Aude'i departemangu haldusüksuste loend

Allikas: Vikipeedia

Aude'i departemangu haldusüksuste loend toob ära kõik departemangu haldusüksused (alldepartemangud, kantonid ja vallad). Lisaks on toodud ka INSEE kood. Vallad Carcassonne, Castelnaudary ja Narbonne on jagatud mitme kantoni vahel. Igasse kantonisse mille vahel on vald jagatud kuulub ka kindel territoriaalne osa vallast.

Carcassonne[muuda | muuda lähteteksti]

Alzonne'i kanton

  1. Alzonne 11 009
  2. Aragon 11 011
  3. Caux-et-Sauzens 11 084
  4. Montolieu 11 253
  5. Moussoulens 11 259
  6. Pezens 11 288
  7. Raissac-sur-Lampy 11 308
  8. Sainte-Eulalie 11 340
  9. Saint-Martin-le-Vieil 11 357
  10. Ventenac-Cabardès 11 404
  11. Villesèquelande 11 437

Belpech'i kanton

  1. Belpech 11 033
  2. Cahuzac 11 057
  3. Lafage 11 184
  4. Mayreville 11 226
  5. Molandier 11 236
  6. Pécharic-et-le-Py 11 277
  7. Pech-Luna 11 278
  8. Peyrefitte-sur-l'Hers 11 283
  9. Plaigne 11 290
  10. Saint-Amans 11 331
  11. Saint-Sernin 11 365
  12. Villautou 11 419

Capendu kanton

  1. Badens 11 023
  2. Barbaira 11 027
  3. Blomac 11 042
  4. Bouilhonnac 11 043
  5. Capendu 11 068
  6. Comigne 11 095
  7. Douzens 11 122
  8. Floure 11 146
  9. Fontiès-d'Aude 11 151
  10. Marseillette 11 220
  11. Montirat 11 248
  12. Monze 11 257
  13. Moux 11 261
  14. Roquecourbe-Minervois 11 318
  15. Rustiques 11 330
  16. Saint-Couat-d'Aude 11 337
  17. Trèbes 11 397
  18. Villedubert 11 422

Carcassonne 1. kanton kanton

  1. Berriac 11 037
  2. Carcassonne 11 069
  3. Cavanac 11 085
  4. Cazilhac 11 088
  5. Couffoulens 11 102
  6. Leuc 11 201
  7. Mas-des-Cours 11 223
  8. Palaja 11 272

Carcassonne 2. lõuna kanton kanton

  1. Carcassonne 11 069

Carcassonne 2. põhja kanton kanton

  1. Carcassonne 11 069
  2. Pennautier 11 279

Carcassonne 3. kanton kanton

  1. Carcassonne 11 069

Castelnaudary-Lõuna kanton

  1. Castelnaudary 11 076
  2. Fendeille 11 138
  3. Labastide-d'Anjou 11 178
  4. Lasbordes 11 192
  5. Laurabuc 11 195
  6. Mas-Saintes-Puelles 11 225
  7. Mireval-Lauragais 11 234
  8. Montferrand 11 243
  9. Pexiora 11 281
  10. Ricaud 11 313
  11. Saint-Martin-Lalande 11 356
  12. Villeneuve-la-Comptal 11 430
  13. Villepinte 11 434

Castelnaudary-Põhja kanton

  1. Airoux 11 002
  2. Les Brunels 11 054
  3. Carlipa 11 070
  4. Les Cassés 11 074
  5. Castelnaudary 11 076
  6. Cenne-Monestiés 11 089
  7. Issel 11 175
  8. Labécède-Lauragais 11 181
  9. Montmaur 11 252
  10. Peyrens 11 284
  11. La Pomarède 11 292
  12. Puginier 11 300
  13. Saint-Papoul 11 361
  14. Saint-Paulet 11 362
  15. Souilhanels 11 382
  16. Souilhe 11 383
  17. Soupex 11 385
  18. Tréville 11 399
  19. Verdun-en-Lauragais 11 407
  20. Villemagne 11 428
  21. Villespy 11 439

Conques-sur-Orbieli kanton

  1. Bagnoles 11 025
  2. Conques-sur-Orbiel 11 099
  3. Limousis 11 205
  4. Malves-en-Minervois 11 215
  5. Sallèles-Cabardès 11 368
  6. Villalier 11 410
  7. Villarzel-Cabardès 11 416
  8. Villegailhenc 11 425
  9. Villegly 11 426
  10. Villemoustaussou 11 429

Fanjeaux' kanton

  1. Bram 11 049
  2. La Cassaigne 11 072
  3. Cazalrenoux 11 087
  4. Fanjeaux 11 136
  5. Fonters-du-Razès 11 149
  6. La Force 11 153
  7. Gaja-la-Selve 11 159
  8. Generville 11 162
  9. Laurac 11 196
  10. Orsans 11 268
  11. Plavilla 11 291
  12. Ribouisse 11 312
  13. Saint-Gaudéric 11 343
  14. Saint-Julien-de-Briola 11 348
  15. Villasavary 11 418
  16. Villesiscle 11 438

Lagrasse'i kanton

  1. Arquettes-en-Val 11 016
  2. Caunettes-en-Val 11 083
  3. Fajac-en-Val 11 133
  4. Labastide-en-Val 11 179
  5. Lagrasse 11 185
  6. Mayronnes 11 227
  7. Montlaur 11 251
  8. Pradelles-en-Val 11 298
  9. Ribaute 11 311
  10. Rieux-en-Val 11 314
  11. Saint-Martin-des-Puits 11 354
  12. Saint-Pierre-des-Champs 11 363
  13. Serviès-en-Val 11 378
  14. Talairan 11 386
  15. Taurize 11 387
  16. Tournissan 11 392
  17. Villar-en-Val 11 414
  18. Villetritouls 11 440

Mas-Cabardèsi kanton

  1. Caudebronde 11 079
  2. Fournes-Cabardès 11 154
  3. Les Ilhes 11 174
  4. Labastide-Esparbairenque 11 180
  5. Lastours 11 194
  6. Les Martys 11 221
  7. Mas-Cabardès 11 222
  8. Miraval-Cabardes 11 232
  9. Pradelles-Cabardès 11 297
  10. Roquefère 11 319
  11. Salsigne 11 372
  12. La Tourette-Cabardès 11 391
  13. Trassanel 11 395
  14. Villanière 11 411
  15. Villardonnel 11 413

Montréali kanton

  1. Alairac 11 005
  2. Arzens 11 018
  3. Lavalette 11 199
  4. Montclar 11 242
  5. Montréal 11 254
  6. Preixan 11 299
  7. Rouffiac-d'Aude 11 325
  8. Roullens 11 327
  9. Villeneuve-lès-Montréal 11 432

Mouthoumet' kanton

  1. Albières 11 007
  2. Auriac 11 020
  3. Bouisse 11 044
  4. Davejean 11 117
  5. Dernacueillette 11 118
  6. Félines-Termenès 11 137
  7. Lairière 11 186
  8. Lanet 11 187
  9. Laroque-de-Fa 11 191
  10. Massac 11 224
  11. Montjoi 11 250
  12. Mouthoumet 11 260
  13. Palairac 11 271
  14. Salza 11 374
  15. Soulatgé 11 384
  16. Termes 11 388
  17. Vignevieille 11 409
  18. Villerouge-Termenès 11 435

Peyriac-Minervois' kanton

  1. AIgues-Vives 11 001
  2. Azille 11 022
  3. Cabrespine 11 056
  4. Castans 11 075
  5. Caunes-Minervois 11 081
  6. Citou 11 092
  7. Laure-Minervois 11 198
  8. Lespinassière 11 200
  9. Pépieux 11 280
  10. Peyriac-Minervois 11 286
  11. Puichéric 11 301
  12. La Redorte 11 190
  13. Rieux-Minervois 11 315
  14. Saint-Frichoux 11 342
  15. Trausse 11 396
  16. Villeneuve-Minervois 11 433

Saissac'i kanton

  1. Brousses-et-Villaret 11 052
  2. Cuxac-Cabardès 11 115
  3. Fontiers-Cabardès 11 150
  4. Fraisse-Cabardès 11 156
  5. Lacombe 11 182
  6. Laprade 11 189
  7. Saint-Denis 11 339
  8. Saissac 11 367

Salles-sur-l'Hersi kanton

  1. Baraigne 11 026
  2. Belflou 11 030
  3. Cumiès 11 114
  4. Fajac-la-Relenque 11 134
  5. Gourvieille 11 166
  6. La Louvière-Lauragais 11 208
  7. Marquein 11 218
  8. Mézerville 11 231
  9. Molleville 11 238
  10. Montauriol 11 239
  11. Payra-sur-l'Hers 11 275
  12. Sainte-Camelle 11 334
  13. Saint-Michel-de-Lanès 11 359
  14. Salles-sur-l'Hers 11 371

Limoux[muuda | muuda lähteteksti]

Alaigne'i kanton

  1. Alaigne 11 004
  2. Bellegarde-du-Razès 11 032
  3. Belvèze-du-Razès 11 034
  4. Brézilhac 11 051
  5. Brugairolles 11 053
  6. Cailhau 11 058
  7. Cailhavel 11 059
  8. Cambieure 11 061
  9. La Courtète 11 108
  10. Donazac 11 121
  11. Escueillens-et-Saint-Just-de-Bélengard 11 128
  12. Fenouillet-du-Razès 11 139
  13. Ferran 11 141
  14. Gramazie 11 167
  15. Hounoux 11 173
  16. Lasserre-de-Prouille 11 193
  17. Lauraguel 11 197
  18. Lignairolles 11 204
  19. Malviès 11 216
  20. Mazerolles-du-Razès 11 228
  21. Montgradail 11 246
  22. Monthaut 11 247
  23. Pomy 11 294
  24. Routier 11 328
  25. Seignalens 11 375
  26. Villarzel-du-Razès 11 417

Axati kanton

  1. Artigues 11 017
  2. Axat 11 021
  3. Bessède-de-Sault 11 038
  4. Le Bousquet 11 047
  5. Cailla 11 060
  6. Le Clat 11 093
  7. Counozouls 11 104
  8. Escouloubre 11 127
  9. Gincla 11 163
  10. Montfort-sur-Boulzane 11 244
  11. Puilaurens 11 302
  12. Roquefort-de-Sault 11 321
  13. Sainte-Colombe-sur-Guette 11 335
  14. Salvezines 11 373

Belcaire'i kanton

  1. Aunat 11 019
  2. Belcaire 11 028
  3. Belfort-sur-Rebenty 11 031
  4. Belvis 11 036
  5. Campagna-de-Sault 11 062
  6. Camurac 11 066
  7. Comus 11 096
  8. Espezel 11 130
  9. La Fajolle 11 135
  10. Fontanès-de-Sault 11 147
  11. Galinagues 11 160
  12. Joucou 11 177
  13. Mazuby 11 229
  14. Mérial 11 230
  15. Niort-de-Sault 11 265
  16. Rodome 11 317
  17. Roquefeuil 11 320

Chalabre'i kanton

  1. Caudeval 11 080
  2. Chalabre 11 091
  3. Corbières 11 100
  4. Courtauly 11 107
  5. Gueytes-et-Labastide 11 171
  6. Montjardin 11 249
  7. Peyrefitte-du-Razès 11 282
  8. Puivert 11 303
  9. Rivel 11 316
  10. Saint-Benoît 11 333
  11. Sainte-Colombe-sur-l'Hers 11 336
  12. Saint-Jean-de-Paracol 11 346
  13. Sonnac-sur-l'Hers 11 380
  14. Tréziers 11 400
  15. Villefort 11 424

Couiza kanton

  1. Antugnac 11 010
  2. Arques 11 015
  3. Bugarach 11 055
  4. Camps-sur-l'Agly 11 065
  5. Cassaignes 11 073
  6. Conilhac-de-la-Montagne 11 097
  7. Couiza 11 103
  8. Coustaussa 11 109
  9. Cubières-sur-Cinoble 11 112
  10. Fourtou 11 155
  11. Luc-sur-Aude 11 209
  12. Missègre 11 235
  13. Montazels 11 240
  14. Peyrolles 11 287
  15. Rennes-le-Château 11 309
  16. Rennes-les-Bains 11 310
  17. Roquetaillade 11 323
  18. La Serpent 11 376
  19. Serres 11 377
  20. Sougraigne 11 381
  21. Terroles 11 389
  22. Valmigère 11 402

Limoux' kanton

  1. Ajac 11 003
  2. Alet-les-Bains 11 008
  3. La Bezole 11 039
  4. Bouriège 11 045
  5. Bourigeole 11 046
  6. Castelreng 11 078
  7. Cépie 11 090
  8. Cournanel 11 105
  9. La Digne-d'Amont 11 119
  10. La Digne-d'Aval 11 120
  11. Festes-et-Saint-André 11 142
  12. Gaja-et-Villedieu 11 158
  13. Limoux 11 206
  14. Loupia 11 207
  15. Magrie 11 211
  16. Malras 11 214
  17. Pauligne 11 274
  18. Pieusse 11 289
  19. Saint-Couat-du-Razès 11 338
  20. Saint-Martin-de-Villereglan 11 355
  21. Tourreilles 11 394
  22. Véraza 11 406
  23. Villelongue-d'Aude 11 427

Quillani kanton

  1. Belvianes-et-Cavirac 11 035
  2. Brenac 11 050
  3. Campagne-sur-Aude 11 063
  4. Coudons 11 101
  5. Espéraza 11 129
  6. Fa 11 131
  7. Ginoles 11 165
  8. Granès 11 168
  9. Marsa 11 219
  10. Nébias 11 263
  11. Quillan 11 304
  12. Quirbajou 11 306
  13. Rouvenac 11 329
  14. Saint-Ferriol 11 341
  15. Saint-Julia-de-Bec 11 347
  16. Saint-Just-et-le-Bézu 11 350
  17. Saint-Louis-et-Parahou 11 352
  18. Saint-Martin-Lys 11 358

Saint-Hilaire'i kanton

  1. Belcastel-et-Buc 11 029
  2. Caunette-sur-Lauquet 11 082
  3. Clermont-sur-Lauquet 11 094
  4. Gardie 11 161
  5. Greffeil 11 169
  6. Ladern-sur-Lauquet 11 183
  7. Pomas 11 293
  8. Saint-Hilaire 11 344
  9. Saint-Polycarpe 11 364
  10. Verzeille 11 408
  11. Villardebelle 11 412
  12. Villar-Saint-Anselme 11 415
  13. Villebazy 11 420
  14. Villefloure 11 423

Narbonne[muuda | muuda lähteteksti]

Coursani kanton

  1. Armissan 11 014
  2. Coursan 11 106
  3. Cuxac-d'Aude 11 116
  4. Fleury 11 145
  5. Gruissan 11 170
  6. Salles-d'Aude 11 370
  7. Vinassan 11 441

Durban-Corbières'i kanton

  1. Albas 11 006
  2. Cascastel-des-Corbières 11 071
  3. Coustouge 11 110
  4. Durban-Corbières 11 124
  5. Embres-et-Castelmaure 11 125
  6. Fontjoncouse 11 152
  7. Fraissé-des-Corbières 11 157
  8. Jonquières 11 176
  9. Quintillan 11 305
  10. Saint-Jean-de-Barrou 11 345
  11. Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse 11 351
  12. Thézan-des-Corbières 11 390
  13. Villeneuve-les-Corbières 11 431
  14. Villesèque-des-Corbières 11 436

Ginestasi kanton

  1. Argeliers 11 012
  2. Bize-Minervois 11 041
  3. Ginestas 11 164
  4. Mailhac 11 212
  5. Mirepeisset 11 233
  6. Ouveillan 11 269
  7. Paraza 11 273
  8. Pouzols-Minervois 11 296
  9. Roubia 11 324
  10. Sainte-Valière 11 366
  11. Saint-Marcel-sur-Aude 11 353
  12. Saint-Nazaire-d'Aude 11 360
  13. Sallèles-d'Aude 11 369
  14. Ventenac-en-Minervois 11 405

Lézignan-Corbières'i kanton

  1. Argens-Minervois 11 013
  2. Boutenac 11 048
  3. Camplong-d'Aude 11 064
  4. Castelnau-d'Aude 11 077
  5. Conilhac-Corbières 11 098
  6. Cruscades 11 111
  7. Escales 11 126
  8. Fabrezan 11 132
  9. Ferrals-les-Corbières 11 140
  10. Fontcouverte 11 148
  11. Homps 11 172
  12. Lézignan-Corbières 11 203
  13. Luc-sur-Orbieu 11 210
  14. Montbrun-des-Corbières 11 241
  15. Montséret 11 256
  16. Ornaisons 11 267
  17. Saint-André-de-Roquelongue 11 332
  18. Tourouzelle 11 393

Narbonne-Ida kanton

  1. Narbonne 11 262

Narbonne-Lõuna kanton

  1. Bages 11 024
  2. Narbonne 11 262

Narbonne-Lääne kanton

  1. Bizanet 11 040
  2. Canet 11 067
  3. Marcorignan 11 217
  4. Montredon-des-Corbières 11 255
  5. Moussan 11 258
  6. Narbonne 11 262
  7. Névian 11 264
  8. Raissac-d'Aude 11 307
  9. Villedaigne 11 421

Sigeani kanton

  1. Caves 11 086
  2. Feuilla 11 143
  3. Fitou 11 144
  4. Leucate 11 202
  5. La Palme 11 188
  6. Peyriac-de-Mer 11 285
  7. Portel-des-Corbières 11 295
  8. Port-la-Nouvelle 11 266
  9. Roquefort-des-Corbières 11 322
  10. Sigean 11 379
  11. Treilles 11 398

Tuchani kanton

  1. Cucugnan 11 113
  2. Duilhac-sous-Peyrepertuse 11 123
  3. Maisons 11 213
  4. Montgaillard 11 245
  5. Padern 11 270
  6. Paziols 11 276
  7. Rouffiac-des-Corbières 11 326
  8. Tuchan 11 401