Arutelu:Uus Maa Kinnisvarabüroo

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

KVB artiklis ei tasu rääkida kinnisvaragrupist. arengu alajaotus on aga hea artiklis. avjoska 17. detsember 2007, kell 05:05 (UTC)


Puudub lehekülg Uus Maa. Kas teha sealt esialgu ümbersuunamine siia? Andres 17. detsember 2007, kell 10:50 (UTC)

Või siis suunata see Kinnisvaragrupi alla. Andres 17. detsember 2007, kell 10:51 (UTC)

Igatahes tõesti, Kinnisvaragrupi kohta peaks olema eraldi artikkel, ja lehekülg Uus Maa peaks kindlasti olema. Andres 17. detsember 2007, kell 10:52 (UTC)


Siin on minu meelest üht-teist reklaamilaadset. Visioon jms asjad muidugi võivad olla, kui nad on viitega varustatud. Andres 17. detsember 2007, kell 10:50 (UTC)

Uus Maa on hinnatud eelkõige kliendisõbraliku teeninduse ja positiivse tööõhkonna poolest.

Selliseid asju tohib sisse panna ainult koos viitega. Samuti peaks missioon olema varustatud viitega. Kui tegu on tsitaadiga, peaks see olema selgelt välja toodud. Andres 17. detsember 2007, kell 10:54 (UTC)
Minuarust ei tohiks selliseid asju isegi viitega sisse jätta. Sellised väljendid ei kuulu entsüklopeediasse. Viited sobiks siis kui mõni isik on kuskil väitnud sedasi antud firma kohta. Aga kui firma ise on seda oma kodulehel teinud ja see on ka viidatyd siis on see siiski reklaam. Kõik peale sissejuhatuse, arengu ja kontorite tuleks välja võtta.- WooteleF 27. detsember 2007, kell 01:06 (UTC)
Jah, ma mõtlengi, et see sobiks, kui oleks tegemist avaliku sõltumatu hinnanguga, küsitlustulemustega vms. Andres 28. detsember 2007, kell 15:07 (UTC)

Kui ma õigesti aru saan, siis te ei lugenud teksti? On olemas "Uus Maa Kinnisvarabüroo" ja "Uus Maa Kinnisvaragrupp" aga mitte Uus Maa. Kui su nimi on Maria, siis pole õige Wikisse panna su nime Mašana kuna see viimane on hüüdnimi. Kogu info on võetud UM kodulehelt, mis on all viidatud. UM on üks omalaadseid firmasid, mis on üles ehitatud missiooni ja visiooni peale. Ise nt ei tea ühtegi teist sellist. Seega on omaette väärtus. Kuna UM Kinnisvarabüroo ja UM Kinnisvaragrupi kohta eraldi palju infot pole ja nad siiski käivad käsikäes (üks on teise haldamiseks) siis ei leia, et neid üksteisest eraldama peaks.

on lihtsameelsus arvata, et eraomandusliku firma eesmärgiks on kliendisõbralikkus jne. Eesmärgiks on ikka raha teenimine. Kõik see ilus poeesia, mis artiklis kirjas, on sõnad, mis rakendatud rahategemise vankri ette. Lausreklaam ja muud ei kedagi...--Hendrix 27. detsember 2007, kell 05:06 (UTC)
Probleem on selles, et kui inimene otsib märksõna "Uus Maa" alt, siis ta ei leia sealt midagi. Seal peaks olema vähemalt midagi, mis võimaldab edasi liikuda.
Kui ühes perekonnas on mitu inimest, siis on mõistlik ikka kummagi kohta eraldi artikkel teha. Nii ka siin. Muidu nad lähevad segamini.
Pealegi on artiklis juttu ka lihtsalt Uus Maast.
Firmafilosoofiast võib muidugi rääkida, aga firma erilisuse kohta oleks tarvis sõltumatuid allikaid. Andres 28. detsember 2007, kell 15:07 (UTC)

Välja võetud:

Uus Maa Kinnisvarabüroo missioon[muuda lähteteksti]

Aitab teha õigeid otsuseid ja kasulikke otsuseid kinnisvaraküsimustes. Müüb nõustamisteenust, mis aitab kliendil teha õigeid ja kasulikke otsuseid kinnisvaraküsimustes. Teeb seda kõike efektiivsel moel, tegutsedes ühtse meeskonnana ja professionaalselt, analüüsides turgu, kasutades õigeid kanaleid ja värsket infot ning küsides kliendile parimat hinda.

Uus Maa Kinnisvarabüroo visioon[muuda lähteteksti]

  • Kasvame müügimehest kinnisvara konsultantideks.

Uus Maa Kinnisvaragrupi missioon[muuda lähteteksti]

Uus Maa meeskond on pühendunud professionaalset teenust hindavate klientide ootuste ületamisele.

Uus Maa Kinnisvaragrupi põhiväärtused[muuda lähteteksti]

  • Ületame kliendi ootused
  • Inimesed on meie suurim väärtus
  • Meeskonatöö on meie jõud ja ühtsus
  • Lihtsus on voorus
  • Teeme asju teisiti
  • Teeme ära
  • Kontsentreerume oma põhitegevusele
  • Vastutuse võtmine on privileeg
  • Kuula inimesi
  • Töö on lõbu
  • Alati saab teha paremini
  • Ratsionaalne käitumine ja kokkuhoid
  • Järjepidevus on meie võimalus
  • Kasum annab võimaluse
  • usume, mida me teeme
  • Avatus

Andres 28. detsember 2007, kell 15:09 (UTC)

Keegi oli reklaami tagasi toppinud. Võtsin uuesti välja. Ärge rohkem tagasi pange. --Oop 18. juuli 2008, kell 12:17 (UTC)

see välislink töötab, ent võtsin ta artiklist maha, sest polnud asjakohane--Bioneer1 (arutelu) 8. juuli 2014, kell 00:12 (EEST)[vasta]
See on tegelikult blogi ehk ma arvan, et ta mingi aeg ei töötanud ja hiljem on suunatud sellele aadressile blogi. See on ju sama, mis http://www.uusmaa.ee/blog/. Kodulehelt igatahes blogile enam linki ei ole. --Tiia (arutelu) 8. juuli 2014, kell 00:20 (EEST)[vasta]

Märksõna Uus Maa[muuda lähteteksti]

Suunasin märksõna Uus Maa siia. Lingid peavad silmas just kinnisvarabürood--Estopedist1 (arutelu) 6. september 2016, kell 11:23 (EEST)[vasta]