. Glanon 21 301
  11. Grosbois-lès-Tichey 21 311
  12. Jallanges 21 322
  13. Labergement-lès-Seurre 21 332
  14. Labruyère 21 333
  15. Lanthes 21 340
  16. Lechâtele 21t 344
  17. Montmain 21 436
  18. Pagny-la-Ville 21 474
  19. Pagny-le-Château 21 475
  20. Pouilly-sur-Saône 21 502
  21. Seurre 21 607
  22. Tichey 21 637
  23. Trugny 21 647

Dijon[muuda | muuda lähteteksti]

Auxonne'i kanton

  1. Athée 21 028
  2. Auxonne 21 038
  3. Billey 21 074
  4. Champdôtre 21 138
  5. Flagey-lès-Auxonne 21 268
  6. Flammerans 21 269
  7. Labergement-lès-Auxonne 21 331
  8. Magny-Montarlot 21 367
  9. Les Maillys 21 371
  10. Poncey-lès-Athée 21 493
  11. Pont 21 495
  12. Soirans 21 609
  13. Tillenay 21 639
  14. Tréclun 21 643
  15. Villers-les-Pots 21 699
  16. Villers-Rotin 21 701

Chenôve'i kanton

  1. Chenôve 21 166
  2. Longvic 21 355
  3. Marsannay-la-Côte 21 390
  4. Neuilly-lès-Dijon 21 452
  5. Ouges 21 473
  6. Perrigny-lès-Dijon 21 481

Dijon 1. kanton

  1. Bretigny 21 107
  2. Brognon 21 111
  3. Clénay 21 179
  4. Dijon 21 231
  5. Orgeux 21 469
  6. Ruffey-lès-Echirey 21 535
  7. Saint-Apollinaire 21 540
  8. Saint-Julien 21 555
  9. Varois-et-Chaignot 21 657

Dijon 2. kanton

  1. Arc-sur-Tille 21 021
  2. Bressey-sur-Tille 21 105
  3. Chevigny-Saint-Sauveur 21 171
  4. Couternon 21 209
  5. Crimolois 21 213
  6. Dijon 21 231
  7. Quetigny 21 515
  8. Remilly-sur-Tille 21 521
  9. Sennecey-lès-Dijon 21 605

Dijon 3. kanton

  1. Dijon 21 231

Dijon 4. kanton

  1. Chenôve 21 166
  2. Dijon 21 231

Dijon 5. kanton

  1. Corcelles-les-Monts 21 192
  2. Dijon 21 231
  3. Flavignerot 21 270
  4. Fleurey-sur-Ouche 21 273
  5. Lantenay 21 339
  6. Pasques 21 478
  7. Prenois 21 508
  8. Velars-sur-Ouche 21 661

Dijon 6. kanton

  1. Dijon 21 231

Dijon 7. kanton

  1. Dijon 21 231

Dijon 8. kanton

  1. Dijon 21 231

Fontaine-Française'i kanton

  1. Bourberain 21 094
  2. Chaume-et-Courchamp 21 158
  3. Dampierre-et-Flée 21 225
  4. Fontaine-Française 21 277
  5. Fontenelle 21 281
  6. Licey-sur-Vingeanne 21 348
  7. Montigny-Mornay-Villeneuve-sur-Vingeanne 21 433
  8. Orain 21 468
  9. Pouilly-sur-Vingeanne 21 503
  10. Saint-Maurice-sur-Vingeanne 21 562
  11. Saint-Seine-sur-Vingeanne 21 574

Fontaine-lès-Dijoni kanton

  1. Ahuy 21 003
  2. Asnières-lès-Dijon 21 027
  3. Bellefond 21 059
  4. Daix 21 223
  5. Darois 21 227
  6. Étaules 21 255
  7. Fontaine-lès-Dijon 21 278
  8. Hauteville-lès-Dijon 21 315
  9. Messigny-et-Vantoux 21 408
  10. Norges-la-Ville 21 462
  11. Plombières-lès-Dijon 21 485
  12. Savigny-le-Sec 21 591
  13. Talant 21 617

Genlis' kanton

  1. Aiserey 21 005
  2. Beire-le-Fort 21 057
  3. Bessey-lès-Cîteaux 21 067
  4. Bretenière 21 106
  5. Cessey-sur-Tille 21 126
  6. Chambeire 21 130
  7. Collonges-lès-Premières 21 183
  8. Échigey 21 242
  9. Fauverney 21 261
  10. Genlis 21 292
  11. Izeure 21 319
  12. Izier 21 320
  13. Labergement-Foigney 21 330
  14. Longchamp 21 351
  15. Longeault 21 352
  16. Longecourt-en-Plaine 21 353
  17. Magny-sur-Tille 21 370
  18. Marliens 21 388
  19. Pluvault 21 486
  20. Pluvet 21 487
  21. Premières 21 507
  22. Rouvres-en-Plaine 21 532
  23. Tart-l'Abbaye 21 621
  24. Tart-le-Bas 21 622
  25. Tart-le-Haut 21 623
  26. Thorey-en-Plaine 21 632
  27. Varanges 21 656

Gevrey-Chambertin' kanton

  1. Barges 21 048
  2. Bévy 21 070
  3. Brochon 21 110
  4. Broindon 21 113
  5. Chambœuf 21 132
  6. Chambolle-Musigny 21 133
  7. Chevannes 21 169
  8. Clémencey 21 178
  9. Collonges-lès-Bévy 21 182
  10. Corcelles-lès-Cîteaux 21 191
  11. Couchey 21 200
  12. Curley 21 217
  13. Curtil-Vergy 21 219
  14. Détain-et-Bruant 21 228
  15. Épernay-sous-Gevrey 21 246
  16. L'Étang-Vergy 21 254
  17. Fénay 21 263
  18. Fixin 21 265
  19. Gevrey-Chambertin 21 295
  20. Messanges 21 407
  21. Morey-Saint-Denis 21 442
  22. Noiron-sous-Gevrey 21 458
  23. Quemigny-Poisot 21 513
  24. Reulle-Vergy 21 523
  25. Saint-Philibert 21 565
  26. Saulon-la-Chapelle 21 585
  27. Saulon-la-Rue 21 586
  28. Savouges 21 596
  29. Segrois 21 597
  30. Semezanges 21 601
  31. Ternant 21 625
  32. Urcy 21 650

Grancey-le-Château-Neuvelle'i kanton

  1. Avot 21 041
  2. Barjon 21 049
  3. Busserotte-et-Montenaille 21 118
  4. Bussières 21 119
  5. Courlon 21 207
  6. Cussey-les-Forges 21 220
  7. Fraignot-et-Vesvrotte 21 283
  8. Grancey-le-Château-Neuvelle 21 304
  9. Le Meix 21 400
  10. Salives 21 579

Is-sur-Tille'i kanton

  1. Avelanges 21 039
  2. Chaignay 21 127
  3. Courtivron 21 208
  4. Crécey-sur-Tille 21 211
  5. Diénay 21 230
  6. Échevannes 21 240
  7. Épagny 21 245
  8. Flacey 21 266
  9. Gemeaux 21 290
  10. Is-sur-Tille 21 317
  11. Lux 21 361
  12. Marcilly-sur-Tille 21 383
  13. Marey-sur-Tille 21 385
  14. Marsannay-le-Bois 21 391
  15. Moloy 21 421
  16. Pichanges 21 483
  17. Poiseul-lès-Saulx 21 491
  18. Saulx-le-Duc 21 587
  19. Spoy 21 614
  20. Tarsul 21 620
  21. Til-Châtel 21 638
  22. Vernot 21 666
  23. Villecomte 21 692
  24. Villey-sur-Tille 21 702

Mirebeau-sur-Bèze'i kanton

  1. Arceau 21 016
  2. Beaumont-sur-Vingeanne 21 053
  3. Beire-le-Châtel 21 056
  4. Belleneuve 21 060
  5. Bèze 21 071
  6. Bézouotte 21 072
  7. Blagny-sur-Vingeanne 21 079
  8. Champagne-sur-Vingeanne 21 135
  9. Charmes 21 146
  10. Cheuge 21 167
  11. Cuiserey 21 215
  12. Jancigny 21 323
  13. Magny-Saint-Médard 21 369
  14. Mirebeau-sur-Bèze 21 416
  15. Noiron-sur-Bèze 21 459
  16. Oisilly 21 467
  17. Renève 21 522
  18. Savolles 21 595
  19. Tanay 21 619
  20. Trochères 21 644
  21. Viévigne 21 682

Pontailler-sur-Saône'i kanton

  1. Binges 21 076
  2. Cirey-lès-Pontailler 21 175
  3. Cléry 21 180
  4. Drambon 21 233
  5. Étevaux 21 256
  6. Heuilley-sur-Saône 21 316
  7. Lamarche-sur-Saône 21 337
  8. Marandeuil 21 376
  9. Maxilly-sur-Saône 21 398
  10. Montmançon 21 437
  11. Perrigny-sur-l'Ognon 21 482
  12. Pontailler-sur-Saône 21 496
  13. Saint-Léger-Triey 21 556
  14. Saint-Sauveur 21 571
  15. Soissons-sur-Nacey 21 610
  16. Talmay 21 618
  17. Tellecey 21 624
  18. Vielverge 21 680
  19. Vonges 21 713

Saint-Seine-l'Abbaye' kanton

  1. Bligny-le-Sec 21 085
  2. Champagny 21 136
  3. Chanceaux 21 142
  4. Curtil-Saint-Seine 21 218
  5. Francheville 21 284
  6. Frénois 21 286
  7. Lamargelle 21 338
  8. Léry 21 345
  9. Panges 21 477
  10. Pellerey 21 479
  11. Poiseul-la-Grange 21 489
  12. Poncey-sur-l'Ignon 21 494
  13. Saint-Martin-du-Mont 21 561
  14. Saint-Seine-l'Abbaye 21 573
  15. Saussy 21 589
  16. Trouhaut 21 646
  17. Turcey 21 648
  18. Val-Suzon 21 651
  19. Vaux-Saules 21 659
  20. Villotte-Saint-Seine 21 705

Selongey' kanton

  1. Boussenois 21 096
  2. Chazeuil 21 163
  3. Foncegrive 21 275
  4. Orville 21 472
  5. Sacquenay 21 536
  6. Selongey 21 599
  7. Vernois-lès-Vesvres 21 665
  8. Véronnes 21 667

Sombernoni kanton

  1. Agey 21 002
  2. Ancey 21 013
  3. Arcey 21 018
  4. Aubigny-lès-Sombernon 21 033
  5. Barbirey-sur-Ouche 21 045
  6. Baulme-la-Roche 21 051
  7. Blaisy-Bas 21 080
  8. Blaisy-Haut 21 081
  9. Bussy-la-Pesle 21 121
  10. Drée 21 234
  11. Échannay 21 238
  12. Gergueil 21 293
  13. Gissey-sur-Ouche 21 300
  14. Grenant-lès-Sombernon 21 306
  15. Grosbois-en-Montagne 21 310
  16. Mâlain 21 373
  17. Mesmont 21 406
  18. Montoillot 21 439
  19. Prâlon 21 504
  20. Remilly-en-Montagne 21 520
  21. Saint-Anthot 21 539
  22. Sainte-Marie-sur-Ouche 21 559
  23. Saint-Jean-de-Bœuf 21 553
  24. Saint-Victor-sur-Ouche 21 578
  25. Savigny-sous-Mâlain 21 592
  26. Sombernon 21 611
  27. Verrey-sous-Drée 21 669
  28. Vieilmoulin 21 679

Montbard[muuda | muuda lähteteksti]

Aignay-le-Duc'i kanton

  1. Aignay-le-Duc 21 004
  2. Beaulieu 21 052
  3. Beaunotte 21 055
  4. Bellenod-sur-Seine 21 061
  5. Busseaut 21 117
  6. Duesme 21 235
  7. Échalot 21 237
  8. Étalante 21 253
  9. Mauvilly 21 396
  10. Meulson 21 410
  11. Minot 21 415
  12. Moitron 21 418
  13. Origny 21 470
  14. Quemigny-sur-Seine 21 514
  15. Rochefort-sur-Brévon 21 526
  16. Saint-Germain-le-Rocheux 21 549

Baigneux-les-Juifs'i kanton

  1. Ampilly-les-Bordes 21 011
  2. Baigneux-les-Juifs 21 043
  3. Billy-lès-Chanceaux 21 075
  4. Chaume-lès-Baigneux 21 160
  5. Étormay 21 257
  6. Fontaines-en-Duesmois 21 276
  7. Jours-lès-Baigneux 21 326
  8. Magny-Lambert 21 364
  9. Oigny 21 466
  10. Orret 21 471
  11. Poiseul-la-Ville-et-Laperrière 21 490
  12. Saint-Marc-sur-Seine 21 557
  13. Semond 21 602
  14. Villaines-en-Duesmois 21 685
  15. La Villeneuve-les-Convers 21 695

Châtillon-sur-Seine'i kanton

  1. Aisey-sur-Seine 21 006
  2. Ampilly-le-Sec 21 012
  3. Brémur-et-Vaurois 21 104
  4. Buncey 21 115
  5. Chamesson 21 134
  6. Charrey-sur-Seine 21 149
  7. Châtillon-sur-Seine 21 154
  8. Chaumont-le-Bois 21 161
  9. Chemin-d'Aisey 21 165
  10. Coulmier-le-Sec 21 201
  11. Étrochey 21 258
  12. Gomméville 21 302
  13. Maisey-le-Duc 21 372
  14. Massingy 21 393
  15. Montliot-et-Courcelles 21 435
  16. Mosson 21 444
  17. Nod-sur-Seine 21 455
  18. Noiron-sur-Seine 21 460
  19. Obtrée 21 465
  20. Pothières 21 499
  21. Prusly-sur-Ource 21 510
  22. Sainte-Colombe-sur-Seine 21 545
  23. Vannaire 21 653
  24. Vanvey 21 655
  25. Villers-Patras 21 700
  26. Villiers-le-Duc 21 704
  27. Villotte-sur-Ource 21 706
  28. Vix 21 711

Laignes'i kanton

  1. Balo 21t 044
  2. Bissey-la-Pierre 21 078
  3. Bouix 21 093
  4. Cérilly 21 125
  5. Channay 21 143
  6. Étais 21 252
  7. Fontaines-les-Sèches 21 279
  8. Griselles 21 309
  9. Laignes 21 336
  10. Larrey 21 343
  11. Marcenay 21 378
  12. Molesme 21 419
  13. Nesle-et-Massoult 21 451
  14. Nicey 21 454
  15. Planay 21 484
  16. Poinçon-lès-Larrey 21 488
  17. Puits 21 511
  18. Savoisy 21 594
  19. Verdonnet 21 664
  20. Vertault 21 671
  21. Villedieu 21 693

Montbardi kanton

  1. Arrans 21 025
  2. Asnières-en-Montagne 21 026
  3. Athie 21 029
  4. Benoisey 21 064
  5. Buffon 21 114
  6. Champ-d'Oiseau 21 137
  7. Courcelles-lès-Montbard 21 204
  8. Crépand 21 212
  9. Éringes 21 248
  10. Fain-lès-Montbard 21 259
  11. Fain-lès-Moutiers 21 260
  12. Fresnes 21 287
  13. Lucenay-le-Duc 21 358
  14. Marmagne 21 389
  15. Montbard 21 425
  16. Montigny-Montfort 21 429
  17. Moutiers-Saint-Jean 21 446
  18. Nogent-lès-Montbard 21 456
  19. Quincerot 21 516
  20. Quincy-le-Vicomte 21 518
  21. Rougemont 21 530
  22. Saint-Germain-lès-Senailly 21 550
  23. Saint-Rémy 21 568
  24. Seigny 21 598
  25. Senailly 21 604
  26. Touillon 21 641
  27. Villaines-les-Prévôtes 21 686
  28. Viserny 21 709

Montigny-sur-Aube'i kanton

  1. Autricourt 21 034
  2. Belan-sur-Ource 21 058
  3. Bissey-la-Côte 21 077
  4. Boudreville 21 090
  5. Brion-sur-Ource 21 109
  6. La Chaume 21 159
  7. Courban 21 202
  8. Gevrolles 21 296
  9. Les Goulles 21 303
  10. Grancey-sur-Ource 21 305
  11. Lignerolles 21 350
  12. Louesme 21 357
  13. Montigny-sur-Aube 21 432
  14. Riel-les-Eaux 21 524
  15. Thoires 21 628
  16. Veuxhaulles-sur-Aube 21 674

Précy-sous-Thili kanton

  1. Aisy-sous-Thil 21 007
  2. Bierre-lès-Semur 21 073
  3. Braux 21 101
  4. Brianny 21 108
  5. Clamerey 21 177
  6. Dompierre-en-Morvan 21 232
  7. Fontangy 21 280
  8. Lacour-d'Arcenay 21 335
  9. Marcigny-sous-Thil 21 380
  10. Missery 21 417
  11. Montigny-Saint-Barthélemy 21 430
  12. Nan-sous-Thil 21 449
  13. Noidan 21 457
  14. Normier 21 463
  15. Précy-sous-Thil 21 505
  16. Roilly 21 529
  17. Thoste 21 635
  18. Vic-sous-Thil 21 678

Recey-sur-Ource'i kanton

  1. Beneuvre 21 063
  2. Bure-les-Templiers 21 116
  3. Buxerolles 21 123
  4. Chambain 21 129
  5. Chaugey 21 157
  6. Essarois 21 250
  7. Faverolles-lès-Lucey 21 262
  8. Gurgy-la-Ville 21 312
  9. Gurgy-le-Château 21 313
  10. Leuglay 21 346
  11. Lucey 21 359
  12. Menesble 21 402
  13. Montmoyen 21 438
  14. Recey-sur-Ource 21 519
  15. Saint-Broing-les-Moines 21 543
  16. Terrefondrée 21 626
  17. Voulaines-les-Templiers 21 717

Saulieu' kanton

  1. Champeau-en-Morvan 21 139
  2. Juillenay 21 328
  3. Molphey 21 422
  4. Montlay-en-Auxois 21 434
  5. La Motte-Ternant 21 445
  6. La Roche-en-Brenil 21 525
  7. Rouvray 21 531
  8. Saint-Andeux 21 538
  9. Saint-Didier 21 546
  10. Saint-Germain-de-Modéon 21 548
  11. Saulieu 21 584
  12. Sincey-lès-Rouvray 21 608
  13. Thoisy-la-Berchère 21 629
  14. Villargoix 21 687

Semur-en-Auxois' kanton

  1. Bard-lès-Époisses 21 047
  2. Charigny 21 145
  3. Chassey 21 151
  4. Corrombles 21 198
  5. Corsaint 21 199
  6. Courcelles-Frémoy 21 203
  7. Courcelles-lès-Semur 21 205
  8. Époisses 21 247
  9. Flée 21 272
  10. Forléans 21 282
  11. Genay 21 291
  12. Jeux-lès-Bard 21 324
  13. Juilly 21 329
  14. Lantilly 21 341
  15. Magny-la-Ville 21 365
  16. Massingy-lès-Semur 21 394
  17. Millery 21 413
  18. Montberthault 21 426
  19. Montigny-sur-Armançon 21 431
  20. Pont-et-Massène 21 497
  21. Saint-Euphrône 21 547
  22. Semur-en-Auxois 21 603
  23. Souhey 21 612
  24. Torcy-et-Pouligny 21 640
  25. Toutry 21 642
  26. Vic-de-Chassenay 21 676
  27. Vieux-Château 21 681
  28. Villars-et-Villenotte 21 689
  29. Villeneuve-sous-Charigny 21 696

Venarey-les-Laumes'i kanton

  1. Alise-Sainte-Reine 21 008
  2. Boux-sous-Salmaise 21 098
  3. Bussy-le-Grand 21 122
  4. Charencey 21 144
  5. Corpoyer-la-Chapelle 21 197
  6. Darcey 21 226
  7. Flavigny-sur-Ozerain 21 271
  8. Frôlois 21 288
  9. Gissey-sous-Flavigny 21 299
  10. Grésigny-Sainte-Reine 21 307
  11. Grignon 21 308
  12. Hauteroche 21 314
  13. Jailly-les-Moulins 21 321
  14. Marigny-le-Cahouët 21 386
  15. Ménétreux-le-Pitois 21 404
  16. Mussy-la-Fosse 21 448
  17. Pouillenay 21 500
  18. La Roche-Vanneau 21 528
  19. Salmaise 21 580
  20. Source-Seine 21 084
  21. Thenissey 21 627
  22. Venarey-les-Laumes 21 663
  23. Verrey-sous-Salmaise 21 670

Vitteaux' kanton

  1. Arnay-sous-Vitteaux 21 024
  2. Avosnes 21 040
  3. Beurizot 21 069
  4. Boussey 21 097
  5. Brain 21 100
  6. Champrenault 21 141
  7. Charny 21 147
  8. Chevannay 21 168
  9. Dampierre-en-Montagne 21 224
  10. Gissey-le-Vieil 21 298
  11. Marcellois 21 377
  12. Marcilly-et-Dracy 21 381
  13. Massingy-lès-Vitteaux 21 395
  14. Posanges 21 498
  15. Saffres 21 537
  16. Sainte-Colombe 21 544
  17. Saint-Hélier 21 552
  18. Saint-Mesmin 21 563
  19. Saint-Thibault 21 576
  20. Soussey-sur-Brionne 21 613
  21. Thorey-sous-Charny 21 633
  22. Uncey-le-Franc 21 649
  23. Velogny 21 662
  24. Vesvres 21 672
  25. Villeberny 21 690
  26. Villeferry 21 694
  27. Villy-en-Auxois 21 707
  28. Vitteaux 21 710