Arutelu:Sonetipärg

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas sobiks kategooria "luulevormid"? en:Category:Poetic form. --Tiuks 6. november 2008, kell 21:23 (UTC)

Võimalik. Kas see läheks siis omakorda kategooriate Kirjandusteadus ja Luule alla? --Oop 7. november 2008, kell 22:09 (UTC)
Alamkategooriateks Kirjandusteooria en:Category:Literary theory (muusikavormid on kategoorias Muusikateooria) ja Luule (en:Category:Poetry). --Tiuks 7. november 2008, kell 22:17 (UTC)

Eks see loetelu natuke tobe on, aga kui Põldmäe omal ajal tõepoolest vaid kuus autorit leidis ning yles lugema vaevus, on sel loendil ilmselt oma väärtus. Ega sellist vist mujal polegi. Nii pikk ei ole see nimekiri minu arust ka, et oleks mõtet artiklist kuhugi eraldi loendiks tõsta. Eesnimetähelised pärinevad Põldmäelt ning on arvatavasti Kaarel Krimm, Juuli/Julie Mihkla ja Aivo Lõhmus, aga kindlalt lubada ma ei või. Kes jaksab, kaevaku raamatukogus. Tean veel kahte pseudonyymset sonetipärgajat, ent neid ei hakanud yles lugema. --Oop 21. november 2008, kell 23:13 (UTC)

Rebekka Lotman: "Veel haruldasem žanr on sonetipärg, mida Vikipeedia andmeil on kirjutanud eesti keeles 16 autorit, Pihlakut toodud loetelus ei nimetatagi."