Arutelu:WTA

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas tal eestikeelne nimi ka on? Andres 26. august 2008, kell 08:06 (UTC)

The Sony Ericsson WTA Tour (mitte TOUR) ei ole organisatsiooni nimi. Ma ei oska parandada, sest ma ei tea, kuidas seda nimetatakse. Andres 26. august 2008, kell 08:28 (UTC)


Artikli juures vedeleb 15 aastat silt "See artikkel vajab toimetamist.", aga see ei ole meelitanud kedagi artiklit toimetama. Niisugused sildid risustavad Vikipeediat. Vikipeedia saaks parem, kui artiklite juurde ei laotaks aastateks ja aastakümneteks vedelema jäävaid silte. See on ilma silditagi selge, et kolmerealine artikkel rahvusvahelise katusorganisatsiooni kohta ei ole ammendav ja vajab täiendamist. Kui on ikka vastupandamatu soov mingeid mõttetuid üleskutseid artiklite külge riputada, võiks teha parem kategooria "Vajab toimetamist" jms. 193.40.55.75 28. november 2023, kell 19:11 (EET)[vasta]

Tegelikult on enne sind ju mitu kasutajat toimetamas käinud. Võimalik, et märkust pole enam tarvis. Arvatavasti lisati see märkus, kuna algsed kaks lauset olid üsna segaselt sõnastatud. Lihtsalt seetõttu, et artikkel on lühike, seda märkust reeglina ei lisata. Pikne 28. november 2023, kell 22:32 (EET)[vasta]
Samasugune silt ripub 15 aastat artikli turniir juures. Esimesel viiel aastal on seal toimetamas käinud robotid -- küllap oleksid käinud ka ilma sildita. Viimased 10 aastat on vaikus. Need sildid on tüüpiline digiprügi: Digiprügi all mõistetakse mittevajalikku infot, mis segab igapäevatööd. Digiprügi on andmed, mis ei tooda lisandväärtust ei üksikindiviidi ega organisatsiooni tasandil. Digikoristuse juhend ütleb: Puhasta desktop, hoia seal nii vähe asju kui võimalik. Eestis käivad digikorsituskampaaniad juba viis aastat, aga Vikipeediasse pole see veel jõudnud.
Kui administraatorid neid silte riputavad, siis peaks nemad ka vedelema jäänud sildid ära koristama. Sildistamismaania markantne näide on artikkel Edgar Savisaarest. Artiklit avades vaatab vastu ekraanitäis silte. Info Savisaarest on nii väheoluline, et see on lükatud kaugele alla ekraani ääre taha. Ei tea, kas seal on käigus kogu siltide arsenal või saab ehk mõne veel lisada?
Eks see jutt siin üks seinaga rääkimine on. Siin käivad asjad nii nagu kunagi ringi liikunud Ülemuse pidamise eeskirjas:
1. Ülemusel on õigus.
2. Ülemusel on alati õigus.
3. Kui sulle tundub, et sul on õigus, siis vaata 1. ja 2.
12. Kui sisened ülemuse kabinetti oma ideega, siis väljud ülemuse omaga.
17. Ülemus mõtleb kõigi eest.
193.40.55.75 29. november 2023, kell 18:37 (EET)[vasta]