Arutelu:Tšetšeenia

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Nüüd on meil kaks artiklit. Tuleb otsustada, kas ja kuidas me need kokku sulatame. Andres 16:56, 21 Dec 2003 (UTC)

Samalaadsed, kuigi mitte nii teravad probleemid on meil ka teiste vabariikidega. Andres 16:57, 21 Dec 2003 (UTC)

Mul tuli mote, et Tšetšeenia puhul on isegi hea, et on kaks artiklit. Yhes saab kirjutada Tšetšeeniast kui iseseisvast riigist, teises Tšetšeenia Vabariigist Venemaa koosseisus. Sest on ju ikkagi veel kaks valitsust. Ma muide kohtasin "Postimehes" head ja pohjalikku artiklit Tšetšeenia kohta, eriti tema ajaloo ja selle soja tausta kohta. Kuid see oli paberkandjal ja ei ole seda veel netist otsinud. Aga siiski, ma arvan, et esialgu las olla lals artiklit. Kuigi jah, see Tšetšeenia Vabariik voiks olla ametlikum.--Egon 17:22, 21 Dec 2003 (UTC)

Jah, jäägu see artikkel siin siis artikliks iseseisva ja tunnustamata riigi kohta. Töö käigus paistab, kuidas materjali jaotada. ~~
Praeguse seisuga on siiski nii, et see artikkel on Venemaa Vabariigi kohta.
Kui nüüd hästi vaadata, siis selles uues kujunduses riivab silma see, et paks joon on lähedal lipu kujutisele. See häirib pisut lipi vaatamist. Andres 22:37, 3 Jan 2004 (UTC)

Andres 22:37, 3 Jan 2004 (UTC)

Jah, see vaba rida joone all tegi asja kohe paremaks. Nüüd see joon ei häiri. Ja nüüd ma vaatan, et järgmine joon tahaks ka rohkem õhku. Arvatavasti oleks hea jätta enne seda vaba rida. Seda peab katsetama. Andres 22:48, 3 Jan 2004 (UTC)
Rahvaloendusele võiks viidata teksti sees rahvastiku punkti all - kardan, et allajoonitud ja punane tekst tõmbab liigselt tähelepanu. Urmas

~

Sellega olen ka nõus. Nii on tõesti parem. Punasus on küll ajutine. Juhin aga tähelepanu sellele, et teksti välimust saab eelistustega muuta, ja meil on põhimõtteliselt võimalik muuta ka vaikesätteid (registreerimata kasutaja jaoks). Näiteks mina ei näe linke allajoonituna, samuti on mul teksti rööpjoondus. On ka võimalus näha punase lingi asemel sinist küsimärki. Hollandikeelses vikipeedias on see vaikesätteks. Andres 23:40, 3 Jan 2004 (UTC)

Mulle tundub, et praegusel kujul kaks artiklit küll ennast õigusta, sest see artikkel ju räägibki Tšetseeni Vabariigist. Võiks küll olla eraldi artikkel Tšetšeeni Vabariik Itškeeria. Andres 06:26, 10 May 2004 (UTC)