Asend nr 69

Allikas: Vikipeedia
Asend nr 69

Asend nr 69 on kahepoolset oraalseksi võimaldavate seksiasendite rühm. Partnerid kehad asetsevad vastupidistes suundades ning on teineteise poole pööratud. Kumbki partner stimuleerib suuga teise suguelundeid.

Heteroseksuaalse vahekorra puhul toimub üheaegselt fellatio ja cunnilingus. Lesbilise vahekorra puhul toimub mõlemapoolne cunnilingus ning geide puhul mõlemapoolne fellatio.

Asendi nr 69 nimetus tuleneb numbrite 6 ja 9 kujust, mis kõrvuti asetatuna võivad meenutada partnerite vastavat asendit.

Asendi nr 69 puhul on tavaliselt naine peal või mõlemad partnerid on kõrvuti külili[viide?]. Variant, kus naine on all, on küll võimalik, aga naise jaoks ebamugav, sest lisaks sellele, et mehe kaal on harilikult naise omast suurem, segab teda vähene võimalus piirata või kontrollida mehe suguorgani liikumist[viide?].

Selle asendi jaoks peavad mõlemad partnerid olema enam-vähem ühepikkused, muidu võib see olla ebameeldiv[viide?].

Hoolimata positsiooni võrdlemisi suurest tuntusest kasutatakse seda vähe. Vastastikused hellitused juhivad partnerite tähelepanu kõrvale ega lase keskenduda rahulduse saamisele ega partneri rahuldamisele. Sellepärast kasutatakse seda sagedamini eelmänguna.[1]

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. Alex Comfort. "Радости секса". Jekaterinburg, kirjastus Litur 2003, lk 336. ISBN 5-89648-138-1 (vene keeles)