Arutelu:Vampiir

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siin on mõned segased kohad. Mis tähendab "haua kõrvaline auk"?

Arvan, et 40 päeva pärast hing lahkub maa pealt, aga kas saab öelda, et hing enne seda ei lahku inimese kehast? Milline seos on hinge lahkumisel kehast ja surnukeha südamest puuvaia läbilöömisel? Kas vampiir võib aktiivne olla ainult 40 päeva jooksul? "Et vältida inimese muutumist vampiiriks": milline inimene muutub vampiiriks, kas see kelle verd on hauast väljas käinud vampiir joonud? Andres 06:28, 4 Aug 2004 (UTC)

Palju kasutatakse tänapäeval sõna "energiavampiir".


'Vampiir /.../ elatub inimeste või loomade verest.'
Elatuma on endale ülalpidamist/ sissetulekut teenima.
Vampiir ei toitu ainult verest, sööb ka muud ja vajadusel võib kaua aega ilma vereta elada. Taivo 16:08, 20 Mar 2005 (UTC)

'Tavaliselt on vampiiriks hiljuti surnud inimese laip'
Kuuldavasti on vampiirid harilikult siiski elusad inimesed, s.t. saavad vampiirideks juba enne surma. Taivo 16:08, 20 Mar 2005 (UTC)

'Vampiire pole olemas!'
Päriselt on olemas inimesi, kes naudivad inimvere joomist ja iseennast vampiiriks nimetavad. Taivo 16:08, 20 Mar 2005 (UTC)

Aga mismoodi pole olemas???? Inimesi,kes inimverd joovad ja riste ning päikesevalgust kardavad,leidub igal pool maailmas.jah tegelikult ei tapa neid päikesekiir või rist,pigem nad jälestavad risti ning vastandavad end Piibli Jumalale.mina kutsuksin sellist käitumist muidugi vaimuhaiguseks.St Inimene on ennast uskuma pannud,et ta on vamp. Jah neil pole erivõimeid,nagu lendamine või surematus,ent ohvri jaoks pole ju vahet,kuidas ta tyhjaks imeti.


Libahunt ei puutu siia? Andres 25. märts 2011, kell 18:38 (EET)[vasta]